" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Αὐτό πού τούς καθοδηγεῖ εἶναι τό μῖσος γιά τόν Ἑλληνισμό

Ὕπουλα- μεθοδευμένα-στοχευμένα χτυπήματα ἀπό μία σκληρή συμμορία...


Όλη η βρώμα και η δυσωδία τώρα θα βγει  από την κομπλεξική αριστερά..

Για αυτούς τα πολιτισμένα κράτη είναι η ομοφυλοφιλία, η κτηνοβασία, η αθεΐα,ο βιασμός ανηλίκων, δηλαδή ότι ζωώδες θέλουν να το φέρουν στην Ελλάδα γιατί υπάρχει και έξω. Τι να κάνουμε , εμείς δώσαμε πολιτισμό και τώρα παίρνουμε ότι ανώμαλο. Ακόμη αν ήταν στο χέρι τους θα είχαν δώσει στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων το Άγιο όρος τα πατριαρχεία, τα πάντα. Αυτοί δεν θα καταλάβουν ποτέ την αξία της ορθοδοξίας, του Ελληνισμού, την αξία του ότι για σχεδόν δυο χιλιάδες χρόνια το πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, Ιεροσολύμων, Αιγύπτου, Αντιόχειας , όλα τα πατριαρχεία που συνδέονται άμεσα με τον Χριστό τα έχουν Έλληνες.
 
Δυστυχώς καταστρέφουν το μέλλον των νέων ανθρώπων και αυτό είναι που πονά...Καταστρέφουν ζωές φέρνοντας και νέα μέτρα. Διαλύουν τα πάντα και αφήνουν μια χώρα φάντασμα στα πρότυπα της Λατινικής Αμερικής ( Βενεζουέλας) μια χώρα στα μέτρα των σιωνιστών τοκογλύφων. 
Αυτή είναι η αριστερά! 

Ἀναδημοσίευσις ἀπό : perimajestic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου