" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Διώξεις στό «Μακελειό»;


…και θέλετε να μου πείτε ρε ελεεινά μ@υνόπανα της ελληνικής δημοσιογραφίας, ότι ήσασταν παρόντες στις δηλώσεις του παραπαίοντος Φλαμπουράρη, του χαζοχαρούμενου Σταθάκη και του οπαδού του Μεγάλου Αυνάν Δρίτσα, μετά την κατάθεση αυτής της μηνύσεως και δεν κάνατε ούτε μία ερώτηση, για το αν αληθεύουν οι φήμες ότι τα εν λόγω άτομα ήταν στο ταχύπλοο-δολοφόνο της Αίγινας; …και θέλετε να μου πείτε ότι πεισθήκατε απ’ αυτές τις δηλώσεις και ότι δεν πήρατε κάποιο χαρτζηλίκι, για να κουκουλώσετε αυτό που υπάρχει από πίσω.
…και θέλετε να μου πείτε….
Τι να μου πείτε ρε;
Κλάσανε οι γραφίδες και βγήκατε εσείς ρε όρνια….
Κουφάλες.!!!

————
Διώξεις στό «Μακελειό»;1
Περνώνται για έξυπνοι ρε οι γ@μημένοι….
Επί τρείς ημέρες μετά το φονικό στην Αίγινα και τα όσα ανακόλουθα συνέβησαν, οι Φλαμπουράρης-Σταθάκης έκαναν την πάπια και δεν ένοιωσαν καμμιά ιεράν υποχρέωση, να βγούν δημόσια και να πούν «τι είναι αυτά που λέτε για εμάς ρε, εμείς είμαστε εκεί και εκεί και σε κμμία περίπτωση, δεν θα μπορούσε να είμαστε στο φονικό ταχύπλοο»
Το λαμόγιο ο Σταθάκης, που ακόμη να θυμηθεί που έβαλε εκείνο το ένα εκατομμύριο ευρώ, πήγε ένα ταξίδι αστραπή στα Χανιά, έβαλε τους κολητούς του να μοιράσουν μία φωτογραφία από την συνάντησή του με τον κ@λοκρητίκαρο δήμαρχο των Χανίων και ένα γραμμένο, από πρίν, ρεπορτάζ και επιχείρησε να ρίξει στάχτη στα μάτια του πόπολου, δείχνοντας ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και ότι δεν θα μπορούσε να είναι στο ταχύπλοο, γιατί ήταν στην Κρήτη.

Ωστόσο, μωρή κουφάλα, αυτό έγινε δύο ημέρες μετά το φονικό στην Αίγινα και πρέπει να είναι κάποιος πολύ μαλάκας για να δεχθεί την εκδοχή σου.

Πέντε ημέρες μετά το φονικό της Αιγίνας, ο Φραπεδιάρης δεν είχε εμφανισθεί πουθενά, δεν είχε νοιώσει την ανάγκη να ξεκαθαρίσει την θέση του, την ώρα που είχε βουΐξει το διαδίκτυο για την παρουσία του στο φονικό ταχύπλοο.
… και εμφανίζονται ξαφνικά οι Φλαμπουράρης-Σταθάκης και εκείνος ο Δρίτσας, που πρέπει να πάει φυλακή για τις αναιτιολότητες παρεμβάσεις του στο προανακριτικό έργο, καταθέτουν μήνυση εναντίον κάποιου που δεν ήταν πρωταγωνιστής στήν φημολογία περί της παρουσίας τους στο φονικό σκάφος και κάνουν δηλώσεις του …δευτερολέπτου, σε άφωνους, άχρωμους και άοσμους δημοσιογράφους της κρατικής ΕΡΤ και μόνον…
Για να μας πούν ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα ήταν ανυπόστατα, υποκινούμενα και δεν ξέρω κι’ εγώ τι άλλο.

Ωραίο ρε το παραμύθι σας αλλά δεν έχει δράκο….
Και το αίμα των αθώων που πνίγηκαν αβοήθητοι, γιατί εσείς θέλατε να φυγαδεύσετε κάποιους από το φονικό ταχύπλοο, ζητάει εκδίκηση ρε π@υσταράδες.
Αυτή η ιστορία δεν πρέπει και δεν μπορεί να περάσει έτσι.
Εκτός κι’ αν εσείς είστε τόσο μ@λάκες και την καταπιείτε αμάσητη!

————–
Διώξεις στό «Μακελειό»;2
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ (Γιά «στόκους» και …φυστικοφάγους)

Έχουμε, λοιπόν, ένα υπερήλικα που, με τόσα προβλήματα υγείας που λέει ότι έχει, θάπρεπε από καιρό να μας είχε αφήσει χρόνους, να οδηγεί ως νεανίας καυλογκαζάκιας με 21 ναυτικά μίλια ταχύτητα, ένα ταχύπλοο, στο οποίο όπως δήλωσε στις αρμόδιες αρχές, επέβαιναν άλλα τρία ραμολυμέντα.
Προσκρούει, χωρίς να το θέλει όπως κατέθεσε, επάνω σ’ ένα πλοιάριο που μεταφέρει τουρίστες, το διεμβολίζει, περνάει από επάνω του, σκορπάει τον θάνατο στους επιβαίνοντες και προθαλασσώνεται πλησίον του ναυαγίου.
Όπως προκύπτει από την λεπτομερέστατη κατάθεσή του, δεν τον απασχολεί να δεί πώς μπορεί να βοηθήσει αυτούς που βρέθηκαν εξ’ υπαιτιότητάς του στην θάλασσα, αλλά τηλεφωνεί πάραυτα σ’ ένα γνωστό του, του αναφέρει μισά τα συμβάντα και τον καλεί να προστρέξει σε βοήθεια, γιατί το σκάφος του χάνει νερά.
Μέσα στην «ταραχή» του, ξεχνά να του πεί «φέρε και κάνα άλλο σκάφος να βοηθήσουμε αυτούς που πνίγονται» αλλά μόλις εμφανίζεται το (μέχρι στιγμής αγνώστου ναυτιλιακής ταυτότητος) σκάφος του φίλου του, μπαίνει αυτός και τα ραμολυμέντα μέσα και πάνε σε ασφαλή ακτή.
Από το σπίτι του πλέον, τηλεφωνεί στις αρχές και δηλώνει ότι θέλει να παραδοθεί, διότι προκάλεσε ναυτικό ατύχημα, συλλαμβάνεται και οδηγείται ενώπιον των ανακριτικών αρχών, όπου του απαγγέλεται κατηγορία για κακουργηματική πράξη και νοιώθει βαθύτατα προδομένος, που ο εξάδελφος του, γνωστός ποινικολόγος όπως γράφουν τα απανταχού λαμόγια της δημοσιογραφίας, εγκαταλείπει την υπεράσπισή του, αφού τον συναντά  και…μιλούν. …και ω του θαύματος. Αυτός ο υπερτασικός, ο νεφροπαθής και ο έχων ανάγκη οξυγόνου για να …αναπνεύσει, σάχνει στα γρήγορα μόνος του, ένα απολογητικό υπόμνημα 19 σελίδων και το τρίβει στην μάπα των αρχών, που νόμισαν ότι έχουν να κάνουν με κάποιον ανάπηρο.
Ένας πρώην φαρμακοποιός, που η κακιά μας τύχη τον έφερε να είναι υπουργός της Ναυτιλίας, φθάνει ταχύτατα στο σημείο, άγνωστο από ποιούς ειδοποιηθείς και εγκαλεί τους λιμενικούς να κάνουν σωστά την δουλειά τους, βγαίνοντας παράλληλα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και με δηλώσεις του προκαταλαμβάνει το πόρισμα των αρχών, που δεν έχουν ακόμη αρχίσει την έρευνά τους. Έτσι δεν αναζητείται ο «φίλος» του 77χρονου που πήγε και τον παρέλαβε με το σκάφος του από τον τόπο της τραγωδίας, δεν εξετάζεται ποιοί άλλοι και γιατί πήγαν μαζί μ’ αυτό το πρόθυμο φιλαράκι, δεν εξετάζονται ως μάρτυρες τα ραμολυμέντα που επέβαιναν στο φονικό ταχύπλοο και οι αρχές, καταπίνουν αμάσητο το υπόμνημα του π@υστόγερου και τον αφήνουν προσωρινά ελεύθερο και σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Η ωραία αυτή ατμόσφαιρα «χαλάει» επειδή κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, άρχισαν να λένε ότι, επιβάτες στο ταχύπλοο ήταν οι Φλαμπουράρης-Σταθάκης, υπουργάρες της κυβερνήσεως των αριστεροχριστιανιστών και κολλητάρια του π@υστόγερα.
Προτού αλέκτωρ λαλήσει τρεις βγαίνει η Γερομπιρμπίλω και διαβεβαιώνει το πανελλήνιον, λες κι’ ήταν μπροστά, ότι στο φονικό ταχύπλοο δεν έπεβαιναν οι υπουργοί που ονοματίσθηκαν.
Απειλεί με διώξεις, όλους όσους αναφέρθηκαν στις φήμες, κατά σύμπτωση πέφτει το «μπλόγκ» που έκανε τις σχετικές αποκαλύψεις και αμέσως μετά, ο γνωστός εσμός των συριζορουφιάνων «πιάνει δουλίτσα» στο διαδίκτυο και αρχίζει να απειλεί όλους όσους εκφράζουν υπόνοιες ή υποψίες για το αν οι εν λόγω υπουργοί ήταν ή όχι στο σκάφος του π@υστόγερου.
Κι’ ενώ όλοι θα περίμεναν, Σταθάκης-Φλαμπουράρης, να βγουν στις τηλεοράσεις, να πιστοποιήσουν μέσω μαρτύρων το άλλοθί τους και να κατηγορήσουν για παραπληροφόρηση όλους τους διακινούντες στο διαδίκτυο, αυτές τις κακόβουλες φήμες, αυτοί για 48 ώρες κάνουν την πάπια και σαν να μην υπάρχουν.
Εχθες, μία απρόσωπη φωτογραφία του Σταθάκη από το Χανιά, προσπάθησε να πείσει, εμμέσως, ότι ο υπουργός δεν μπορούσε να είναι στο φονικό σκάφος και σήμερα, ένας …περαστικός από την παραλία της Αίγινας, διαβεβαιώνει ότι είδε ολοζώντανο τον Φλαμπουράρη, να συνομιλεί σε γνωστό καφέ του νησιού με τον …Σκουρλέτη.
Είναι προφανές ότι κάποιοι κυβερνητικοί, έσπευσαν άρον-άρον, να κουκουλώσουν τις λεπτομέρειες αυτού του συμβάντος που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρείς ενήλικες κι’ ένα μικρό παιδί και μία τουρίστρια να μείνει ανάπηρη. …και κατά την ταπεινή μου γνώμη, γι’ αυτές τις εσπευσμένες ενέργειες ένας λόγος υπάρχει. Στο φονικό σκάφος επέβαιναν κάποιοι της κυβερνήσεως που, μετά το συμβάν, δεν μπόρεσαν να διαχειρισθούν την κατάσταση, χέστηκαν επάνω τους και εγκατέλειψαν, μέσω του σκάφους του προθύμου φίλου, το φονικό σκάφος και έβαλαν τον 77 χρονο μπροστά, να πάρει την υπόθεση επάνω του, προσφέροντάς του βέβαια όλη την απαραίτητη νομική βοήθεια.
Προς επιβεβαίωση μου, δεν χρειάζονται πολλοί αλλά δυο τρείς δημοσιογράφοι-πραγματικοί ρεπόρτερς που, όπως έγραψα αλληγορικά, θα πάνε να πιάσουν τους φερομένους ως εμπλεκομένους και μια κάμερα στο χέρι, θα τους «ανακρίνουν».
Για την ειλικρίνεια των απαντήσεων τους και αφού δώ τα βίντεο, θα ζητήσω την γνώμη του Γάλλου φίλου μου Ερίκ Γκαυλαντιζόν, που δεν πέφτει ποτέ έξω στις εξ αποστάσεως φυσιογνωμιστικές του διαγνώσεις.
Νῖκος Ῥούσσης
20 Αὐγούστου 2016
Λοιπόν Ερίκ, τι συμπέρασμα βγάζεις απ’ αυτό το βίντεο;


Όπως ξέρεις Νικολά, εγώ ελληνικά δεν ξέρω και δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι.
Διεθνώς αναγνωρισμένος φυσιογνωμιστής εκ του μακρόθεν είμαι και μεγάλη ψυχολόγα.
Είναι προφανές, για εμένα, ότι ο ηλικιωμένος αυτός κύριος με το μαύρο γυαλί, έχει περάσει κάποιο πρόσφατο ισχυρό σόκ και γι’ αυτό ξεροβήχει και έχει μία δυσκολία στην έκφραση.
Δείχνει, εμφανώς, στεναχωρημένος και σαν να υποφέρει αναγκαζόμενος να κάνει αυτές τις δηλώσεις.
Είναι βέβαιον για εμένα Νικολά ότι ο άνθρωπος αυτός, για να εμφανισθεί σ’ αυτή την κατάσταση, έχει υποστεί μεγάλη ψυχολογική πίεση, εκτός από το σόκ που, δεν μου βγάζεις από το μυαλό, πέρασε πριν λίγες ημέρες.

Ο άλλος ο ασπρομάλης, μου είναι αδιάφορος διότι είναι ξεκάθαρο πως παρεμβαίνει, για να γλυτώσει τον προηγούμενο από το βάσανο της εξακολουθήσεως των δηλώσεών του.

Όσον για τον τρίτον, που χαζογελάει σαν μ@λάκας, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, καθόσον μοιάζει με νταβατζή που τον έπιασαν να εκδίδει αδήλωτες πουτάνες στο μαγαζί του.

Μα, ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι Νικολά και που συνέβη αυτό το γεγονός;
Υπουργοί της ελληνικής κυβερνήσεως είναι Ερίκ και κάνουν δηλώσεις, για κάποιο καυτό ζήτημα των ημερών, στην κρατική τηλεόραση.

Δεν καταλαβαίνω τι μου λες Νικολά…
Σε ανάλογη περίπτωση στην Γαλλία, θα υπήρχαν και άλλα τηλεοπτικά κανάλια παρόντα και εν πάσει περιπτώσει, κάποιος δημοσιογράφος θα βρισκόταν να κάνει και ερωτήσεις.

Μεγάλη «γάτα» ο Γάλλος φίλος μου Ερίκ Γκαυλαντιζόν….

Ῥούσσης Νῖκος

Σημείωσις ἐκ τοῦ ἱστολογίου
Προσοχὴ στὶς δηλώσεις Κούγια:



ἀναδημοσίευσις ἀπό : Φιλονόη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου