" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ! ΙΔΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


2015IsraeliIndependenceMinKammenosKountoura

Γράφει ο Αντίοχος

Διπλή γιορτή έκανε αυτές τις μέρες η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα. Και για την 67η ημέρα της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ και για την 25η επέτειο από την αποκατάσταση πλήρων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδος. Έτσι, η ισραηλινή πρεσβεία παρέθεσε μεγάλη δεξίωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με περίπου χίλιους καλεσμένους!

Ας δούμε τώρα ποιοι είναι οι εκδηλωμένοι φίλοι του Ισραήλ και του σιωνισμού:

Πρώτος και καλύτερος ο υπουργοπάνος Καμμένος, ο οποίος έδωσε το παρών μετά της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά (τους βλέπετε να ποζάρουν πανευτυχείς στη φωτογραφία…) κι από κει και πέρα, ο συριζαίος αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο επίτιμος πρόεδρος της νουδούλας και… μαθουσάλας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (επί των ημερών του οποίου αποκαταστάθηκαν πλήρως οι διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών), ο συριζαίος αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Κατρούγκαλος, ο υφυπουργός του Καμμένου Νίκος Τόσκας, η… μισή κοινοβουλευτική ομάδα της νουδούλας, ήτοι οι βουλευτές Νίκος Δένδιας (λείπει ο Μάρτης…), Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασιλάκης Κικίλιας, Νότης Μηταράκης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Κώστας Καραγκούνης, Ιωάννης Πλακιωτάκης και Γιάννης Κεφαλογιάννης καθώς επίσης οι πρώην υπουργοί Γεράσιμος Αρσένης και Λούκα Κατσέλη.

(ΥΓ): Παρόντες ήταν και οι επικεφαλείς όλων των Όπλων, ήτοι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαϊτσης και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης. Προφανώς, κατόπιν εντολής υπουργοπάνου Καμμένου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου