" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Οἱ ἄμεσοι κίνδυνοι ἀπό τήν ἀνεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση

Οι άμεσοι κίνδυνοι από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση

Πλέον πρέπει να έχει γίνει κατανοητό στους κάθε λογής ανυποψίαστους ότι το τσουνάμι της λαθρομετανάστευσης προς την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη είναι σχεδιασμένο, προμελετημένο και ηθελημένο, προμελετημένο και σχεδιασμένο από τους Αμερικανοσιωνιστές που μέσω των μισθοφόρων τους τζιχαντιστών οδήγησαν σε ανατροπές μη αρεστών κυβερνήσεων και αποσταθεροποιήσεις χωρών της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής, ηθελημένο από πολλές κυβερνήσεις της Ευρώπης που ονειρεύονται επικράτηση πολυπολιτισμικών κοινωνιών εις βάρος των αυτόχθονων λαών και εθνοτήτων. Ας αναλογιστούμε όμως ποιές επιπτώσεις θα έχει στην οικονομία και ασφάλεια της Ελλάδας και της Ευρώπης, πέραν της φυλετικής αλλοίωσης, η πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών.

Μαζί με τους λαθρομετανάστες έρχονται ταυτόχρονα και περαιτέρω περικοπές στους κατώτατους μισθούς και στις όποιες κοινωνικές κατακτήσεις, όσες τέλος πάντων έχουν παραμείνει αλώβητες από τα μνημόνια. Ήδη μεγάλες βιομηχανίες και εταιρίες της Ευρώπης, αλλά και αυτές που εξακολουθούν να λειτουργούν στην Ελλάδα, αγαλλιάζουν μπροστά στην αναπόφευκτη πτώση των κατώτατων μισθών, διότι είναι βέβαιο ότι στην αγορά εργασίας θα προτιμηθούν τα φθηνότατα εργατικά χέρια των λαθρομεταναστών. 

Όποιος από τους αυτόχθονες εργάτες εξακολουθήσει να επιμένει περί του ελαχίστου μισθού θα είναι ατυχέστατος. Είναι νόμος της αγοράς ότι με την αυξανόμενη ανεργία, αυξάνεται ταυτόχρονα και ο φόβος απώλειας της εργασίας και αυτός ο φόβος εγείρει με την σειρά του συγκατάθεση του εργαζόμενου στην μείωση του μισθού του. Ας ξεχάσουν λοιπόν οι εργαζόμενοι την όποια ασφάλεια ενός κατώτατου μισθού που ούτως ή άλλως είναι απελπιστικά μειωμένος λόγω των μνημονίων. Οι περαιτέρω περικοπές μισθών ή η αναστολή του κατώτατου μισθού εξ αιτίας της λαθρομετανάστευσης είναι εκ των ουκ άνευ.

Όσον αφορά τις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης στην εσωτερική ασφάλεια των ευρωπαϊκών κρατών και ιδιαίτερα στην εσωτερική ασφάλεια της χώρας μας, αυτές οι επιπτώσεις θα είναι καταλυτικές. Ανάμεσα μας κυκλοφορούν εκατοντάδες έως χιλιάδες ισλαμιστές τρομοκράτες, οι οποίοι έχουν διαρρεύσει μαζί με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και οι οποίοι δημιουργούν τρομοκρατικούς πυρήνες και θα δράσουν όταν πάρουν την εντολή και τους δοθεί η ευκαιρία. Οι πομφόλυγες των κυβερνώντων πολιτικάντηδων περί δήθεν ποσοτικής και ποιοτικής  επάρκειας των υπηρεσιών εσωτερικής ασφάλειας δεν πείθουν ούτε τους ίδιους. Εξ άλλου ένα κράτος το οποίο δεν θέλει ή δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορα του, πώς είναι δυνατόν να φυλάξει τις πόλεις, τα χωριά και τις γειτονιές του από τους ισλαμιστές εγκληματίες;

Όποιος αμφιβάλει ή νομίζει ότι υπερβάλλουμε ας ανατρέξει στις εικόνες που παραθέτουμε. 

Στην 1η εικόνα ο τζιχαντιστής που αποκεφάλιζε μωρά και βίαζε γυναίκες στην Συρία φωτογραφίζεται σε σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου, αφού όπως ο ίδιος δήλωσε είχε φτάσει στην Γερμανία μέσω Ελλάδας και Βαλκανικών χωρών.


Στην 2η εικόνα τζιχαντιστής με χαρακτηριστική ουλή στο πρόσωπο, αφού εκτέλεσε τις θηριωδίες του στην Μέση Ανατολή φωτογραφίζεται στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων.

Αμφιβάλλετε ότι πολλοί από αυτούς έχουν παραμείνει στην Ελλάδα για να εκτελέσουν τις εντολές κάποιου ψυχασθενούς ιμάμη ή κάποιων μυστικών υπηρεσιών, π.χ. της τουρκικής ΜΙΤ;

Συμπέρασμα: Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης συνοδεύεται, πέραν της φυλετικής αλλοίωσης, από την άγρια και σαρωτική ανεργία και από την ισλαμική τρομοκρατία. Αναρωτιόμαστε αν θα πρέπει να οδηγηθούν όλοι οι Έλληνες μαζικά στην φτώχια ή να χυθεί αίμα Ελλήνων από ισλαμιστές τρομοκράτες πριν οι πολιτικάντηδες αναγνωρίσουν τον επερχόμενο κίνδυνο.

Γ. Λιναρδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου