" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Οἱ Οὕγγροι μέ τίς εὐλογίες τῶν Παγκόσμιων ὀργανισμῶν, ὁλοκλήρωσαν τήν περίφραξη καί τό ΤΡΕΝΟ ΛΕΠΙΔΑ δείχνοντας κι' αὐτοί τό ἀνθρώπινο πρόσωπο τῶν Εὐρωπαίων...!!!

 
Η ταινία MAD MAX γίνεται πραγματικότητα από τους "ανθρωπιστές" της ΕΕ

Γιάννης Λαζάρου

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ο ρόλος των παγκόσμιων οργανισμών και ο λόγος της δημιουργίας τους εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι τίποτε άλλο από όργανα που χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν από τους δημιουργούς τους εναντίον των λαών.

Στα σύνορα Ουγγαρίας - Σερβίας, οι Ούγγροι για να απωθήσουν τους πρόσφυγες δημιούργησαν το τρένο λεπίδα. Έντυσαν τα βαγόνια με κοφτερό σύρμα για να μη μπορούν οι πρόσφυγες να ανέβουν λαθραία προσπαθώντας να φτάσουν στον προορισμό τους.

Η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών αναγνώρισε το δικαίωμα των Ούγγρων να μεταχειρίζονται κάθε μέσο ανακόπτοντας την εισροή προσφύγων στην χώρα τους.

"Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα κάθε χώρας να προστατεύσει τα σύνορά της με τα εργαλεία και τις μεθόδους που κρίνει αναγκαία," Δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ύπατης ΑρμοστείαςErno Simon, προσθέτοντας πως είναι "πολύ σημαντικό" να επιβάλλονται φραγμοί στην μετακίνηση των ανθρώπων που εγκαταλείπουν εμπόλεμες ζώνες.

Οι Ούγγροι με τις ευλογίες των Παγκόσμιων οργανισμών, ολοκλήρωσαν την περίφραξη και το τρένο λεπίδα δείχνοντας κι αυτοί το ανθρώπινο πρόσωπο των Ευρωπαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου