" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

«Η παρέα από την Αίγινα που κυβερνάει την Ελλάδα» δίνει το στίγμα της «σοβαρής» πολιτικής του υποταγμένου Σύριζα

mnhmonio

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
  Ποτέ άλλοτε στην Ιστορία παγκοσμίως, μια κυβέρνηση που είχε το σύνολο της κοινωνίας στο πλευρό της, δεν απογοήτευσε τόσο πολύ.

Τι κατάφερε η θεατράλε, ψευτοτσαμπουκαλέ, αλλά πάντα προσκυνημένη και προδοτική πολιτική του Σύριζα παρόλο που είχε μαζί της το 80% των Ελλήνων, κάτι που ποτέ δεν εκτίμησε;

Να βρεθεί η Ελλάδα απομονωμένη και μόνη, να περιμένει ένα ακόμη μνημόνιο, και μέχρι τότε να περιμένει να εγκριθούν από την τρόϊκα τα νέα μέτρα, αλλιώς θα πάμε σε περιπέτειες δίχως τέλος, δίχως σχέδιο, δίχως προοπτική και σε εντελώς αχαρτογράφητα νερά.

Και όσοι ελπίζουν τώρα στο τέλος του βούρκου «βοήθεια από τους ξένους» θα τους πούμε πως είναι άλλο να ζητάς από θέση ισχύος, συνεργασίες και άλλο από θέση ταπείνωσης βοήθεια!
 
Ιδού ποιο είναι το κλίμα στην Ευρώπη σήμερα που η Ελλάδα μπαίνει στην Σαρακοστή αλλά και σε μια περίοδο που κανείς δεν ξέρει τι φέρνει το αύριο.
 
Ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ δήλωσε στην «Bild am Sonntag» ότι «είναι ακόμη πολύ νωρίς για εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία ήθελε τις περασμένες εβδομάδες στην κυριολεξία να εκθέσει τους εταίρους και δανειστές της»
 
Ο εκπρόσωπος της CSU στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Χανς-Πέτερ Φρίντριχ δήλωσε στην FAS ότι «ο κατάλογος με τις δεσμεύσεις μεταρρυθμίσεων που έχει ζητηθεί από την Ελλάδα θα δείξει αν οι Έλληνες έμαθαν από τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ή αν θα συνεχίσουν να ποντάρουν σε τρικ και θρασεία συμπεριφορά».
  Και ήρθε σήμερα, για να δέσει το γλυκό, και το δημοσίευμα της Daily Mail με τίτλο: «Ετοιμαστείτε να αγοράσετε φτηνή Ελλάδα» όπου αναφέρετε χαρακτηριστικά ένα ερώτημα που θέτει η εφημερίδα: Kατά πόσον δηλαδή είναι τώρα η ώρα για να αποκτήσει κανείς κοψοχρονιά ένα πολυτελές οίκημα στην Ελλάδα ή πρέπει να «ποντάρει» σε μια ενδεχόμενη επιστροφή της χώρας στη δραχμή, σε ένα Grexit, για να αγοράσει αυτές τις ίδιες βίλες ίσως και κατά 50% πιο φτηνά κι απ΄ όσο έχουν σήμερα…
Στο μεταξύ, Έλληνες και ξένοι τεχνοκράτες θα συντάξουν τη μεταρρυθμιστική λίστα που θα πάρει το «πράσινο φως». Από την ελληνική πλευρά, πέντε τεχνοκράτες συνδιαλέγονται και διαπραγματεύονται μέσω τηλεδιάσκεψης με τους τεχνοκράτες της Κομισιόν, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.(ΤΡΟΪΚΑ).
 
Εύγε Σύριζα! Πρώτη φορά Αριστερό Μνημόνιο, γιατί το Αριστερό Μνημόνιο όπως και να το κάνεις, είναι διαφορετικό από το ψοφοδεξιό μνημόνιο!
 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ – ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου