" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ἐγώ αὐτό πού βλέπω εἶναι ἕνα ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΙΣΟΣ κατά τοῦ Ἑλληνισμοῦ ! ἕνα μῖσος πού κρατᾷ χιλιετίες καί εἶναι πέραν κάθε γνωστῆς ...γήϊνης ἀναλύσεως...


Μῖσος,πολύ μῖσος καί ἀνεπανάληπτο ἀνθελληνικό μένος ξεχυλίζει τίς ἡμέρες αὐτές,μετά ἀπό τό Συλλαλητήριον στήν Θεσσαλονίκη γιά τήν Μακεδονία. Ἕνα μῖσος πού ναί μέν ἀποδεικνύει πόσο πολύ φοβοῦνται τόν Ἕλληνα πού ξυπνᾶ ὅταν τοῦ θίγουν τήν κληρονομιά του,ὅταν τοῦ κλέβουν τήν Ἱστορία του,ὅταν τοῦ προδίδουν τίς ἀξίες καί τά ἰδανικά του,ἀλλά ἀπό τήν ἄλλη δέν δικαιολογεῖται τό πόσο βαθύ εἶναι αὐτό τό μῖσος,ἀπό ποῦ πηγάζει  τό ξεκίνημά του καί κυρίως ποιά θά εἶναι ἡ κατάληξίς του...

Αὐτόν,λοιπόν,τόν Ἕλληνα πού προσπαθοῦν νά ἀποχαυνώσουν,δεκαετίες τώρα,ἀποδεικνύεται πόσο πολύ δύσκολον εἶναι νά τόν χτυπήσουν στίς ῥίζες του ! 

Καί βγάζουν ἀφρούς ἀπό τήν λύσσα τους,ξερνοῦν ὅτι πιό ἀηδιαστικό καί αἰσχρό,μοχθηρό ἕως καί ἀπειλητικό κατά τῆς ζωῆς του,σ'ὅποιον θελήσῃ νά ἐπιδείξῃ διά τῆς συμμετοχῆς του στό νέο συλλαλητήριο τῶν Ἀθηνῶν,πώς : ἡ κληρονομιά μου καί ἡ Ἱστορία μου δέν ξεπουλοῦνται ἀπό κανέναν ! 

Ἕνα ἀπό τά βρωμερά ὅντα τοῦ παρακράτους,κάποιος Καλαϊτζίδης πού τιτλοφορεῖται ἰδρυτικό μέλος τοῦ Ρουβίκωνα,ἔγραψε στήν γνωστή σελίδα κοινωνικῆς δικτυώσεως : 



Καί κάποια ρεμάλια ἀπό τήν τοπική τοῦ (τ)συριζα Σαρωνικοῦ ξέρασαν τήν βρωμιά καί τήν δυσωδία τους ὅταν ὁ Δήμαρχος τῆς περιοχῆς ἀνεκοίκωσε πώς θά βάλῃ μέσα μεταφορᾶς γιά τούς δημότες,στό συλλαλητήριο τῆς 4ης Φεβρουαρίου. Φυσικά πῆραν διά στόματος Δημάρχου ἀποστομοτικές ἀπαντήσεις,ἀλλά ἡ οὐσία μένει :>Μᾶς κυβερνοῦν τά χειρώτερα ἀνθελληνικά σκουπίδια πού μπορούσαμε ποτέ νά φανταστοῦμε ! 

Διαβᾶστε :  



ΣΥΡΙΖΑ
Ο. Μ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Σαρωνικού Γ. Σοφρώνη για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφασή του να δρομολογήσει λεωφορεία για τη μεταφορά δημοτών στο εθνικιστικό συλλαλητήριο της Αθήνας.
Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιεί τον Δήμο για προώθηση ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ.
Η μισαλλοδοξία μέσα και έξω από την Ελλάδα εξυπηρετεί μόνο τις επιδιώξεις των ακροδεξιών κύκλων και όχι τα συμφέροντα της χώρας.
Καλούμε τον Δήμαρχο να ανακαλέσει την απόφασή του και να μην εμπλέκει τον Δήμο σε εθνικιστικά παιχνίδια που μόνο ζημιά κάνουν.

27/1/2018

Το Συντονιστικό

Ἀπάντησις Δημάρχου Σαρωνικοῦ :



Γιώργος Σωφρόνης, Δήμαρχος Σαρωνικού:

Την επόμενη ανακοίνωση του για το συλλαλητήριο του Συντάγματος στις 4 Φεβρουαρίου,
το Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων να την εκδώσει από τα Σκόπια.

Το Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων, αποκομμένο από τη σημερινή πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα κι αρνούμενο, λόγω μικροκομματικών αγκυλώσεων και ιδεοληψιών, να αντιληφθεί τις πραγματικές επιθυμίες του ελληνικού λαού, με εγκαλεί γιατί αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τα εκατομμύρια των Ελλήνων και Ελληνίδων, που αρνούνται να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας.

Τους αγνοώ, όχι γιατί δεν σέβομαι την αντίθετη άποψη, αλλά γιατί αρνούμαι να κάνω διάλογο με όποιους αποκαλούν εθνικιστές όσους συμμετέχουν σε συλλαλητήρια για την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.

Ακόμη και ο κεντρικός ΣΥΡΙΖΑ , σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων, αναγνώρισε το δικαίωμα συμμετοχής των πολιτών σε αυτά, γιατί αντιλαμβάνεται το αυτονόητο. Δηλαδή,  ότι η μαζική συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, αλλά και όσων θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου, δεν μπορεί να είναι εθνικιστική σύναξη.

Ως Δήμαρχος λαμβάνω καθημερινά το μήνυμα της βούλησης και της αποφασιστικότητας της τοπικής μας κοινωνίας να συμμετάσχει ενεργά στο συλλαλητήριο του Συντάγματος, την άλλη Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018, στις 2 το μεσημέρι.

Οι συμπολίτες μας θέλουν να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση για να υπερασπιστούν όχι απλά την ελληνικότητα της Μακεδονίας, αλλά και τις ίδιες τις αξίες του Ελληνισμού, για τις οποίες θυσιάστηκαν οι πρόγονοί μας.

Σε πλήρη ταύτιση με τη βούληση της μεγάλης πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας, θα διευκολύνουμε τη μετάβαση των συμπολιτών μας στο Σύνταγμα.

Είναι μια ξεκάθαρη πολιτική απόφαση που αποδεικνύει ότι ταυτιζόμαστε ως Δημοτική Αρχή με την κοινωνία. Στέλνουμε μήνυμα στους υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων, που μέχρι πριν τρία χρόνια έσκιζαν τα μνημόνια και σήμερα υπογράφουν το ένα μετά το άλλο, ότι ούτε η κρίση, ούτε η λιτότητα, ούτε οι οικονομικές δυσκολίες δεν μπορούν να λυγίσουν το φρόνημα και την υπερηφάνεια των Ελλήνων.

Η ελληνική κοινωνία μπορεί να ανεχθεί ίσως την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, τη μείωση των συντάξεων, τη μετατροπή της γενιάς των 750 ευρώ σε γενιά των 360, το ξεπούλημα των αεροδρομίων και των λιμανιών μας.

Δεν πρόκειται  όμως να ανεχθεί να ξεπουληθούν οι αξίες και η Ιστορία μας.

Ως Δημοτική Αρχή ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους πολίτες και δημιουργούμε ένα ισχυρό μέτωπο αντίστασης απέναντι σε όσους επιχειρήσουν να προωθήσουν έναν ανέντιμο συμβιβασμό, που δεν θα λαμβάνει υπόψη τα εθνικά μας συμφέροντα.

Όσον αφορά την επόμενη ανακοίνωση για το συλλαλητήριο του Συντάγματος στις 4 Φεβρουαρίου, το Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων καλό θα ήταν να την εκδώσει από τα Σκόπια.

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Β. Σωφρόνης





Τώρα, γιά τίς προδοσίες τοῦ ΚΚΕ,περί τῆς Μακεδονίας ἔχουμε πολλές φορές ἀναφερθεῖ. Ἔ,μία ἀκόμη δέν κάνῃ κακόν. Καί ἔχει σημασία μεγάλη,νά τά θυμηθοῦμε ξανά καί θα δεῖτε γιατί. Διαβᾶστε τά παρακάτω : 


Δύο μήνας μετά την επιστροφήν του εκ Μόσχας, ο Νίκος Ζαχαριάδης, δημοσιεύει, εις το 12ον φύλλον του «Δημοκρατικού Στρατού», του Δεκεμβρίου 1948, επιστολήν αναφέρουσαν ότι: 



«Ο μακεδόνικος λαός δεν αγωνίζεται στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας για να βρει την ισοτιμία και την ισοπολιτεία μέσα στην Ελλάδα, αλλά δημιουργεί τώρα την δικιά τον εθνική ζωή και εστία και τείνει προς την ενότητα πού κατάχτησε με το αίμα του. Ο μακεδόνικος λαός θα απόκτηση μια ανεξάρτητη, κρατικά ενιαία και ισότιμη θέση στην οικογένεια αυτή όπου αύριο θα ανήκει και ο ελληνικός λαός με την λαϊκή δημοκρατία. Και γι’ αυτή την ανεξάρτητη, κρατικά ενιαία και ισότιμη θέση παλεύει σήμερα και ο μακεδόνικος λαός της Μακεδονίας του Αιγαίου…». 


Η 5η ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε., διά της ληφθείσης αποφάσεως της, επαναφέρει υπό άλλην μορφήν το εθνοπροδοτικόν σύνθημα «περί ενιαίας και ανεξάρτητης Μακεδονίας και Θράκης» του 3ου Έκτακτου Συνεδρίου του Κ.Κ.Ε. (26 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου 1924). Πράγματι, η εκδοθείσα υπ’ αυτής ανακοίνωσις αναφέρει: 


«Στη Βόρεια Ελλάδα ο Μακεδόνικος (Σλαβομακεδονικός) λαός τάδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αντοθυσίας, πού προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και της λαϊκής επανάστασης, ο Μακεδόνικος λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως την θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποχτήσει. Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού τους». 



Διά να γίνη αντιληπτόν το νόημα της αποφάσεως της 5ης Ολομελείας του Κ.Κ.Ε. και αι εξ αυτής απειληθείσαι επιπτώσεις, επί τής εδαφικής ακεραιότητος της Ελλάδος, αρκεί να διάβαση κανείς τα Πρακτικά της 7ης Ολομελείας του Κ.Κ.Ε. (Μάιος 1950), κατά την οποίαν ο Δημήτριος Παρτσαλίδης, ευρισκόμενος την εποχήν έκείνην εις προσωπικήν αντιδικίαν μετά του Νίκου Ζαχαριάδη, ομιλών είπε, μεταξύ άλλων και τα έξης αποκαλυπτικά: 


«Μετά την 5η Ολομέλεια οι σλαβίζοντες οπαδοί μας διέδωσαν ότι τα σύνορα της Ανεξάρτητης Μακεδονίας, θ’ άρχιζαν στον Όλυμπο με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, ενώ εμείς παραμέναμε σιωπηλοί, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη σύγχυση…». 


κατά τας εργασίας της 3ης Συνδιασκέψεων (14-15 Οκτωβρίου 1950), η αμετανόητος ηγεσία του Κ.Κ.Ε. διά του Αρχηγού της εδήλωνε και πάλιν: 


«Το Κ.Κ.Ε. αναγνωρίζει το δικαίωμα για αυτοδιάθεση μέχρι και αποχωρισμό για το Σλαβομακεδονικό λαό της Μακεδονίας του Αιγαίου. Σωστά έκανε η 5η Ολομέλεια και έβαλε το ζήτημα αυτό…»

Οἱ ἀνωτέρῳ πηροφορίες ἀπό τό ἄρθρο :

KKE: Η 5η ολομέλεια του ΚΚΕ για το Μακεδονικό


Λίγες ἡμέρες πρίν (ἀρχές Ἰανουαρίου),ἔγινε ἡ 5η Σύνοδος τοῦ Κεντρικοῦ Συμβουλίου τῆς νεολαίας τοῦ (τ)συριζα. Στό κείμενον τῆς πολιτικῆς ἀποφάσεως  ἀναφέρονται τά ἐξῆς:

 «Ο ελληνικός εθνικισμός επέβαλε εκδικητικό εμπάργκο που οδήγησε σε περαιτέρω φτωχοποίηση της ΠΓΔΜ και προσπάθησε να καλλιεργήσει το μίσος για το γειτονικό λαό. Τα αλυτρωτικά αισθήματα καλλιεργήθηκαν εκατέρωθεν, μέσα από ιστορικές ανακρίβειες, με σκοπό η κάθε εθνικιστική αφήγηση να εξυπηρετήσει τις αντίστοιχες δικές της στοχεύσεις».


...Η ειρηνική συνύπαρξη των λαών και ο σεβασμός των δικαιωμάτων τους, οφείλουν να ξεπερνούν κάθε προγονική λατρεία και εθνικιστική εμμονή»





Καταλάβατε τώρα πόσο ὅμοιες εἶναι,καθ'ὅλα,οἱ 5ες σύνοδοι καί συνέδρια τῶν κομμουνιῶν; Καταλάβατε ποιοί ἔχουν στήσῃ τήν προδοσία καί πόσο ὑπομονετικά περίμεναν τήν ὁλοκλήρωσιν τοῦ σχεδίου τους;
Τώρα τί μοῦ λέτε γιά ΗΠΑ καί περάσματα στά Βαλκάνια,τί μοῦ λέτε γιά γεωστρατιγικά παιγνίδια καί στρατηγικές πού ἐξυπηρετοῦν συμφέροντα...

Ἐγώ αὐτό πού βλέπω εἶναι ἕνα ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΙΣΟΣ κατά τοῦ Ἑλληνισμοῦ ! ἕνα μῖσος πού κρατᾷ χιλιετίες καί εἶναι πέραν κάθε γνωστῆς ...γήϊνης ἀναλύσεως...

Υ.Γ.  Ἄ, καί μήν ξεχνᾶτε,ΞΑΝΑδιαβᾶστε,σχετικῶς μέ τήν νεολέρα (τ)συριζα : Ἡ Ἰάνειος ἐξουσία !

Ἡ Πελασγική

7 σχόλια:

  1. Αυτό που εγώ έβλεπα πάντα κοιτώντας τον Κούλογλου, ήταν μια κουραδομηχανή του ψεύδους και της ανθελληνικής προπαγάνδας. Αχόρταγη για χρήμα, να μην χορταίνει..να βάζει και στον κ.... του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ Κώστα,ὁ ἐν λόγῳ,ἔχει πολλές ...περγαμηνές,ὄχι ἀστεῖα ! Ἀλλά ἔχει καί κάτι πολύ κοινόν μέ τά ἀνθελληνικά σκουπίδια τῆς δυστυχίας μας πού μᾶς ἐξουσιάζουν. Γιά θυμήσου,τά εἴχαμε γράψει :Αἴγινα ἡ ...σφηκοφωληά http://sxolianews.blogspot.gr/2016/09/blog-post_13.html. Κατάλαβες τώρα πώς τό θέμα δέν εἶναι καθόλου,μά καθόλου ἀπλόν ;!

      Διαγραφή
  2. Με αυτά που διαβάζω θέλω να ευχαριστήσω την έσχατη γραμμή ανασχέσεως που μας παραπέμπει σε τόσα σοβαρά μπλογκ σαν το δικό σας για την ενημερωσή μας και να εκφράσω τη θλίψη μου για όλους αυτούς τους ανθέλληνες που μετά το μεγαλειώδες σλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης έδειξαν τον κρυμμένο τους εαυτό και το διαχρονικό κληρονομικό μίσος που υποβόσκει σαν βίωμα στίς άρρωστες ψυχές τους .Καρίμα για αυτό τον πανέμορφο ευλογημένο τόπο την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ να έχει τόσους άσχημους ελληνοποιημένους ανθρώπους.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'εὐχαριστῶ πολύ ἀγαπητέ Μπάμπη,γιά τά καλά σου λόγια. Ἐμεῖς τά γράφουμε,προσπαθοῦμε ν'ἀφυπνίσουμε τό πολίτη,ὅμως πολλές φορές ἀπογοητευόμεθα ! Πάντως,μετά τό συλλαλητήριον τῆς Θεσσαλονίκης φαίνεται πώς κάτι πάει νά γίνῃ πού πιθανῶς νά μήν ἔχει προηγούμενον...Στάς Ἀθήνας θά παιχθῇ τό τελευταῖον χαρτί τοῦ Ἑλληνισμοῦ. Ὅλα θά κριθοῦν αὐτή τήν Κυριακή,νά εἶσαι βέβαιος.Ἐξ οὖ καί τό μῖσος πού σάν χείμαρρος βγαίνει ἀπό τόν βόθρο τῶν ἀνθελλήνων. Εἴδομεν.πάντως πρέπει νά εἴμαστε ἕτοιμοι γιά ὅλα ...

      Διαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ8 Μαρτίου 2018 στις 5:39 μ.μ.

    .
    .
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ..............
    .
    .
    .
    ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ -Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, Δικηγόρου Ἀθηνῶν
    ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
    ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ ΜΕΤ’ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΟΥ
    Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, Δικηγόρου Ἀθηνῶν, κατοίκου Ἀθηνῶν, ὁδός Μαυρομιχάλη ἀρ. 182.
    ΠΡΟΣ
    Τόν Ἀξιότιμον Πρόεδρον τῆς Δημοκρατίας τῆς Ἑλλάδος κ.κ. Προκόπην Παυλόπουλον.
    Ἀξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
    Εὐλαβῶς Σεβομένη τόν Ὓψιστον θεσμόν τοῦ Πολιτεύματός μας, εὑρίσκομαι εἰς τήν θλιβεράν ἀνάγκην νά Σᾶς θυμίσω τά κάτωθι:

    2. Κατά τό Ἂρθρον 33§2 τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματός μας ἐδώκατε τόν κάτωθι ὃρκον:
    «Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιτότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και της ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».
    3. Ὡς διακεκριμένος ἐπιστήμων γνωρίζετε καλύτερον ὃλων ὃτι ὁ Αὐτόχθων Ἑλληνικός Λαός ἒχει πληγῆ κατάφωρα εἰς ἃπαντας τούς τομεῖς νομιμοφανῶς ὑπό τήν ἀπειλήν τῆς δῆθεν ἀνάγκης τῶν μνημονίων μέ τά «γνωστά» παρεπόμενά των, κυριολεκτικῶς κατεχόμενος ἀπό τήν «ΤΡΟΪΚΑ ἢ ΘΕΣΜΟΥΣ» ἀφαιμασσόμενος ἀπό κακόβουλα καί ἐξωφλημμένα δάνεια, διωκόμενος εἰς ἐξορίαν πέραν τῆς Πατρίδος, ἐμπαιζόμενος ἀπό «τούς περιφήμους ἑταίρους» τόσον εἰς τήν Εὐρωπαϊκήν Ἓνωσιν ὃσον καί εἰς τούς Διεθνεῖς Ὀργανισμούς, ἐκτοπιζόμενος μεθοδικῶς ἀπό «δῆθεν» πρόσφυγες.
    Ἀξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
    • Ὁ αὐτόχθων Ἑλληνικός Λαός ἒχει γενοκτονηθῆ!
    • Ἡ Ἱερά Ἑλλάς «ἁρπάζεται» συστηματικά καί ἀπειλεῖται ἡ ἐδαφική ἀκεραιότης της.
    • Ἡ Ἱερά Ἑλλάς ἐμπαίζεται εἰς τό Πρόσωπόν Σας ἀπό τήν Μέρκελ, τόν Γιούνκερ, τόν Ζάεφ, τόν Ἐρντογάν, τόν Ράμα ἀλλά καί ἀπό τούς ἐκπροσώπους τῆς Ἑλληνικῆς Βουλῆς καί τῆς Κυβερνήσεως οἱ ὁποῖοι ἀρνοῦνται νά δώσουν τόν Συνταγματικόν Ὃρκον τους εἰς τήν Ἁγίαν Τριάδα καί νά πείθωνται εἰς τάς Συνταγματικάς ἐπιταγάς.
    Ἀξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
    Ἡ Κυβέρνησις καί ἡ Διοίκησις παραβαίνουν ἀνηλεῶς τάς διατάξεις τῶν ἂρθρων τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματος.
    Πάντα τ’ ἀνωτε΄ρω δέν χρειάζεται ν’ ἀναλυθοῦν διότι τά γνωρίζετε παντός ἑτέρου καλύτερον.
    Ὃμως καί ὁ Ἑλληνικός Λαός γνωρίζει.
    Καί ἑγώ ὡς Ἑλληνίδα πολῖτις γνωρίζω τά δικαιώματα καί τάς ὑποχρεώσεις μου, ὃπως ἀπορρέουν ἀπό τόν Ἀνώτατον Καταστατικόν Χάρτην τῆς Πολιτείας μας.
    Ὃθεν Δ ι α μ α ρ τ υ ρ ο μ έ ν η, δι’ ὃσα ἐπιτρέπετε νά διαπράττωνται εἰς βάρος μου καί εἰς βάρος τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ καί τοῦ Ἒθνους μου.
    Σᾶς ὑ π ε ν θ υ μ ί ζ ω τάς ἐκ τοῦ Συντάγματος ὑποχρεώσεις Σας ἒναντι τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ καί τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἒθνους καί
    Σᾶς κ α λ ῶ – ἒχουσα ἐκ τοῦ Συντάγματος τό Δικαίωμα ἃμα δέ καί τήν ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΝ – εἰς τήν ἐφαρμογήν τῶν Διατάξεων τοῦ Συντάγματος τῆς Ἑλλάδος.
    Μέ τήν ἐπιφύλαξιν παντός νομίμου δικαιώματός μου ἁρμόδιος Δικαστικός ἐπιμελητής ἐπιδότω νομίμως πρός τόν κ. Προκόπην Παυλόπουλον, Πρόεδρον τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας πρός γνῶσιν του καί διά τάς νομίμους συνεπείας, καλούμενον ὡς ἀνωτέρω, ἀντιγράφων ταύτην ἐν τῇ ἐκθέσει ἐπιδόσεώς του.
    Ἀθῆναι 5/3/2018
    Ἡ ἐξωδίκως διαμαρτυρομένη καί
    προσκαλοῦσα Δικηγόρος.
    lampros stathopoylos lamstat@hotmail.com
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέ ποιόν τό κοινοποιήσατε; Τόν Παυλόπουλο,τόν πρόεδρο τῆς δημοκρατίας τους; Ἄ,μάλιστα ! Τοῦ θυμίζετε καί τόν ὅρκον του,ἔ; Σέ ποιόν,αὐτόν ποῦ δέχθηκε ἀντί ὅρκου τό :διαβεβαιώνω ! ! ! Καί χαμογελοῦσε καί εὐχόταν ; ! ! ! Πρό 7ημέρου ἔγινε,θυμᾶστε; (Ἐν τάξει,μᾶς τό ...διαβεβαίωσαν,κοιμηθεῖτε ἥσυχοι...http://sxolianews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_1.html).

      Προσωπικῶς δέν τιμῶ καί ἐκτιμῶ ΚΑΝΕΝΑΝ οὔτε πρόσωπο οὔτε ...θεσμόν. Μόνον τήν Ἱστορίαν τοῦ Ἔθνους μου και τήν Πατρίδα μου (ἔστω κι' ἄν τα ζωντόβολα εἶναι πολλά...).

      Διαγραφή
    2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ22 Απριλίου 2018 στις 1:20 π.μ.

      ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ...

      ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .

      ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ

      ΑΥΤΗ Η ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ .

      ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ...........

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

      Διαγραφή