" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ἑλληνικῆς καταγωγῆς ὁ Ῥῶσσος πιλότος πού «γλέντησε» τά τουρκικά μαχητικά… -” Ὅταν ἔρθει ἡ ὥρα θά στείλουμε τούς Τούρκους άπό ἐκεῖ πού ἦλθαν!” (ΦΩΤΟ)

Γεννημένος στην Τασκένδη από μητέρα Ελληνίδα είναι ο Ρώσσος πιλότος – φόβος και τρόμος των Τούρκων, που πρωταγωνίστησε στο «μακελειό» πάνω από την μαύρη θάλασσα.
pilotosΟ Ιβάν, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους πιλότους της Ρωσσίας, εκπαιδευτής με διεθνείς αποστολές στο ενεργητικό του (φωτό απο αποστολή στην Ινδία). 
Εκπαιδευμένος στην κορυφαία σχολή από την εποχή της ΕΣΣΔ στο Κράσνονταρ, σχολή που έχει αναβαθμίσει μετά από μία περίοδο απαξίωσης ο Βλαδίμηρος Πούτιν, όπου πλέον αποφοιτούν οι επίλεκτοι των νέων προγραμμάτων της Ρωσσικής ΠΑ.
Όπως ο ίδιος λέει, δεν είναι η πρώτη φορά που «παίζει» με τους τούρκους πιλότους ενώ απορρίπτει τις νατοϊκές φήμες περί παρενόχλησης Βουλγαρικών και Ρουμανικών αεροσκαφών.
«Εμείς είμαστε Ορθόδοξοι και κανέναν ΝΑΤΟ δεν θα μας βάλει να πολεμήσουμε μεταξύ μας. Όταν έρθει η ώρα θα στείλουμε τους Τούρκους από εκεί που ήλθαν» λέει με νόημα και συμπληρώνει «Εγώ απλά περιμένω την ημέρα που θα δοθεί η εντολή να τελειώσουν τα παιχνίδια. Θα πληρώσουν ακριβά για τα εγκλήματα τους».
exomatiakaivlepo
www.makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου