" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ... «ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ»


Σκληρή επίθεση κατά της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη εξαπέλυσε το κίνημα «Δεν πληρώνω» με αφορμή τις δηλώσεις της με τις οποίες κάλεσε τους φορολογούμενους να πληρώσουν φόρους και να ρυθμίσουν οφειλές, επικαλούμενη το πατριωτικό τους καθήκον.

Ο πρόεδρος του κινήματος «Δεν Πληρώνω» Βασίλης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Star δήλωσε με έμφαση: «Οταν ακούμε την έκφραση πατριωτικό καθήκον σφιγγόμαστε λιγάκι, γιατί την είχε χρησιμοποιήσει ο Μουσολίνι όταν ζητούσε θυσίες από τους Ιταλούς και πουλούσαν τις βέρες τους».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «βγήκε για να απαλύνει τους φτωχούς από τα βάρη της κρίσης. Αυτή τη στιγμή η κυρία Βαλαβάνη ζητά από τους ίδιους ανθρώπους που πλήρωσαν την κρίση - κάνοντας επίκληση στο πατριωτικό τους καθήκον – να συνεχίσουν να πλήττονται» .

Κάλεσε δε την κυρία Βαλαβάνη να απευθυνθεί σε όσους επωφελήθηκαν από την κρίση προκειμένου να δημιουργήσουν μια τέτοια κατάσταση που φορολογείται ο απλός λαός.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου