" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ: Πολιτικά πρόσωπα μέ μαῦρο χρῆμα στήν Λίστα Λαγκάρντ «ἔδειξε» ἡ κατάθεση Φαλτσιάνι

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ: Πολιτικά πρόσωπα με μαύρο χρήμα στην Λίστα Λαγκάρντ «έδειξε» η κατάθεση Φαλτσιάνι

Εγκληματική οργάνωση διευκόλυνε τη διακίνηση και την απόκρυψη μαύρου ή αφορολόγητου χρήματος και σε πολιτικά πρόσωπα.

Πραγματοποιήθηκε, μετά την «πρώτη φορά αριστερά», η πολυπόθητη κατάθεση Φαλτσιάνι ενώπιον κλιμακίου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, με επικεφαλής τον προϊστάμενο, Ηλ. Ζαγοραίο. Οι πέντε εισαγγελείς του κλιμακίου ταξίδεψαν στο Παρίσι υπό άκρα μυστικότητα, προκειμένου να λάβουν την κατάθεση του ανθρώπου, ο οποίος υπέκλεψε την περιβόητη Λίστα Λαγκάρντ.

Στην κατάθεση Φαλτσιάνι δεν ειπώθηκαν ονόματα, δεν χρειάζεται άλλωστε αφού υπάρχει η λίστα Λαγκάρντ. Όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήδη διαρρέουν ο πρώην υπάλληλος της τράπεζας HSBC έδωσε πολύτιμα στοιχεία για τραπεζικούς λογαριασμούς και καταθέτες, οι οποίοι περιλαμβάνονται στη λίστα.

Επίσης έκανε λόγο για την ύπαρξη μίας εγκληματικής οργανώσεως, στην οποία μετείχαν συγκεκριμένα πρόσωπα που διαθέτουν λογαριασμούς και καταθέσεις στη λίστα Λαγκάρντ και βρίσκονται από καιρό στο στόχαστρο των εισαγγελικών ερευνών. Τα πρόσωπα αυτά -σύμφωνα με τα καταγγελόμενα- διευκόλυναν τη διακίνηση και την απόκρυψη μαύρου ή αφορολόγητου χρήματος και σε πολιτικά πρόσωπα.

Βεβαίως όλα αυτά τα στοιχεία που έδωσε ο Φαλτσιάνι θα διερευνηθούν μετά τις εκλογές, ώστε ο Ελληνικός Λαός να μην γνωρίζει την αλήθεια για τους απατεώνες του «συνταγματικού», κατ’ όνομα, τόξου. Μόνο με την Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της, τα οποία έχουν ψαχτεί ενδελεχώς από το ΣΔΟΕ, μπορεί ο Έλληνας να αισθάνεται ασφαλής ότι δεν ψηφίζει κλέφτες και απατεώνες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου