" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Εικόνες-σοκ με βασανισμούς σκυλιών σε Βρετανικό εκτροφείο


Εικόνες φρίκης με βασανισμό σκυλιών κάνουν για άλλη μία φορά τον γύρο του κόσμου. Το Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο SKY News κατέγραψε τις άθλιες συνθήκες, στις οποίες κρατούνται άτυχα ζωάκια σε ένα από τα μεγαλύτερα εκτροφεία της χώρας. Τα σκυλάκια ζουν σε μικρά και σκοτεινά κλουβιά, χωρίς τροφή και καθαριότητα. Τα περισσότερα απο αυτά εμφανίζουν προβλήματα συμπεριφοράς, είτε είναι υπερκινητικά, είτε κάθονται φοβισμένα σε μια γωνία του κλουβιού.
Σύμφωνα με εκπροσώπους ζωοφιλικών οργανώσεων, οι υπεύθυνοι του εκτροφείου ενδιαφέρονται μόνο να κρατάνε αυτά τα σκυλιά ζωντανά, για να γεννάνε κουτάβια. Η συγκεκριμένη φάρμα εφοδιάζει με σκυλιά ένα απο τα μεγαλύτερα Pet-Shop της Βρετανίας. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός, ότι αμέσως μετά την αποκάλυψη οι Αρχές έκαναν απλώς συστάσεις και δεν αφαίρεσαν την άδεια του εκτροφείου.
Πηγή: ALPHA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου