" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Παραστάσεις …ἀκριβοπληρωμένες;

Παραστάσεις ...ἀκριβοπληρωμένες; 
Το σόου με τον Τσίπρα στην αμερικανική τηλεόραση είχε έναν και μόνο πραγματικό σκοπό. Την ικανοποίηση των αρρωστημένων παθών της κ. Αγγελοπούλου.

Ο κ. Κλίντον προφανώς το ξέρει, μια και πληρώνεται αδρά για να παριστάνει τον φίλο της Γιάννας δημοσίως και να δίνει στην δυστυχισμένη γυναίκα έναν λόγο υπάρξεως.

Ο Τσίπρας γιατί δέχθηκε να εξυπηρετήσει αυτήν την ιδιότυπη υποκατάσταση ψυχιατρικής θεραπείας; Δεδομένου μάλιστα ότι το επαρχιώτικο επίπεδό του δεν είναι ανάλογο τέτοιων διεθνούς επιπέδου σκηνοθεσιών και, κατά συνέπεια, ήταν φανερό ότι δεν είχε τίποτε να κερδίσει από αυτού του είδους την άνευρη δημοσιότητα;

Στο κάτω κάτω δεν του είπαν ότι οι «επενδυτές» δεν αποφασίζουν πού θα πάνε τα λεφτά τους βλέποντας τηλεοπτικά σόου;
  Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν, εν μέσω χασμουρητών, την εκπομπή στην φίλη χώρα, είναι ζήτημα αν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τον επόμενο λογαριασμό του κινητού τους. Αν είχαν δεν θα περνούσαν τον καιρό τους βλέποντας Γιάννα στην τηλεόραση.

Θέμης Καζαντζίδης
φωτογραφία
ἀναδημοσίευσις ἀπό : Φιλονόη 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου