" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Τοῦρκος ἰσλαμοφασίστας δολοφονεῖ τόν Ῥῶσσο Πρέσβη στήν τουρκία,Andrey Karlov. Ἡ ἀνακοίνωσις τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς



Ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα δέχτηκε δολοφονική επίθεση στην τουρκική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press ο πρέσβης βρισκόταν σε πολιτιστικό ίδρυμα της Άγκυρας για να δώσει ομιλία.

 Αυτόπτης μάρτυρας, δήλωσε στο πρακτορείο ότι ένας ένοπλος άνδρας πυροβόλησε τον πρέσβη. Όπως αναφέρει η Χουριέτ, η πρεσβεία θεωρεί ότι πρόκειται για επίθεση ισλαμιστή-εξτρεμιστή, ενώ το CNN Turk αναφέρει ότι υπάρχουν κι’ άλλοι τραυματίες. 

Ο Καρλόφ τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του. 

Είναι σίγουρο πως το κενό ασφαλείας που επέτρεψε αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα κατά του Ρώσου πρέσβη δεν ήταν καθόλου τυχαίο, αλλά συνδέεται με την αντιπαλότητα Ρωσίας – τουρκίας στο μέτωπο της μάχης που γίνεται στην Συρία, όπου οι τούρκοι υποστηρίζουν φανερά τους τζιχαντιστές. 

Σίγουρα, η τουρκία και ο Ερντογάν θα προφασιστούν «ατύχημα» και θα σπεύσουν να ζητήσουν «συγγνώμη», όμως επειδή ο Πούτιν δεν είναι Τσίπρας είναι σίγουρο πως θα περάσουν αρκετά «φεγγάρια» και αρκετά αντίποινα πριν «δεχτεί» την συγγνώμη του Ερντογάν.

 Το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 "Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την ομόδοξη Ρωσία για την απώλεια του πρέσβη Αντρέι Καρλόφ. Το ισλαμικό παρακράτος του Ερντογάν είναι ο φυσικός και ηθικός αυτουργός αυτού του εγκλήματος και αποτελεί μείζονα κίνδυνο για την ασφάλεια και την ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου