" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ «ΣΔΟΕ» ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ


tsipras_podemos

Ύποπτοι για φοροδιαφυγή και διακίνηση μαύρου χρήματος είναι οι διαβόητοι Podemos, τα δίδυμα αδερφάκια των συριζαίων στην Ισπανία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση των ισπανικών αρχών, που δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της η ισπανική εφημερίδα «El Economista», ο… κοτσιδάτος «Ισπανός Τσίπρας» Πάμπλο Ιγκλέσιας ελέγχεται για «φορολογική απάτη».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αρχές ερευνούν τις φορολογικές δηλώσεις του 36χρονου Ιγκλέσιας, ο οποίος το 2013 δήλωσε εισόδημα 69.696 ευρώ. Οι φορολογικές αρχές ελέγχουν επίσης το ενδεχόμενο να έχει λάβει χρήματα από πηγές της Βενεζουέλας, καθώς και από τον ιδιοκτήτη ενός τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος στηρίζει τους Podemos.

Κι αν νομίζετε πως εδώ υπάρχει ενδεχόμενο πολιτικής δίωξης, κάνετε λάθος! Διότι, τα τελευταία χρόνια η Ισπανία έχει φτιάξει έναν ανεξάρτητο και ανελέητο φορολογικό μηχανισμό (κάτι σαν το ΣΔΟΕ, ας πούμε), που ψάχνει τους πάντες και τα πάντα. Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες, το ειδικό αυτό σώμα είχε εισβάλλει στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος και συνέλαβε τον οικονομικό του διευθυντή, για «μαύρο χρήμα». Το αποτέλεσμα του ειδικού αυτού σώματος, είναι η είσπραξη ποσού 34,8 «χαμένων» δισεκατομμυρίων ευρώ από το 2012 μέχρι σήμερα!

(ΥΓ): Ας κάνουμε και τις απαραίτητες συγκρίσεις…  Στην Ελλάδα, το μόνο κόμμα που έχει ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ (και βέβαια βρέθηκε πεντακάθαρο…) είναι η Χρυσή Αυγή… Από τα υπόλοιπα κόμματα, το ΣΔΟΕ δεν περνάει ούτε απ’ έξω τα λημέρια τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου