" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Γραμμή των σοσιαλιστών στην Ευρώπη για τους μετανάστες...


Ενώ η δική μας κυβέρνηση κυριολεκτικά με όποιο κόστος προσπαθεί να εντάξει στο σώμα των ψηφοφόρων και τους μετανάστες η γαλλική κυβέρνηση απέκλεισε σήμερα κάθε περίπτωση να δοθεί στους μετανάστες το δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές, όπως αξιώνει η σοσιαλιστική αντιπολίτευση.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να θεσμοθετήσουμε το δικαίωμα ψήφου των ξένων στις τοπικές εκλογές», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Παιδείας Λικ Σατέλ στον ραδιοσταθμό RFI, διευκρινίζοντας ότι «το δικαίωμα αυτό συνδέεται στενά με την υπηκοότητα».

Στη δήλωση αυτή προέβη ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σαρκοζί με αφορμή τη χθεσινή κατάθεση, από την επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος Μαρτίν Ομπρί, πρότασης νόμου υπέρ του δικαιώματος ψήφου στους αλλοδαπούς που προέρχονται από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις τοπικές εκλόγές.
Η σοσιαλιστής κ.Μαρτίν Ομπρί αν και κάνει τις δικές της "φιλότιμες" προσπάθειες για το θέμα των μεταναστών ο κ. Σαρκοζί της έκοψε τον "βήχα"! ΄Βλέπουμε λοιπόν πως στο σύνολό τους οι ευρωπαϊοι σοσιαλιστές ακολοθούν μια κοινή γραμμή και στο θέμα των μεταναστών!
Η Γαλλία αριθμεί 5,5 εκατομμύρια μετανάστες, εκ των οποίων 3,5 εκατομμύρια εκτός ΕΕ, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από τις χώρες του Μάγκρεμπ, την υποσαχάρεια Αφρική και την Κίνα.
Από αυτούς μόνον οι υπήκοοι χωρών της ΕΕ οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στη Γαλλία έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν στις δημοτικές και τις ευρωεκλογές.
Να πάμε τώρα και στους δικούς μας μετανάστες? Νομίζω πως είναι περιττό να κάνουμε σύγκριση όταν σε 64,5 εκατομύρια πληθυσμού στην Γαλλία υπάρχουν περίπου 5 εκατομμύρια μετανάστες ενώ εμείς με μόλις 10 εκατομμύρια πληθυσμό κοντεύουμε να έχουμε περίπου 1,5 εκατομμύριο μετανάστες, χωρίς να υπολογίζονται και οι παράνομα διαβιούντες στην χώρα μας!!! Αλλά κυρίως χωρίς να έχουμε μια συμπαγή πολιτική περί του θέματος των μεταναστών πράγμα που επιτρέπει να έρχονται, με κάθε τρόπο ανεξέλεγκτα όλο και περισσότεροι.
Το θέμα όμως είναι πολύ σοβαρό απο την άποψη ότι αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα (οι μετανάστες και τα δικαιώματα που προσπαθείται να δοθούν σε αυτούς),αλοίωσης του πληθυσμιακού χάρτη των χωρών που έχουν μικρούς πληθυσμούς,όπως η Ελλάδα!!!
Σκεφτείτε όταν θα μπεί και η Τουρκία στην Ε.Ε. και θα έχουν το δικαίωμα ελεύθερα ναέρχονται και οι Τούρκοι εδώ και φυσικά να μετατρέπονται σε Έλληνες υπηκόους, με ότι αυτό συνεπάγεται,τι πρόκειται να συμβεί στην χώρα μας!!!
Περίεργα όλα αυτά αλλά όχι και ανεξήγητα αφού το πείραμα έγινε στην Αμερική (το περίφημο "χωνευτήρι" των Λαών)και το αποτέλεσμα είναι αυτό που σήμερα όλοι γνωρίζουμε καλώς... Ποιό; Απλά κοιτάξτε την εγκληματικότητα,το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο με ότι αυτό συνεπάγεται,αλλά κυρίως την διαφοροποίηση του DNA από τις διάφορες προσμήξεις (περίεργες και αλλόκοτες!!!) με ότι και αυτό συνεπάγεται .....
Έπεται συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου