" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας…

Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...1
  • Η «ρωσσική» επανάσταση σχεδιάστηκε από ΜΗ Ρώσσους, που άλλαξαν τα επίθετά τους. Κατά την διάρκεια αυτής, στο όνομα της προστασίας της …«επαναστάσεως», δολοφονήθηκαν περισσότεροι από 20.000.000 Ρώσσοι. Ένας μόνο ΜΗ Ρώσσος, ο Yagoda, υπέγραψε κι ευθύνεται για τον θάνατο 10.000.000 ανθρώπων επί Στάλιν.
  • Η επανάσταση των «Νεοτούρκων» σχεδιάσθηκε από ΜΗ Τούρκους, που άλλαξαν τα επίθετά τους και αυτοί ευθύνονται για τον θάνατο 500.000 Ελλήνων τουλάχιστον κι ενός εκατομμυρίου Αρμενίων.
  • Στην Αμερική τις πιο σημαντικές θέσεις καταλαμβάνουν ΜΗ Αμερικανοί που άλλαξαν τα επίθετά τους κι αυτοί ενέπλεξαν τους Αμερικανούς πολίτες σε εκατοντάδες πολέμους σε όλον τον κόσμο, σκοτώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς Στρατιώτες κι εκατομμύρια ανθρώπων άλλων εθνικοτήτων.
  • Για τις «αμερικανικές» ατομικές βόμβες που εξαέρωσαν 200.000 Ιάπωνες εργάστηκαν αποκλειστικά ΜΗ Αμερικανοί επιστήμονες, .επιζήσαντες του «Ολοκαυτώματος».
   Βλέπετε πόσο σημαντικό είναι να ΜΗΝ γνωρίζουμε ούτε καν τα πραγματικά ονόματα αυτών που αποφασίζουν για την ζωή και τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων; Καταλαβαίνετε πόσο πιο ελεύθερα κινούνται ανάμεσά μας, παριστάνουν τους δικούς μας, τους δήθεν εκπροσώπους μας, ώστε να μπορούν να μας αλυσοδένουν και να μας εκμεταλλεύονται;
Οι Αρχηγοί των Μπολσεβίκων, μία χούφτα ανθρώπων που διέταξε την εκτέλεση εκατομμυρίων Ρώσσων και που υπέγραφε στο όνομα εκατοντάδων εκατομμυρίων Ρώσσων, είχαν όλοι τους πλαστά επίθετα, πλαστά χαρτιά και υπέγραφαν παρόλα αυτά διεθνείς συμφωνίες.


 Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...6Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...8Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...15
Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...12Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...10Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...9

Κι αντί τα εγκλήματα που διαπράττουν εναντίον μας να τα θεωρούμε εχθρική πράξη και προδοσία, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι πρόκειται για …«αναγκαίο κακό», στο όνομα μιας άσπρης ημέρας που δεν θα δούμε ποτέ…

Το …«πεντακάθαρο» Κομμουνιστικό Κόμμα «Ελλάδος» ιδρύθηκε επίσης από ΜΗ Έλληνες και πρωταγωνίστησε σ’ έναν εμφύλιο που σκότωσε 154.000 Έλληνες, στέλνοντας στην εξορία άλλους 684.000 . 
  Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, κατά τον εμφύλιο καταστράφηκαν 47.000 κατοικίες, 240 βιομηχανικές επιχειρήσεις και νοσοκομεία, 930 γέφυρες, 1.650 σχολεία κι εξοντώθηκαν 1.500.000 ζώα. Για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ χιλιάδες από αυτούς τους συμμορίτες έλαβαν και σύνταξη εθνικής αντιστάσεως για την προσφορά τους στην Διεθνή Μαφία της Τοκογλυφίας.
  Κάθε καταστροφή που προκάλεσαν σήμαινε ένα νέο τοκογλυφικό δάνειο στις πλάτες των Ελλήνων.

 Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...2

Ο ιδρυτής του ΚΚΕ, ο πράκτορας Αβραάμ Μπεναρόγια, που απελάθηκε από την Βουλγαρία όπου δρούσε, δεν γεννήθηκε καν στην Ελλάδα και μόλις 7 χρόνια μετά την εγκατάστασή του στην Ελλάδα εξελέγη και βουλευτής στις πλάτες των Ελλήνων. 
  Ήταν φίλος με τους Νεοτούρκους που ήταν ΜΗ Τούρκοι και έβαλε τα δυνατά του, μαζί με την Ισραηλιτική Κοινότητα, που ίδρυσαν οι Rothschild, για να συνεχισθεί η Μικρασιατική Εκστρατεία μέχρι να μετατραπεί σε Μικρασιατική Καταστροφή.

Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...4

Επίσης μετά την «Ελληνική» επανάσταση του 1821 η …«απελευθερωμένη»Ελλάδα απέκτησε Γερμανό Βασιλιά, αγγλικό, ρωσσικό, γαλλικό κόμμα κι έναν Rothschild για Τραπεζίτη, μαζί με τεράστια χρέη από εικονικά δάνεια που πληρώνουμε μέχρι σήμερα.

Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...5Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...3

Αν έρθουμε στα τελευταία 20 χρόνια θα διαπιστώσουμε ότι σε όλες τις πολυδιαφημισμένες …«αυθόρμητες επαναστάσεις» στις πρώην κομμουνιστικές χώρες, στις Αραβικές Χώρες, στην Λατινική Αμερική και στην Ασία συμμετέχουν ξένοι πράκτορες και ξένοι μισθοφόροι συνδεδεμένοι με μυστικές υπηρεσίες κι οργανισμούς, που δουλεύουν για το Σιωνιστικό Κεφάλαιο (βλέπε Soros, Otpor-Canvas, Chicago Boys, Neocons κλπ)

Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...9 Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...10 Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...12

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! … Πρόκειται για απλές, καθημερινές συμπτώσεις…

Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...1Ἁπλές, καθημερινὲς «συμπτώσεις» ἐξουσίας...7
 
Σίγμα
ἀναδημοσίευσις ἀπό :Φιλονόη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου