" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ! ! !


Συγγνώμη ζήτησε χτες στη Βουλή ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την ερνμηνεία που έδωσε στις επίμαχες δηλώσεις Γιούνκερ, κατονομάζοντας τον Κ. Καραμανλή ως τον πρωθυπουργό που εξομολογήθηκε στον πρόεδρο του Eurogroup ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα.

«Με καλείτε να ζητήσω συγγνώμη! Ευχαρίστως», είπε με έκδηλο εκνευρισμό ο κ. Παπακωνσταντίνου, απευθυνόμενος σε βουλευτές της ΝΔ, σπεύδοντας να προσθέσει: «Αλλά θα πρέπει πρώτα να ακούσουν όλοι οι Ελληνες την απολογία του Κ. Καραμανλή και της ΝΔ για το γεγονός ότι παρέδωσαν μια χώρα παραδομένη στη διαφθορά και στο ψέμα. 
Απολογία που άφησαν πίσω τους μια κατεστραμμένη οικονομία. Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη για να παίζετε παιχνίδια στην πλάτη των πολιτών
Ναι! Η χώρα έχει πρόβλημα διαφθοράς! 
Από τις προσλήψεις του ΑΣΕΠ, μέχρι στο πώς κρατά τους λογαριασμούς της. Κι αντί να απολογηθείτε, υπόσχεστε μηδενισμό του ελλείμματος, όχι όλου, αλλά μέρους, όπως λέτε τώρα, χωρίς καν να συμφωνείτε μεταξύ σας. Ιστορίες για μικρά παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου