" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Οἱ κομισάριοι τοῦ συριζα ἀποφάσισαν,διέταξαν καί κατήργησαν τόν ἀστυνομικό διευθυντή !

anadiarthrosi-tis-astynomias-570-800x533

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, παρακρατικοί «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» απ’ όλη την Βόρειο Ελλάδα, πραγματοποίησαν επιδρομή στον ακριτικό Έβρο, για να διαδηλώσουν κατά του λεγόμενου «φράχτη του Έβρου», απαιτώντας την ανεμπόδιστη είσοδο λαθρομεταναστών. Ωστόσο, επειδή δημιουργήθηκαν επεισόδια (με επιθέσεις κατά αστυνομικών της περιοχής από τους επιδρομείς…) και επειδή υπήρχε φόβος για κλιμάκωση της έντασης, με επιθέσεις και κατά κατοίκων, ο αστυνομικός διευθυντής του Έβρου –όπως έχει δικαίωμα και υποχρέωση σε τέτοιες περιπτώσεις- απηγόρευσε τη συγκέντρωση των παρακρατικών. Αλλά η συγκέντρωση έγινε, κατόπιν παρέμβασης των σοβιετικών κομισαρίων της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, που αποφάσισαν, διέταξαν και κατήργησαν τον αστυνομικό διευθυντή!  
Ιδού η κυνική ομολογία τους:   

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει σαν απαράδεκτη την απόφαση του Αστυνομικού διευθυντή Ορεστιάδας για απαγόρευση συγκεντρώσεων-συναθροίσεων σε όλη την τοπική αρμοδιότητα του δήμου Ορεστιάδας από το πρωί του Σαββάτου έως και το πρωί της Δευτέρας με το αιτιολογικό της «προστασίας της κοινωνικοοικονομικής ζωής της περιοχής».

Τονίζουμε ότι είναι αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν, να διεκδικούν, να διαμαρτύρονται ειρηνικά για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά το τόπο τους και τη χώρα. Η Ελληνική Αστυνομία έχει υποχρέωση να προστατεύει και να διασφαλίζει το δικαίωμα αυτό. Τέτοιου είδους απαγορεύσεις που προσβάλλουν το δημοκρατικό αίσθημα του λαού του Έβρου και καταδικαστέες είναι και δεν συμβάλλουν στο ήπιο κλίμα που οικοδομούμε κάτω από δύσκολες συνθήκες στην περιοχή μας.

Η παρέμβαση της Νομαρχιακής Επιτροπής για την αναστολή της απόφασης που πάρθηκε αποκλειστικά από τον Αστυνομικό διευθυντή Ορεστιάδας ήταν άμεση . Μια απόφαση που δεν συμβαδίζει με τις αρχές της κυβέρνησης της αριστεράς».

Αυτό θα πει… «λαϊκή εξουσία», με το κόμμα να διατάζει το κράτος, κατά τα πρότυπα των σοβιέτ! Δηλαδή, κόκκινη χουντάρα του κερατά!

(ΥΓ): Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του θλιβερού συνοδοιπόρου των αμερικανοκομμουνιστών, προέδρου Πάνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου