" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΠΛΟΥΣΙΟΜΑΝΤΑΜ ΓΙΑΝΝΑ (ΤΩΝ OLYMΡIC GAMES 2004) ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»… ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!

kanei_agelopoulou

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν… συγκινήθηκε μόνο το γερμανικό κεφάλαιο από τον ερχομό των προσφύγων (με ή χωρίς εισαγωγικά…) στην Ευρώπη –για να τους χρησιμοποιήσει ως φτηνό εργατικό δυναμικό-, αλλά και το ελληνικό.

Έτσι, η Γιάννα Αγγελοπούλου (των χλιδάτων Olympic Games του 2004 – που μας καταχρέωσαν για να κάνει η κυρία το κομμάτι της…) και ο σύζυγός της, προσφέρθηκαν να πληρώνουν τα έξοδα για την σίτιση στο ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, που θα λειτουργήσει σύντομα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Αφελές ερώτημα: Υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που δε μπορούνε να τα φέρουνε βόλτα και δεν έχουνε ούτε ένα πιάτο φαγητό! Γνωρίζουμε όλοι τραγικές ιστορίες παιδιών που λιποθυμούν στα σχολεία και αποδεικνύεται ότι έχουν να φάνε 3-4 μέρες. Γιατί άραγε δε συγκινείται κι από το δικό τους δράμα η πλουσιομαντάμ Γιάννα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου