" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΟΡΓΗ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΑ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ

φοτο 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την έντονη οργή του Ρώσου πρόεδρου, Βλαδιμήρ Πούτιν, έχουν προκαλέσει πληροφορίες ότι ο γνωστός μεγιστάνας και αρχιτέκτονας της Νέας τάξης, Τζωρτζ Σόρος, προσπαθεί ξανά με κάθε μέσο να υπονομεύσει το ρωσικό καθεστώς ενώ ενισχύει με διάφορα μέσα όλες τις κινήσεις στην Ρωσία που αντιμάχονται τον Ρώσο πρόεδρο. Οι τελευταίες πληροφορείς αναφέρουν ότι ο Σόρος στηρίζει απόλυτα την Τουρκία στην διαμάχη της με την Ρωσία.

Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, RIA Novosti, αλλά και τα τουρκικά ΜΜΕ, με απόφαση της Γενικής Εισαγγελίας Μόσχας το κεκαλυμμένο ινστιτούτο του Σόρος, «Ινστιτούτο Ανοιχτής Κοινωνίας», καθώς και όλες οι παραφυάδες του που είχαν ξεφυτρώσει τα τελευταία χρόνια στην Ρωσία, κατηγορηθήκαν για υπονομευτική δράση και απαγορεύτηκε η λειτουργία τους. 

Παράλληλα απαγορεύτηκε κάθε επαφή Ρώσων πολιτών με οτιδήποτε έχει σχέση με τις δραστηριότητα του μεγαστάνα της Νέας Τάξης.

Ο Ρώσος πρόεδρος κατάλαβε τον ύπουλο και υπονομευτικό ρόλο του αρχιτέκτονα της Νέας Τάξης, που τώρα βρήκε ευκαιρία στην κρίση Ρωσίας Τουρκίας να αναλάβει ξανά υπονομευτικό ρόλο προκαλώντας τεχνητή εξέγερση του ρωσικού λαού κατά του Πούτιν.

Αυτό είναι  ένα παλιό σχέδιο ανατροπής του ρώσικου καθεστώτος το οποίο όμως δεν μπόρεσε ποτέ να εφαρμοστεί, καθώς η δημοτικότητα του Ρώσου προέδρου είναι σε πολύ υψηλή επίπεδα και ανέρχεται συνεχώς.

Όπως φαίνεται και ο Σόρος παίρνει μαθήματα από τον Πούτιν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου