" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ὁ Πανούσης, ἡ τρομοκρατία τῆς ἀριστερᾶς καὶ ἡ …«ἀξιοκρατία» της.


Αυτός είναι ο Πάνος Λάμπρου (μέλος της πολιτικής γραμματείας του Σύριζα), ο άνθρωπος που, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό δημόσιας τάξεως, συνομιλούσε με τρομοκράτες στην φυλακή (δεν το αρνείται) που απειλούσαν την ζωή του. 

Συνομιλούσε με τους κρατούμενους, καθώς όπως ο ίδιος αποκαλύπτει «μου ζητήθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης να συνδράμω ως ειδικός συνεργάτης του υπουργείου». 


Ὁ Πανούσης, ἡ τρομοκρατία τῆς ἀριστερᾶς καὶ ἡ ...«ἀξιοκρατία» της.
«Ως ειδικός συνεργάτης του υπουργείου». Του «ζητήθηκε».
 
Στοπ εδώ! Σας πείραξε η πρώτη φωτογραφία, δηλαδή το παρουσιαστικό του που είναι κάπως… και όχι η δεύτερη, δηλαδή το επίσημο βιογραφικό του. Ακριβώς αυτό το βιογραφικό που δεν θα θέλατε με τίποτα να έχει το παιδί σας γιατί σε μια σοβαρή χώρα θα πάλευε για μια θέση αποθηκάριου ή κλητήρα (καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή).


Το πρόβλημά μου λοιπόν ΔΕΝ είναι ο κ. Λάμπρου. Είναι αυτή η έρμη χώρα που μασάει δεκαετίες τώρα την τσίχλα της «αξιοκρατίας», την ίδια στιγμή που ζητάει από τα παιδιά μας να μάθουν γράμματα και ξένες γλώσσες, να πάρουν πτυχία και διδακτορικά για να έχουν εφόδια στην ζωή τους, έτσι ώστε ένα πρωί να κτυπήσουν με υπερηφάνια την πόρτα του Υπουργείου Δικαιοσύνης με το βαρύ βιογραφικό ανά χείρας, και εκείνο να τους απαντήσει:

– Λυπούμαστε, αλλά είναι καλλίτερο του κ. Λάμπρου!

– Πώς; Από πού; Με ποια προσόντα; Φαίνεται ότι έχει ΜΟΝΟ απολυτήριο Λυκείου.


– Μπορεί να έχει μόνο απολυτήριο Λυκείου, αλλά «συμμετέχει ενεργά από μικρή ηλικία στην Αριστερά». Να ορίστε παιδί μου, το λέει και το βιογραφικό του πάνω πάνω. Στραβό είσαι;


Ἀλικᾶκος Δημήτρης
ἀναδημοσίευσις ἀπό : Φιλονόη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου