" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Δυστυχώς μια ακόμη δικαίωση στην ΠΑΡΑΞΕΝΗ χώρα…ιδου το σχέδιο των συνωμοτών


Απο την αρχή του θέατρου με το μνημόνιο, έχουμε τονίσει πως όλοι μα όλοι οι πολιτικοί, έχουν πρώτιστη προτεραιότητα όχι τα οικονομικά, αλλά τον αποχρωματισμό και την διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Στόχος τους είναι εξ αρχής η ικανοποίηση ιδεοληψιών που με την σειρά τους υπακούν ένα συγκεκριμένο νεοταξικό σχέδιο….

Αρχικά λοιπόν διαβάστε τι γράφαμε απο πριν τις εκλογές  ΕΔΩ

Διαβάστε τώρα τι απέστειλε η ΑΥΓΗ στυο σημερινό της δημοσίευμα ως τελεσίγραφο στην κυβέρνηση…

Ιδού το… τελεσίγραφο της εφημερίδας της Αριστεράς:

1. Έχετε τέσσερις μήνες για να λύσετε τον γόρδιο δεσμό της διαπλοκής ΜΜΕ, πολιτικής εξουσίας, τραπεζικού συστήματος. Τέρμα τα κανάλια χωρίς άδειες, τέρμα τα θαλασσοδάνεια, τέρμα η φορολογική ασυλία και οι αλλεπάληλες χαριστικές ρυθμίσεις. 

2. Να λειτουργήσει ξανά η δημόσια τηλεόραση.

3. Καταργήστε ή έστω προσαρμόστε όλους τους νόμους που εμποδίζουν την ελευθερία της έκφρασης. Αλλάξτε τον τυποκτόνο νόμο για τις αγωγές έτσι ώστε να προστατεύονται ο αδύναμοι και όχι να λογοκρίνουν ή ακόμη και να πλουτίζουν οι δυνατοί. Καταργήστε κάθε λογοκριτικό νόμο που περιορίζει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης κι ας ουρλιάζουν οι θεούσες και οι παππάδες. 

4. Κλείστε αμέσως τις Αμυγδαλέζες και τα άλλα στρατόπεδα της ντροπής. 

5. Φτιάξτε έναν αντιρατσιστικό νόμο αντάξιο του ονόματός του, όχι σαν αυτούς που θα έφτιαχναν ο Μπαλτάκος με τον Αθανασίου. 
 

6. Να κλείσουν επειγόντως οι φυλακές υψίστης ασφαλείας και να πάψουν οι άλλες φυλακές να είναι αποθήκες ψυχών.  

Στο κείμενο δεν υπάρχει καμμία αναφορά σε μνημόνια, το κύριο θέμα τους είναι ο περιορισμός λόγου των ελλήνων, νέο αντιρατσιστικό πάλι εις βάρος των ελλήνων, ασυλία στην τρομοκρατίακαι στον ανθελληνικό υβριστικό λόγο  και φυσικά βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ασυδοσία για τους υπήκοους Πακιστάν, οι οποίοι σε λίγο θα ονομάζονται έλληνες για να φιμωθούν οι αληθινοί έλληνες ….μια για πάντα…

η συνέχεια ΕΔΩ

Γιά νά καταλάβετε τό βρώμικο σιωνιστικό σχέδιο :

Διαβᾶστε ἐπίσης :
 
 2)  H Σχολή της Φρανκφούρτης: ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

3) ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ» (ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜOΥΝΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, «ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ)

4) Η απόκρυφη προέλευση της Νέας Αριστεράς (New Left)

5) H AΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ

6)  H Σχολή της Φρανκφούρτης: ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου