" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ


varoufakis_theos

Γράφει ο Αντίοχος

Στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη λίμνη Κόμο, βρίσκεται από χθες ο «πολύς» Γιάνης (με ένα νι παρακαλώ…), αλλά όχι για διακοπές. Ο λεγάμενος συμμετέχει στο ετήσιο Φόρουμ «Αμπροζέτι» (πρόκειται για την λεγόμενη «Ευρωπαϊκή Λέσχη Μπίλνενμπεργκ», καθώς συγκεντρώνει σε ετήσια βάση κορυφαία στελέχη «εθνικών, χρηματοδοτικών και οικονομικών θεσμών», αλλά και «προσωπικότητες» από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις, ήτοι την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου. Υπενθυμίζουμε, ότι στην περυσινή συνεδρίαση του «περίεργου» αυτού Φόρουμ, είχε παραστεί και ο mister Tsipras, κι όπως λένε οι… κακές γλώσσες, εκεί οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του με τους διεθνείς τοκογλύφους και του επιτράπηκε να κερδίσει τις εκλογές!

(ΥΓ): Και για όσους τυχόν μας κατηγορήσουν ως «συνωμοσιολόγους» και τα ρέστα, γιατί άραγε οι συνεδριάσεις του «Αμπροζέτι» γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία ΜΜΕ; Άρα, κάτι κρύβουν οι διοργανωτές-στελέχη του και οι «εκλεκτοί» προσκεκλημένοι τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου