" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ε.ΛΑ.Μ: Καταδικάζουμε τις νέες δηλώσεις Τσίπρα που νομιμοποιούν την εισβολή του Αττίλα

Ε.ΛΑ.Μ: Καταδικάζουμε τις νέες δηλώσεις Τσίπρα που νομιμοποιούν την εισβολή του Αττίλα

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να καταδικάσει τις τραγικά άστοχες και απαράδεχτες προγραμματικές δηλώσεις του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδος, Αλέξη Τσίπρα, περί των Εθνικών Θεμάτων και της Εξωτερικής Πολιτικής που πρόκειται να ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της διακυβερνήσεως του.

Η συνεχής αναφορά του, περί διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, μόνο προβληματισμό και φόβο μπορεί να μας προκαλέσει για το που οδηγείται το μείζον Εθνικό μας ζήτημα, αφού βλέπουμε στο πηδάλιο της ηγεσίας τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα να βρίσκονται δύο ακραιφνείς ομοσπονδιακοί.

Η δε αναφορά του, περί επανένωσης, είναι παντελώς ανιστόρητη, αφού καλό θα ήταν να γνωρίζει ότι η Κύπρος δεν είναι μοιρασμένη αλλά ημικατεχόμενη, εξαιτίας της εισβολής δια των όπλων του βάρβαρου Αττίλα, πριν από σαράντα χρόνια.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ως γνήσιο Εθνικιστικό κόμμα τονίζει πως θα αντιτάσσεται μέχρις εσχάτων σε όσους προσπαθούν να ξεπουλήσουν την Κύπρο με μειοδοτικά σχέδια λύσης τύπου ομοσπονδίας. Θα σταθούμε στο πλευρό ΜΟΝΟ όσων θέτουν το Κυπριακό στις ορθές του βάσεις, δηλαδή ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής και ως εκ τούτου απαιτούν την μοναδική δίκαιη λύση για τον Ελληνισμό της Κύπρου, την Απελευθέρωση των εδαφών μας. Θέσεις τις οποίες ασπάζεται μόνο η τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, της οποίας ο αρχηγός και οι βουλευτές βρίσκονται αδίκως προφυλακισμένοι.

Διερωτόμαστε αν όλα τα πολιτικά κόμματα που έτρεξαν να προσκυνήσουν και να προϋπαντήσουν τον Αλέξη Τσίπρα, θα καταδικάσουν τις επαίσχυντες δηλώσεις και θα ζητήσουν όπως σεβαστεί την ετυμηγορία του λαού, που το 2004 ύψωσε το ανάστημα του με ένα περήφανο ΟΧΙ στην λύση τύπου «ομοσπονδίας» ή θα κάνουν ακόμα μία φορά τις γνωστές κωλοτούμπες;

Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου