" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ὁ συνεργάτης ΚΑΙ τῶν ΝΑΖΙ …«ἐθνάρχης»!!!

Ὁ συνεργάτης ΚΑΙ τῶν ΝΑΖΙ ...«ἐθνάρχης»!!!3
«Πριν 50 χρόνια… Στην παντοδυναμία του Σερραίου Κωνσταντίνου Καραμανλή… Κι όμως αγνοήθηκε το εύρημα της «γης» του…
Γιατί;…»

Ἐπὶ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ Καραμανλῆ …χάσαμε τὴν Ἀμφίπολιν!!!

«…Στις 21 Δεκεμβρίου 1958, η εφημερίδα «Νεολόγος Πατρών» έχει ένα πρωτοσέλιδο, το οποίο έμελλε να ταράξει για καιρό την πολιτική ζωή της Ελλάδας. Ο κεντρικός τίτλος είναι «Πώς ανήλθε ο Καραμανλής εις την Εξουσίαν». Η εφημερίδα αποδίδει στον Κωνσταντίνο Καραμανλή ενδοτικότητα στο θέμα του Κυπριακού, κατηγορώντας τον πως, σε συμφωνία με τον αγγλικό και τον αμερικανικό παράγοντα, έγινε πρωθυπουργός με αντάλλαγμα το Κυπριακό. Το πιο σημαντικό είναι πως η εφημερίδα δημοσιεύει επιστολή του πρώην βουλευτή Παναγιώτη Σωτηρόπουλου, ο οποίος υπήρξε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Παναγιώτη Πιπινέλη, στενού συνεργάτη του Καραμανλή.
Ο Σωτηρόπουλος στην επιστολή του γράφει πως ο Καραμανλής έδωσε στον Πιπινέλη ένα μνημόνιο, στο οποίο περιέγραφε τις θέσεις του για το Κυπριακό. Ο Πιπινέλης το έδωσε με την σειρά του για να δακτυλογραφηθεί και να μεταφραστεί στα αγγλικά. Το μνημόνιο αυτό ήταν οι «εξετάσεις» του Καραμανλή προκειμένου να πάρει το χρίσμα του πρωθυπουργού. Και όλα αυτά πριν πεθάνει ο πρωθυπουργός της χώρας, στρατηγός Αλέξανδρος Παπάγος. Γράφει στην επιστολή-βόμβα ο Σωτηρόπουλος: «Ο κ. Καραμανλής, πολύ προ του θανάτου του στρατάρχου Παπάγου, αφ” ής, ως γνωστόν, να εξασφαλίση δι” αυτών, επί πλέον άλλων, και της υποστηρίξεως των Αμερικανών. Εκτός των άλλων επαφών, είχε από του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 1955 και εν συνεχεία μετά του κ. Πιπινέλη τοσαύτας μεθ” ου συνεργαζόμην, εκδίδων τα «πολιτικά Φύλλα»….»

Πῶς ἡ CIA ἔκανε πρωθυπουργό τόν Καραμανλῆ;


Καί ποιός μᾶς φόρτωσε τελικῶς τόν Καραμανλῆ;

Συνεργάτης των Ναζί ο «εθνάρχης» Κων/νος Καραμανλής, κατέδιδε ‘Ελληνες Εβραίους; ‘Εγγραφο της CIA αναφέρει ότι η αποκάλυψη έγινε στην δίκη του ‘Αϊχμαν στο Ισραήλ 1962.
Ὁ συνεργάτης ΚΑΙ τῶν ΝΑΖΙ ...«ἐθνάρχης»!!!1
Το σχετικό «λίνκ» στην ιστοσελίδα της CIA, όπου μπορείτε να δείτε το παρακάτω έγγραφο (κατεβάστε το pdf), είναι ΕΔΩ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην έρευνά του για το βιβλίο που ετοιμάζει με θέμα την πολύκροτη υπόθεση Μέρτεν-Καραμανλή, ο συγγραφέας Mitch Fatouros, (“Greek American Pimps, Charities Corrupted by Politics, Lobbies & Criminal Enterprises”) ανατρέχοντας σε έγγραφα αρχείων της CIA που έχουν αποχαραχτηριστεί, ανακάλυψε το παραπάνω έγγραφο-κόλαφο γιά τον «Εθνάρχη» Κων/νο Καραμανλή.
Καλάμι
Διαβᾶστε τό θέμα : 

Η Κύπρος «κείται μακράν», αυτοί είναι οι υπεύθυνοι της τραγωδίας… 

 ἀναδημοσίευσις ἀπό : Φιλονόη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου