" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση Α.Σαμαρά στην ανεξαρτητοποίηση του Γ.Κοντογιάννη αλλά και στη διαγραφή του Λ. Αυγενάκη

"Αμεση" ήταν η απάντηση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στην ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Ηλείας Γιώργου Κοντογιάννη αλλά και στη χθεσινή διαγραφή του βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη. 

"Ο Γ.Παπανδρέου αναζητά δεκανίκια από άλλους, πολύ λίγους αλλά πολύ πρόθυμους. Αυτό από προχθές γίνεται ανοιχτά. Σήμερα έγινε και χωρίς το παραμικρό πρόσχημα. Και όλα αυτά πότε; Μόλις ο λαός μας με την ψήφο του στις τελευταίες εκλογές έβαλε και πάλι τη ΝΔ σε ανοδική τροχιά. Ο κόσμος και βλέπει και κρίνει και τιμωρεί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες που κατέβηκαν με τη ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές. 
"Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αντέξει στα δύσκολα, έπρεπε να βασίζεται στην οικονομική πολιτική. Ομως, η οικονομική της πολιτική, είναι αδιέξοδη και μάλιστα με απίστευτες εσωτερικές διαιρέσεις που την αποδυναμώνουν ακόμα παραπάνω", πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ. 

Από :ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου