" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΓΚΙ… Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ο ΠΡΩΤΟΣ «ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!


 
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
 
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:O Bαρουφάκης φεύγει από διαπραγματευτής, μένει μόνο στις συνεντεύξεις και τις φωτογραφίσεις με την Δανάη, ενώ με το eurogroup αναλαμβάνει να μιλάει ο «yes-sir» Τσακαλώτος, την ευθύνη των τεχνικών κλιμακίων του Brussels Group αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), Γ. Χουλιαράκης, ενώ δημιουργείται ειδική ομάδα συντονισμού, υπό τον γ.γ. της κυβέρνησης Σπύρο Σαγιά για την καλύτερη υπoστήριξη των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα, ενώ στο Γενικό Γραμματέα δημοσιονομικού σχεδιασμού του υπουργείου Οικονομικών, Ν. Θεοχαράκη, ανατέθηκε η συγκρότηση ενός σχεδίου για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Σχέδιο που θα αποτελέσει τη βάση για τη νέα συμφωνία – μνημόνιο του Ιουνίου.
  Είναι που δεν θα μιλούσαν με την τρόϊκα αυτοί που κάνουν αρμόδιο υπουργείο για αυτήν καρατομώντας βελούδινα όποιον τους πει η τρόϊκα…! Όχι και πως δεν του άξιζε του «λιτού βίου» που μας τάραξε στην ανοησία…!

Όπως καταλάβατε, η… «υπερήφανη διαπραγμάτευση» κατέληξε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ για την χώρα μας, σε άτακτη φυγή με την πλάτη στα πόδια… Εδώ και 3 μέρες βλέπουμε το θέατρο του παραλόγου, που θα ήταν εξόχως διασκεδαστικό ως θεατρικό γινόμενο αν δεν αφορούσε ανθρώπινες ζωές και την ίδια την πατρίδα μας…

Οι ΣΑΝΕΛ αφού έκαναν την χώρα Κούγκι, ξέμειναν από βόλια πριν καν φανεί ο εχθρός στις πολεμίστρες, και εξαιτίας τους έχει στεγνώσει από χρήμα η αγορά. έχουμε γεμίσει ανέργους και λαθρομετανάστες και πάμε βουρ για τρίτο, βαρύ, μνημόνιο μέσα στον Ιούνιο, που φανταζόμαστε, θα ανακοινωθεί σημειολογικά, με τον Τσίπρα, πάνω σε καμία πετρελαϊκή πλατφόρμα… Ξέρετε γιατί…
 
Έχουμε μια κυβέρνηση εν ολίγοις που είναι χάος, έφερε το χάος και πολύ σωστά είχε πει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, πως από το ένα χάος (την ψοφοδεξιά) οδηγηθήκαμε στο άλλο (τον τρομοσύριζα)  εν ριπή οφθαλμού…Διαλύθηκαν οι… «μύθοι», κατέρρευσαν μαζί με την αξιοπιστία της Αριστεράς και της ψοφοδεξιάς, αφού παρέα κατάφεραν να μας φτάσουν ένα βήμα μετά τον γκρεμό! 
  Δυστυχώς δεν τελειώσαμε, αλλά μάλλον τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον λαό μας, που έχει πάρει χαμπάρι πλέον, παρόλο που οι δημοσκοπήσεις παίζουν για ακόμη μια φορά το παιχνίδι τους, επιμένοντας να δείχνουν πως ο κόσμος … «επενδύει στην ελπίδα του Mr Tsipra»..
 
Υ.Γ. Οι εκκολαπτόμενοι μάγοι: Βαρουφάκης, Τσακαλώτος, Λαπαβίτσας, Ρωμανιάς, Μητρόπουλος, Κατρούγκαλος, Λαφαζάνης, Στρατούλης, Σκουρλέτης, Λεουτσάκος, ο κυρ Αλέκος Φλαμπουράρης, η κυρα Τασία των μεταναστών κλπ.
 
Οι εκλεκτοί συνομιλητές καθηγητές και συνδικαλιστές, των τηλεπαραθύρων καναλιών που οι ίδιοι καταγγέλουν σήμερα τα συστημικά media, όπως λένε…δεν ήταν από το 2010 οι καθημερινοί εκλεκτοί τηλεμαϊντανοί του Γ. Αυτιά, Γ. Παπαδάκη κλπ από εκεί έγιναν λοιπόν γνωστοί; Σήμερα τόσοι πολλοί μάγοι, τα έχουν κάνει σαλάτα γιατί δεν έμειναν πιστοί στις αρχικές τους εξαγγελίες! 
 
Μονομερής διαγραφή του μνημονίου, διαγραφή του επαχθούς χρέους και του χρέους ΠΟΥ ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκε προς όφελος του λαού και όλα τα άλλα που εξαγγέλθηκαν και έμειναν χωρίς αντίκρυσμα αφού όπως είπε και ο βουλευτής του Σύριζα, «εμείς εξαπατήσαμε λιγότερο από τους άλλους τον λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου