" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 35 ΕΚ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Ιδού πως εξουσιάζουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ οι τοκογλύφοι δανειστές μέσω των τραπεζών.
Μετά τον υπέρογκο δανεισμό του Mega, η θυγατρική εταιρεία, «Καθημερινές εκδόσεις», έλαβε από τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς, Alpha και Eurobank, ομολογιακό δάνειο, 36 εκατ. ευρώ, με το 88,6% του δανείου να προορίζεται για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού και 11,4% για την κάλυψη επιχειρηματικών αναγκών.
 
Όταν η κοινωνία βογκά από τα βάρη των φόρων και οι επιχειρηματίες εκλιπαρούν τις τράπεζες και τους το αρνούνται, για ένα μικρό δάνειο ώστε να κρατήσουν ανοιχτή την επιχείρηση τους, η Καθημερινή, με χρέη άνω των 75 εκ. ευρώ και ζημιές 18 εκ ευρώ, πήρε δάνειο 36 εκ. ευρώ από τις «χρεοκοπημένες τράπεζες» για να μας λέει καθημερινά πως «ζούμε σαν λαός πάνω από τις δυνατότητες μας, με δανεικά, και το κράτος πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί». 

Μετά από αυτή την είδηση, απορεί κανείς γιατί η φυλλάδα αλλά και το κανάλι του Αλαφούζου, σπέρνει χολή στην κοινωνία, σχετικά με την Χρυσή Αυγή;

Υ.Γ. Το 70% των θαλασσοδανείων στις τράπεζες βρίσκεται στα ομολογιακά. Και αυτό το 70% το έχει πάρει το 1% του Ελληνικού πληθυσμού.
Ομολογιακά δάνεια είχε πάρε και το Alter με τα ζουζούνια.
Ο Σκάϊ τι έβαλε υποθήκη; Την σειρά «1821» μήπως; Ή τις εκπομπές του Αυτιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου