" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Eurostat: Σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στην Πατρίδα τους

Eurostat: Σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στην Πατρίδα τους

Δραματική μείωση του Ελληνικού πληθυσμού αναμένεται μέχρι το 2080 συμφώνα με εκτιμήσεις που έδωσε στη δημοσιότητα η eurostat.

Συγκεκριμένα οι Έλληνες θα ανέρχονται στα 3,5 εκατομμύρια και οι λαθρομετανάστες στα 11,5 εκατομμύρια περίπου, που σημαίνει ότι όχι μόνο θα είμαστε λιγότεροι, αλλά θα θεωρούμαστε και φιλοξενούμενοι στην ίδια μας την πατρίδα, αφού όπως φαίνεται το ποσοστό των αλλοδαπών θα έχει αυξηθεί κατακόρυφα. 

Ήδη η Ευρώπη ισλαμοποιείται και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση, με δεδομένη μάλιστα τη γειτνίαση με αμιγώς μουσουλμανικές χώρες, η ρυθμοί είναι συνεχώς επιταχυνόμενοι. Σε αυτό φυσικά συμβάλλει και η σημερινή αντεθνική συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ, η όποια αφού διακήρυξε επανειλημμένα ότι η Ελλάδα είναι ανοιχτή στους λαθρομετανάστες, τώρα ετοιμάζεται να τους παρέχει στέγαση και εργασία, κάτι που πολλοί συμπατριώτες μας στερούνται. Στο σχέδιο έχουν μπει και κονδύλια από την Ε.Ε που θα σταλούν γι αυτό τον σκοπό, ενώ ακόμη και η χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας, είναι κάτι που ακούγεται από επίσημα χείλη.

Φαίνεται δεν έχουν καμία απολύτως συναίσθηση - ή μάλλον ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν - για την σοβαρότητα, την κρισιμότητα, αλλά και την επικινδυνότητα της αυτής της ανθελληνικής πολιτικής. Στοχεύουν στην αρχική εξαθλίωση του λάου και μετέπειτα στον πλήρη αφανισμό του γένους. 

Το 2080 μπορεί να ακούγεται μακρινό, αλλά δεν είναι. Η ώρα που θα χάσουμε την πατρίδα μας πλησιάζει. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Το σχέδιο τους έχει μπει σε εφαρμογή. Θα συνεχίσουμε να επιτρέπουμε αυτή την αθλία πολιτική, που έχει ως προτεραιότητα της την ευημερία των λαθρομεταναστών;  Μόνο μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση. Η μοναδική πολιτική δύναμη, που στηρίζει τους Έλληνες.

xathess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου