" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ὁ «βόθρος» τῆς Ἀριστερᾶς ξεχείλισε καί «ἔπνιξε» τά πάντα.


Ἐάν ἦταν κανένας συντηρητικός, λίγο «δεξιούλης» καί ἔλεγε τόσα χυδαῖα ψέμματα,σήμερα θά καιγόταν ὁλόκληρη ἡ Ἑλλάδα....Κάθε μέρα πορεῖες καί συγκρούσεις. Κάθε μέρα «γιορτή» στούς δρόμους. Θρᾶσος καί προκλητικότητα! Γυφτιά καί γκλαμουριά. Πόστα καί βολέματα. .«Ἀνένδοτοι» τῆς πλάκας μέ ψευδο-ἡρωϊσμούς καί κοινωνικές «εὐαισθησίες» Γιά τό «μεροκάματο» ὅλοι οἱ «φτωχούληδες» τοῦ θεοῦ.....»


Μέσα σε δύο χρόνια όλος ο "μύθος" τής Αριστεράς, ο οποίος καλλιεργήθηκε για πάνω από μισό αιώνα, εξανεμίστηκε. Ο "βόθρος" τής Αριστεράς ξεχείλισε και "έπνιξε" τα πάντα. Η αριστερή "ελίτ" - ΟΛΟΙ τους "προϊόντα" τής χαφιεδοσχολής τού ΚΚΕ - μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια εξευτελίστηκαν όσο δεν πάει άλλο. Όχι μόνον οι κυβερνητικοί, αλλά και οι "δορυφόροι". Αποδείχθηκαν οπορτουνιστές, αριβίστες και συμφεροντολόγοι όσο κανένας άλλος. Πραγματικές "κατσαρίδες", που την έννοια της επιβίωσης την έχουν αναγάγει σε ιδεολογική τους "επιστήμη" και μπροστά στον στόχο της επίτευξής της δεν έχουν καμία αναστολή. Ο ένας "πουλούσε" τον άλλο, για να βολευτεί σε μια θεσούλα στη Βουλή τής προδοσίας.

Ποιον να πρωτοθυμηθούμε στην μεγαλύτερη "πασαρέλα" πολιτικών απατεώνων τής Μεταπολίτευσης; ...Τον Κουβέλη, τον Ψαριανό ή τον Λυκούδη; Μιλάμε για "βόθρο". Αυτόν τον "βόθρο" άνοιξε η "επιτυχία" τού Τσίπρα. Αν δεν σχημάτιζε κυβέρνηση ο Τσίπρας, όλοι αυτοί θα ήταν συνοδοιπόροι και θα "κρύβονταν" σε μια "αγέλη" "ηρωικών" και "αντιμνημονιακών" συντρόφων. Η ανάληψη της εξουσίας από την Αριστερά δίχασε την "αγέλη" των αρπακτικών και των παρασίτων. Ανάγκασε όλες τις "κατσαρίδες", οι οποίες δεν χωρούσαν στο κυβερνητικό κόμμα, να κάνουν το μόνο που γνώριζαν να "πουλάνε" ...και άρα να πάρουν θέση "απέναντι".

Ο Τσίπρας έχει ήδη εξασφαλίσει περίοπτη θέση στην ελληνική ιστορία, γιατί θα είναι αυτός, ο οποίος "ξεχαρβάλωσε" τον μεταπολεμικό σχεδιασμό ...Αυτός ο οποίος εξευτέλισε την Αριστερά, αποκαλύπτοντας τον βρόμικο ρόλο της. Για να καθίσει άρον-άρον στην καρέκλα τής εξουσίας, της έβγαλε το "πέπλο" και αποκάλυψε την ασχήμια της ...Αποκάλυψε τους "κατασκευαστές" της ...Αποκάλυψε τον χαφιεδισμό της.

Την ανέβασε "ψηλά" και, όπως συμβαίνει με τις μαϊμούδες, τότε φαίνεται και ο "κώλος" τους. Αυτό ήταν το ποθούμενο για όλους εμάς, οι οποίοι πολεμάμε το σύστημα και γνωρίζαμε τον βρόμικο ρόλο τής Αριστεράς. Τώρα πλέον μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως δεν υπάρχει καμία πολιτική "σκηνή" στην Ελλάδα.

ἐδῶ
ἀναδημοσίευσις ἀπό ἐδῶ

Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου