" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τρίκαλα: Το μεσημέρι της Πέμπτης ο τραγικός επίλογος για τον 22χρονο αστυνομικό

Η είδηση ,το βράδυ της Τρίτης , του θανάσιμου τραυματισμού του άτυχου 22χρονου Τρικαλινού αστυνομικού, Γιώργου Σκυλογιάννη, έπεσε σαν βόμβα στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και γενικότερα στην τοπική κοινωνία.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι οικείοι του για το κακό, που χτύπησε την οικογένειά τους.

Ο νεαρός είχε καταταχθεί στο Σώμα της ΕΛΑΣ την 1η Ιουλίου 2009. Ήταν το μεγαλύτερο από τα 5 παιδιά τής οικογένειας του Χρήστου Σκυλογιάννη. Διέμενε με τη φοιτήτρια, μικρότερη αδελφή του, στην Αθήνα.
«Είχε υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στις ειδικές δυνάμεις. Πάντα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα του αστυνομικού. Δυστυχώς, τα όνειρά του διακόπηκαν πρόωρα», έλεγε το μεσημέρι στενός συγγενής του θύματος.
«Δύο παλικάρια πάνω στο άνθος της ηλικίας τους έφυγαν από τη ζωή. Είναι λυπηρό το γεγονός. Ο πόνος δεν χωράει μέσα σε λέξεις», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, Αχιλλέας Γρηγορίου.
Η σορός του αστυνομικού αναμένεται να φτάσει το βράδυ στα Τρίκαλα, ενώ ο τραγικός επίλογος θα γραφτεί αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Μπάρας, όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου