" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Χυδαία ἐπίθεση βουλευτῶν τοῦ (τ)Σύριζα στούς πολύτεκνους: “εἶναι Ὄρκ”!



Νέα επίδειξη πολιτικού τραμπουκισμού και χυδαιότητας από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Καραγιαννίδη, κατά της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ).

Μετά τα όσα είπε πριν λίγες ημέρες, ότι δηλαδή τους γράφει στα παλιά του τα παπούτσια επειδή δεν του άρεσε η ανακοίνωση της ΑΣΠΕ για το σύμφωνο συμβίωσης, ο Καραγιαννίδης επανήλθε δριμύτερος.

Ισχυρίσθηκε ότι τα όσα υποστήριξε η ΑΣΠΕ αποτελούν τον «πυρήνα του ναζισμού», για να πει στην συνέχεια, ούτε λίγο ούτε πολύ, «να μαζέψουμε λίγο τα Ορκ, γιατί σε λίγο θα λέμε πως μας ξαναβγήκαν στον δρόμο»!
Θαυμάστε ύφος, ήθος και χαρακτηρισμούς από τον πολύ «προχωρημένο» και «ανοιχτόμυαλο» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τους πολύτεκνους που δεν συμφωνούν μαζί του, τους οποίους χαρακτήρισε «Ορκ».



Θα έπρεπε, όμως, να είναι πιο προσεχτικός ο Καραγιαννίδης. Όχι μόνο για την… άκρως ρατσιστική υποβάθμιση του χαρακτήρα των Ορκ (και ας πρόκειται για προϊόν φαντασίας του Τόλκιν), αλλά και επειδή αν κάποιοι εμφανισιακά θα μπορούσαν να προσεγγίσουν την αισθητική των Ορκ αυτοί μάλλον είναι κάποιοι από τους έχοντες ανύπαρκτη σχέση με την καθαριότητα «αναρχοάπλυτους», για τους οποίους η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει «να καθαρίζει» όταν σπάνε τις περιουσίες του κόσμου, συνδράμοντας με δικηγόρους και νομικές συμβουλές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου