" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Tυπώνουν 100.000 ἄδειες ἀσύλου...


Αυτοί όλοι έρχονται βάση σχεδίου στην Ευρώπη. Έχουν ενημερωθεί εκ των προτέρων καί για τον ρόλο τον οποίο θα παίξουν καί για τη χώρα στην οποία θα δραστηριοποιηθούν. Έχουν στη διάθεσή τους όλα τα μέσα ...από χρήματα μέχρι "συνδέσμους", οι οποίοι τους περιμένουν να τους υποδεχθούν. Ποιοι είναι αυτοί; …Οι γνωστοί μας κομμουνιστές και λοιποί αριστερόστροφοι φασίστες, οι οποίοι έχουν "ακροβολιστεί" και σε άλλους πολιτικούς χώρους

…Στην κυριολεξία οι χειρότεροι, απεχθέστεροι και πιο αδίστακτοι των αριστερόστροφων φασιστών, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι σήμερα να ταυτίσουν τα συμφέροντά τους με τους ξένους …Οι πιο σκληρές και πιο φασιστικές οργανώσεις τής Αριστεράς θα ταυτιστούν με την "ευαισθησία" και τον "αντιρατσισμό".

Σε αυτήν την παγίδα, η οποία στήνεται για ολόκληρη την Ευρώπη, η Ελλάδα ξανά θα βρεθεί στη χειρότερη θέση απ' όλους τους υπόλοιπους. Όπως το '45 —μετά τη λήξη τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου— με τα "παθήματά" της "δίδασκε" ολόκληρη την Ευρώπη, προκειμένου αυτή να τρομοκρατηθεί, έτσι γίνεται και σήμερα. Όλη η Ευρώπη θα υποφέρει από έναν σχεδιασμό, ο οποίος θα αλλοιώσει βίαια και μόνιμα τον χαρακτήρα της, αλλά η Ελλάδα στην κυριολεξία προβλέπεται να "παραμορφωθεί". Εκεί που οι άλλοι θα μετράνε "ουλές", η Ελλάδα θα μετρά "ακρωτηριασμούς". Ξανά τον ίδιο κόλπο. Έστειλαν και πάλι έναν σαραντάχρονο σταλινικό —προστατευόμενο των Προτεσταντών και των Ναζιστών— να παραστήσει τον "επαναστάτη" και να πουλήσει "ευαισθησία".

  Στόχος τους: …να έχουν υπό τη μόνιμη ομηρία τους τούς Έλληνες …Να τους  έχουν πάντα υπό την απειλή τού "καψίματος". Ήταν δηλαδή εσκεμμένη η πολιτική τού Τσίπρα και των συμμοριτών που παριστάνουν τους υπουργούς του …Εξ αρχής είχαν σκοπό να διατηρήσουν την Ελλάδα "ανοικτή" στην πρόσβαση των μωαμεθανών μεταναστών και μόλις φτάσει τα "νούμερα" που έχουν προβλεφθεί να "κλείσουν" ερμητικά τα σύνορα γύρω-γύρω. Είχε συμφωνήσει γι' αυτό με τα "αφεντικά" η κυβέρνηση του σταλινικού Τσίπρα …Η κυβέρνηση των αριστερόστροφων φασιστών, η οποία όλους αυτούς τους μωαμεθανούς τούς βλέπει σαν μελλοντικό της πολιτικό "κεφάλαιο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου