" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ffb9f352-f3dc-471b-b3ed-c81acc8af384__banner 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το υπόδειγμα μας έρχεται από την Κροατία, μια χώρα που δεν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα να δέχεται καθημερινά χιλιάδες παράνομους μετανάστες και που δεν είναι υπό την κυριαρχία εξοντωτικών μνημονίων που έχουν διαλύσει την οικονομία της.

Στα σύνορα της χώρας αυτής αναρτήθηκε μια χαρακτηριστική επιγραφή που απευθύνεται στους πάσης φύσεως παρανόμους μετανάστες, που σαν τσουνάμι έχουν ενσκήψει τελευταία υπό τη καθοδήγηση πάντα της Νέας Τάξης η οποία προσδοκά με αυτόν τον τρόπο την πολτοποίηση των λαών για τον καλύτερο και ασφαλέστερο έλεγχο τους, άσχετα αν αυτό κοστίζει χιλιάδες ψυχές στο διαβολικό της ολοκαύτωμα.

Η χαρακτηριστική αυτή επιγραφή γράφει τα εξής ;

«DEAR IMMIGRANTS WELCOME TO CROATIA, (GREECE). NO WORK. NO MONEY. NO FUTURE. PROCEED TO SLOVENIA. THANK ΥΟU.»


Που μεταφράζεται : «ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ, (ΕΛΛΑΔΑ). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΠΡΟΩΘΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ, (ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ ΧΩΡΑ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου