" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ …ΚΥΠΡΟ!!!




Δεν του ξέφυγε του κ. Χριστόφια. Δεν ήταν μια απλή κουβέντα.

Το διακήρυξε από την Ουάσινγκτον, μιλώντας στο Ίδρυμα Brookings. Είπε συγκεκριμένα ότι «οι δύο αποκαλούμενες μητέρες πατρίδες ουσιαστικά εισέβαλαν και οι δύο»!
 
Δεν το έλεγε για πρώτη φορά. Τη βόμβα την είχε εκτοξεύσει τον Απρίλη, στο πασχαλινό μήνυμά του. Αντί κροτίδες και σαμάκια, ο κ. Χριστόφιας έριξε τότε δυναμίτη, μπουρλότο, μόνο που πάνω στη χαρά της Ανάστασης πέρασε απαρατήρητο, δεν προβλήθηκε από τις εφημερίδες και τα κανάλια. Είχε πει τότε, όπως ακριβώς σημειώνει στο κείμενο που έστειλε στις εφημερίδες η εδώ πρεσβεία της Κύπρου:
«Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες. Ακόμη ένα Πάσχα γιορτάζουμε με την πατρίδα μας διαιρεμένη. Ακόμη ένα Πάσχα με τις πληγές που άνοιξε το δίδυμο έγκλημα σε βάρος του λαού μας, το φασιστικό πραξικόπημα και η τουρκική εισβολή, ανοικτές και χαίνουσες».
Στην ίδια μοίρα με την Τουρκία βάζει ο Πρόεδρος της Κύπρου και την Ελλάδα. Βούτυρο στο ψωμί του Ερντογάν. Ποια εισβολή, θα γυρίζει και θα λέει ανά τον κόσμο ο Ερντογάν. Απελευθερωτικός στρατός ήταν ο «Αττίλας». Να διώξουμε τους έλληνες (χουντικούς) εισβολείς. Μάρτυρας μας ο Χριστόφιας. Και αφού τους απελευθερώσαμε και αποκαταστήσαμε την... τάξη ως εγγυήτρια δύναμη, ε, κάτσαμε εκεί για να αποτρέψουμε καμιά νέα απόπειρα εισβολής... Και ως ανταμοιβή, πήραμε και κανένα δύο... οικόπεδα!

Άντε να ξαναμιλήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Αμερική, στα διεθνή φόρουμ... Ποια εισβολή μάς τσαμπουνάτε, ρε Έλληνες... Κι εσείς το ίδιο κάνατε. Ο δικός σας ο κύπριος Πρόεδρος που τα ξέρει καλύτερα, το λέει...

( Του Μάκη Κουρή, από την εφημερίδα ΠΑΡΟΝ,3/10/2010)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου