" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ὁ Πάπας Φραγκίσκος κηρύσσει τόν πόλεμο κατά τῆς Εὐρώπης

Του Matt Parrott (Traditional Youth Network) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ούτε στον Πάπα Φραγκίσκο, ούτε στην Καθολική Εκκλησία αξίζουν όλα τα ‘εύσημα’. Είναι απλά οι πιο ορατοί. Ο οργανωμένος Χριστιανισμός έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά της Ευρώπης, της Αμερικής και του συνόλου της Λευκής Χριστιανοσύνης. Ο Πάπας Φραγκίσκος διέταξε ότι κάθε ενορία, θρησκευτική κοινότητα, μοναστήρι, να γίνει το ‘ιερό’ και το λιμάνι για τους συντριπτικά υγιείς, νέους και άνδρες οικονομικούς μετανάστες, που ούτε ένας από τους οποίους είναι πρόσφυγας. Τα άλλα σημαντικότερα χριστιανικά δόγματα, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας, θα ακολουθήσει σίγουρα το ίδιο μοτίβο με παρόμοιες παθολογικές απαιτήσεις που θέτουν σε κίνδυνο τις οικογένειές μας και θέτουν σε κίνδυνο τις δικές μας κοινότητες, επειδή ο οργανωμένος Χριστιανισμός βρίσκεται σε πόλεμο με τους λαούς της Ευρώπης.

Κάθε ένας από αυτούς τους μετανάστες - ένας μεγάλος και συνεχώς αυξανόμενος αριθμός o οποίoς δεν έχει καμία σχέση με τον πόλεμο της Συρίας - πέρασε μέσα από πολλά έθνη, όπου τους προσφέρθηκε ασφαλές λιμάνι για να καταλήξει στο πιο πλούσιο ευρωπαϊκό έθνος που θα τον δεχτεί. Η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών είναι ισλαμιστές, μερικοί από τους οποίους έχουν πετάξει ακόμη και τους χριστιανούς μετανάστες από τις βάρκες για να τους πνίξουν καθοδόν! Αυτοί οι άνθρωποι προέρχονται από την καρδιά του ισλαμικού ριζοσπαστισμού και της εκπαίδευσης τρομοκρατών και το ISIS έχει ακόμη δηλώσει ότι χιλιάδες άνθρωποί του βρίσκονται μεταξύ των χιλιάδων και χιλιάδων νεαρών ανδρών για τους οποίους ο Πάπας Φραγκίσκος δίνει εντολές στο ποίμνιό του να τους καλέσουν οι πιστοί στα ίδια τους τα σπίτια για να ζήσουν επ’ αόριστον.

 
Όμως η χριστιανική μου πίστη δεν κλονίζεται στο ελάχιστο και ούτε το ορθόδοξο δόγμα μου, καθώς οι Εβραίοι και Μασόνοι ανατροπείς της πίστης μου, κατηγορηματικά δεν είναι η πίστη μου! Κανένας αληθινός ποιμένας δεν θα έριχνε μεταξύ των προβάτων λύκους του και θα έδινε εντολή να μην κουνηθούν ακόμη και να φαγωθούν. Κανένας γνήσιος ιεράρχης δεν θα επιδιδόταν σε φυλετικό, διαχωριστικό, ρατσισμό και θα έκρινε απαραίτητο οι Λευκοί Χριστιανοί και μόνο οι Λευκοί Χριστιανοί να εξασφαλίσουν τον εκτοπισμό τους, την αντικατάστασή τους, τους μαζικούς βιασμούς, και την διαφαινόμενη γενοκτονία. Μια αυθεντική καθολική και οικουμενική χριστιανική τάξη είναι εκείνη όπου οι κληρικοί κάθε έθνους υπηρετούν τους ενορίτες τους, και αυτό ακριβώς αναμένεται να γίνεται και σε κάθε έθνος που δεν είναι Λευκό.

Νομίζουν ότι μπορούν να αφορίσουν τους εθνικιστικές Χριστιανούς κατασκευάζοντας την αίρεση του «ρατσισμού», αλλά χρησιμεύουν μόνο για να αφορίσουν τον εαυτό τους. Το να είσαι αφοσιωμένος στον λαό σου δεν είναι και δεν υπήρξε ποτέ μια αίρεση στην χριστιανική πίστη, και δεν θα είναι ποτέ, γιατί ο Χριστιανισμός είναι αιώνιος και οικουμενικός. Ο παραδοσιοκρατικός Χριστιανισμός απαιτεί να τιμάται η νόμιμη ιεραρχία και εξουσία, αλλά υπάρχει επίσης η υποχρέωση για επανάσταση ενάντια σε μια παράνομη ιεραρχία.

 
Και πώς μπορεί κανείς να διακρίνει αν ιεραρχία του είναι νόμιμη ή παράνομη; Όταν είναι όλο φιλιά με Εβραίους λόγιους, αγκαλιές με ιμάμηδες, καλωσορίσματα στους φανατικούς ισλαμιστές εισβολείς μέσα στην ίδια την καρδιά της χριστιανοσύνης, και χρησιμοποίηση της πλαστής "αρχής" του για την καταστροφή των αρχαίων χριστιανικών κοινοτήτων, τότε μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η Εκκλησία έχει παρεκτραπεί, έχει διαστραφεί και στραφεί εναντίον του Χριστού, των εντολών Του, και των οπαδών Του.

Ως Ορθόδοξος Χριστιανός, η θεολογία για όλα αυτά είναι αρκετά απλή για μένα. Όταν προκύπτει μια σύγκρουση μεταξύ του ιεράρχη και των αρχαίων κανόνων και παραδόσεων της Εκκλησίας, πρέπει κανείς να σταθεί με τον Χριστό και την Εκκλησία Του κατά του διεφθαρμένου κλήρου.

Άλλα δόγματα με διαφορετικές θεολογικές προσεγγίσεις έχουν διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τον Χριστιανισμό να επαναπροσδιοριστεί στο να σημαίνει υπακοή στους Φαρισαίους, συμμόρφωση με τις «τάσεις» της εποχής και παράδοση στους ισλαμιστές εισβολείς. Πρέπει να αγωνιστούμε, και πρέπει να αγωνιστούμε τώρα, περισσότερο από ποτέ. Αν δεν αγωνιστούμε αρκετά γενναία για να αποδείξουμε ότι ο Χριστιανισμός δεν είναι κατά του Ευρωπαίου, τότε ο Χριστιανισμός θα ηττηθεί στην Ευρώπη, όταν οι άνθρωποι ξεσηκωθούν για να πετάξουν έξω τους πάντες και τα πάντα που τους οδήγησαν στην καταστροφή τους.

Εμείς οι Χριστιανοί εθνικιστές αγωνιζόμαστε σε δύο μέτωπα. Εντός των εκκλησιαστικών χώρων, παλεύουμε ενάντια σε μία ισχυρή μασονική μυστική κοινωνία που έχει επαναπροσδιορίσει την πίστη σε έναν ριζοσπαστικό μαρξιστικό οικουμενισμό που φιλά τα πόδια των απίστων και φτύνει τα πρόσωπα των πιο ταπεινών και ευπαθών πιστών του. Έξω από τους εκκλησιαστικούς χώρους, παλεύουμε ενάντια στους ειλικρινείς και ανοικτούς εχθρούς του Χριστού που στηρίζονται σε αυτή την κατάσταση για να επιβεβαιώσουν ότι ο Χριστιανισμός είναι κακός, διότι συνεπάγεται την γενοκτονία μας. 
 
 
Ο μόνος τρόπος για να νικήσουμε τους δεύτερους είναι να νικήσουμε τους πρώτους. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί ο Χριστιανισμός στη Δύση, για να διασφαλιστεί ότι δεν στρέφεται κατά του Ευρωπαίου, όταν η παλίρροια του ταυτοτισμού και του πατριωτισμού, αναπόφευκτα κυλήσει, είναι να δώσει τη μάχη στο πλαίσιο των εκκλησιών μας, με ό, τι έχουμε. Δεν είναι μια μάχη εναντίον των μη-Λευκών, διαφυλετικών ή πολυπολιτισμικών Χριστιανών. Δεν είναι ένας αγώνας εναντίον των «Χριστιανών» οι οποίοι ενεργά αγωνίζονται για την καταστροφή των πολιτισμών μας, οι οποία τυγχάνουν να είναι φυλετικά Λευκοί.

Πρέπει να αγωνιστούμε για έναν αυθεντικό οικουμενισμό, χωρίς αποκλεισμούς, όχι έναν υποκριτικό οικουμενισμό ο οποίος αποκλείει τη φυλή και τις εθνότητές μας. Πρέπει να συμμαχήσουν με ξένους χριστιανούς και μη-Λευκούς παραδοσιακρατιστές  που αποδεικνύονται οι πιο αξιόπιστοι σύμμαχοί μας. Αυτή είναι μια παγκόσμια προσπάθεια, και είναι εχθροί μας, και όχι εμείς, που θα πρέπει να αποδειχθούν ότι είναι οι μοχθηροί που κατατρώγονται από φυλετικό μίσος, φυλετικό μίσος για τους Λευκούς λαούς.

Οι άπιστοι ξεχύνονται μέσω της Βιέννης στην καρδιά της Ευρώπης, αυτή τη στιγμή. Οι μασόνοι συνωμότες κρύβονται πίσω από τα τέμπλα. Ενώ η σωματική μάχη δεν είναι στρατηγικά σκόπιμη αυτή τη στιγμή, η μάχη των ιδεών, η μάχη των θελήσεων, πρέπει να διεξαχθεί με τη ζωντάνια και ενεργητικότητα ενός σταυροφόρου στο πεδίο της μάχης.

 O Matt Parrott 
Αν είστε από τους λίγους που αναγνωρίζουν ότι οι αρχαίες χριστιανικές φυλές μας και η αρχαία χριστιανική πίστη μας αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή απειλή, και δεν παραπλανιέστε από εκκλησιαστικές μπλόφες και δικαιολογίες φτηνής ηθικολογίας, τότε πρέπει να συμμετάσχετε στον αγώνα για τη διάσωση της Χριστιανοσύνης στη Δύση αυτήν την κρίσιμη ώρα, καθώς η ίδια η επιβίωση της κρέμεται από μια κλωστή. Ο Χριστιανισμός είναι ζωντανός και ισχυρός έξω από τη Δύση, και έχουμε αδέλφια στο εξωτερικό που είναι σύμμαχοί μας ενάντια στην τεκτονική συνωμοσία. Σταθείτε, εν Χριστώ αδελφοί, γιατί όχι μόνο έχουμε συμμάχους στην Ανατολή και στο Νότο, αλλά έχουμε έναν ανίκητο σύμμαχο, το Θεό και τους αγγέλους Του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου