" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Αὐτό θά ἔπρεπε νά τό κάνουμε ὅλοι μας ! Ἀκοῦστε τό ἠχητικό ντοκουμέντο ...

ixitiko-prostasia-politeymatos

Πριν λίγη ώρα έφτασε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ένα σημαντικό ηχητικό ντοκουμέντο. Ένας αγανακτισμένος πολίτης, μετά την απαράδεκτη σύλληψη του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, κάλεσε στην εν λόγω υπηρεσία, για να θέσει ένα πολύ σοβαρό ερώτημα.

xios-politeyma

Ακούστε με προσοχή το ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 



ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015: Όταν ο Τσίπρας μετέτρεψε το περήφανο ΟΧΙ σε ΝΑΙ
 «Μαύρη μέρα» για την Ελληνική Δημοκρατία

TSIPRASSYNTAGMAOXI

Το ελληνικό δημοψήφισμα που διεξήχθη στις 5 Ιουλίου του 2015 θα γραφτεί στις μαύρες σελίδες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου, αφού πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός καταφέρνει να διαστρεβλώσει τόσο εύκολα την κρίση και τη βούληση του λαού.
 

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του, άλλαξαν και αλλοίωσαν μέσα σε μια νύχτα το περήφανο ΌΧΙ του ελληνικού λαού με ποσοστό 61,3%!

Το ελληνικό δημοψήφισμα του 2015 προκηρύχθηκε στις 28 Ιουνίου του 2015 (ΦΕΚ Α΄ 63) και διεξήχθη στις 5 Ιουλίου του ίδιου έτους.


Ως ερώτημα είχε αν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας των τριών Θεσμών, Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ε.Ε.), Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Ε.Κ.Τ.) και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.) η οποία προτάθηκε στις 25 Ιουνίου 2015 και ως αποτέλεσμα είχε την απόρριψη της πρότασης του σχεδίου συμφωνίας με ποσοστό 61,3%.


Μήπως ο πρωθυπουργός της χώρας θα έπρεπε κανονικά να βρίσκεται μετά από αυτό πίσω από τα κάγκελα;


Μακελειό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου