" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ὅπου κάνει συγκέντρωση ἡ ΑΔΕΔΥ κατά διαβολική σύμπτωση ἐμφανίζονται καί οἱ κουκουλοφόροι ! Ἀγρότες ΠΡΟΣΟΧΗ στήν ΠΑΓΙΔΑ


Γράφει ο Αντίοχος
 
Ενώ πλησιάζει η «Μαύρη Παρασκευή» για τη στημένη στα… τέσσερα μνημονιακή συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, με την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα, οι πρώην εργατοπατέρες της πασοκαρίας και νυν συριζαίοι με… περικεφαλαία της ΑΔΕΔΥ, καλούν σε συγκέντρωση… «συμπαράστασης» στους αγρότες:

«Παραμένουμε στην πλατεία Συντάγματος και το Σαββατοκύριακο, μαζί με τους αγρότες, διεκδικώντας να μην περάσει το σχέδιο νόμου – έκτρωμα για την Κοινωνική Ασφάλιση. Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη των εργαζομένων στο Δημόσιο στον αγώνα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των αλιέων κόντρα στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και στα νέα φορολογικά μέτρα…».

Και ποια είναι η «παγίδα», για την οποία κάνουμε λόγο στον τίτλο μας; Ότι, όπου κάνει συγκέντρωση η ΑΔΕΔΥ, κατά… διαβολική σύμπτωση εμφανίζονται και οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι επιδίδονται στο γνωστό στημένο παιχνίδι τους με τα ΜΑΤ και η όποια συγκέντρωση διαλύεται στο πι και φι!

Μεγάλη προσοχή και περιφρούρηση της συγκέντρωσής σας, λοιπόν, φίλοι αγρότες. Κι όπου δείτε «περίεργους» τύπους με κράνη, κουκούλες και σακίδια στην πλάτη, δώστε τους να καταλάβουν! Για να σειστεί το Σύνταγμα από την οργή σας, κι όχι από μολότοφ και κρότου-λάμψης της παρακρατικής προβοκάτσιας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου