" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Τό ΠΑΝ εἶναι τό ὄνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !


Τό ΠΑΝ εἶναι τό ὄνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ! 


Ἡ Μακεδονία εἶναι Ἑλλάς 

Ἡ Ἑλλάς εἶναι Ἰδέα 

Ἡ Μακεδονία εἶναι Ἰδέα 

Ἡ Ἑλλάς εἶναι Φῶς 

Ἡ Μακεδονία εἶναι Φῶς

Ἡ Ἑλλάς εἶναι τό Πνεῦμα

Ἡ Μακεδονία εἶναι τό Πνεῦμα 

Ἀναμετρᾶται τό Πνεῦμα τοῦ Ἑλληνισμοῦ μέ τήν Ὕλην τοῦ Σιωνισμοῦ 

Διηνέκης

Καί

Mε λίγα λόγια για να μην μας μπερδεύουν...με τα βήματα προόδου ( Τσίπρας) που έχουν γίνει δήθεν με τα Σκόπια όπως η αλλαγή ονόματος στο αεροδρόμιο των Σκοπίων



Ουδόλως μας ενδιαφέρει το σύνταγμα των Σκοπίων. Ούτε το όνομα του αεροδρομίου, η κάποιου δρόμου. Αυτά είναι λεπτομέρειες και ανοησίες. Ειναι η παγίδα, που κάποια στιγμή θα αλλάξουν για να μας κοροϊδέψουν και να δώσουμε το όνομα. Όπως τα αλλάζουν τώρα, έτσι θα τα αλλάξουν και στο μέλλον κατά το δοκούν. ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ! Διότι εκεί θα στηρίξουν Μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα. ΚΑΙ θα ΚΑΠΗΛΕΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΑΣ. 

Το θέμα είναι πολύ επικίνδυνο για τον Ελληνισμό. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον Τσίπρα. Ψεύτης, κακός και θεατρίνος. Επιμένει στο λάθος και ψάχνει ύπουλες αφορμές σε σημείο που δεν μπορείς να τον ακολουθήσεις. Πραγματικός εφιάλτης σε όλα. Απλά τραγικός ο τέως που πήρε θέση. Θλιβερός και ανιστόρητος.  Το Βρετανικό μπαρόκ της εξορίας τον αγκάλιασε όσο τίποτα άλλο. Κάποτε υπήρξε και αρχηγός κράτους με τα γνωστά επακόλουθα. Όλοι όσοι ζητάνε να δώσουμε το όνομα και κοροϊδεύουν τα συλλαλητήρια είναι αυτοί που σακάτεψαν τον λαό στα δολοφονικά μνημόνια. Τυχαίο; Όχι. Βγήκαν παγανιά στα κανάλια. Απών η αριστερά από παντού! Κρυμμένος στην συντριπτική του πλειοψηφία ο κόσμος της αριστεράς!

Μάχονται λυσσαλέα οι Σκοπιανοί να κερδίσουν το όνομα. Όσο τους συγκολλήσει αυτούς ο όρος Μακεδονία, τόσο θα διαλύσει εμάς. Τα Σκόπια είναι βαμπίρ!


perimajestic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου