" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο Άδωνις αδειάζει τον Σαμαρά: “Τέλος το “success story”, χρεοκοπήσαμε!” ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις αδειάζει τον Σαμαρά: “Τέλος το “success story”, χρεοκοπήσαμε!” ΒΙΝΤΕΟ
Με συνθήματα διαμαρτυρίας υποδέχθηκαν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Ο Γεωργιάδης έφθασε στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί, όπως είχε προαναγγείλει νωρίτερα μέσω Twitter, για να μοιράσει μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο υγειονομικό υλικό, προσφορά από ομογενείς.
Ωστόσο, κατά την είσοδό του στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείο, εργαζόμενοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα. Η παρουσία του και μόνο ήταν αρκετή για να οξυνθούν τα πνεύματα. Μια ομάδα τον περικύκλωσε και άρχισαν να του επιρρίπτουν ευθύνες τόσο για την απογύμνωση του ΕΣΥ από νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και την γενικότερη πολιτική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα λόγω μνημονίου.
Μάλιστα όταν ένας εργαζόμενος απευθύνθηκε στον Γεωργιάδη, λέγοντας του ότι η χώρα έχει προβλήματα, ο υπουργός Υγείας απάντησε ότι "η χώρα έχει χρεοκοπήσει και τα προβλήματα λύνονται με συνεννόηση όχι με γκρίνια" και συνέχισε λέγοντας ότι δεν υπάρχει φράγκο, χρεοκοπήσαμε!
Ο μνημονιακός λαγός του Σαμαρά ξέχασε το "success story" και μίλησε στεγνά για την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση. Παράλληλα προανήγγειλε με την σειρά του την νέα προπαγανδιστική γραμμή που είναι η συνεννόηση, δηλαδή συνεργασία και στο τέλος την νέα συγκυβέρνηση που ετοιμάζουν με την ευλογία των νταβατζήδων.


Ασυλία στις συμμορίες της αριστεράς με σφραγίδα της ΝΔ

Είναι πραγματικά διασκεδαστικό αλλά και απόλυτα διδακτικό για τον Ελληνικό Λαό, να βλέπει τους συνέταιρους του αντισυνταγματικού τόξου να προσποιούνται πως μαλώνουν σαν τα κοκόρια, για να εξαπατήσουν τους λίγους πια αδαείς. Το αριστερό παρακράτος της ασυδοσίας και της ασυλίας, ω του θαύματος, ξεμπροστιάστηκε και προ της ανάληψης των ευθυνών του άρχισε τη γνωστή τακτική του κλαψουρίσματος και των κατηγοριών.
Με αφορμή την εισβολή στα γραφεία του πολιτικού γραφείου του υπουργού Ναυτιλίας της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές 47 μελών της αριστερίστικης συμμορίας ΑΡΕΝ, η οποία αποτελεί την επίσημη φοιτητική παράταξη του Σύριζα. Οι λεονταρισμοί των κρατικοδίαιτων μπούληδων της ΑΡΕΝ έγιναν κλαψουρίσματα στη θέα των αστυνομικών, οι οποίοι κλήθηκαν να αποκαταστήσουν την τάξη, εφαρμόζοντας το γράμμα του νόμου. Κατά την πάγια τακτική των εγκληματικών συμμοριών της αριστεράς, οι προσαγωγές ξεσήκωσαν τις διαμαρτυρίες περί «πλήγματος στη δημοκρατία», ενώ στελέχη του Σύριζα και στρατευμένοι δημοσιογράφοι της μαρξιστικής πανούκλας, έσπευσαν να καταγγείλουν την «αστυνομική βία».
Η νεολέρα του Σύριζα δεν έχασε βεβαίως την ευκαιρία να εκδώσει ανακοίνωση, η οποία φέρει τον άκρως «επαναστατικό» και πομπώδη τίτλο «δεν θα εξοικειωθούμε με το θάνατο, δεν θα φοβηθούμε τους ένστολους χρυσαυγίτες»! Δεν θα ασχοληθούμε με αυτό καθ' αυτό το περιεχόμενο του σοβιετικού παραληρήματος των κρατικοδίαιτων κοπρόσκυλων της μαρξιστικής μπουρζουαζίας. Αξίζει όμως να επισημάνουμε την διαφορά αντιμετώπισης από το Καθεστώς, της ασυδοσίας των συμμοριτών της αριστεράς και της νόμιμης πολιτικής δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Ενώ λοιπόν το Καθεστώς, δια των εντολών του αφανούς «πρέσβη του σιωνισμού» Δένδια, απαγορεύει παράνομα τις απόλυτα ειρηνικές και νόμιμες πολιτικές δραστηριότητες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος -φτάνοντας μάλιστα μέχρι του σημείου να προσάγονται Χρυσαυγίτες για διανομή φυλλαδίων- οι κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές συμμορίες της αριστεράς ονομάζουν την εισβολή σε πολιτικά γραφεία και την αναγραφή συνθημάτων σε τοίχους ως «δημοκρατικό δικαίωμα».
Η αριστερά φυσικά, μπορεί όχι μόνο να ισχυρίζεται ότι θέλει αλλά και να πράττει ότι επιθυμεί δίχως καμία συνέπεια. Απολαμβάνει μια πρωτοφανή ασυλία σε όλα τα επίπεδα και υπεύθυνη γι' αυτό δεν είναι βεβαίως η φύσει ανθελληνική αριστερά, αλλά η ψοφοδεής και πατριδοκάπηλη δεξιά, η οποία ανέχεται, ενθαρρύνει και νομιμοποιεί κάθε παράνομη και εγκληματική ενέργεια των μαρξιστών.
Άλλωστε όπως προείπαμε, αριστεροί και δεξιοί από κοινού, εργάζονται παρασκηνιακά, ύπουλα και αντισυνταγματικά προς τη κατεύθυνση της εντατικοποίησης της πολιτικής δίωξης των Ελλήνων Εθνικιστών, φορώντας το μανδύα των «προστατών» της δημοκρατίας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΟΚΑΡΕΙ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ECONIMIST "Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ"


Με τέρας της ελληνικής μυθολογίας παρομοιάζει το περιοδικό Economist την τρόικα, ενώ σε σχετικό δημοσίευμα του υποστηρίζει ότι «παγιδεύει την Ελλάδα σε έναν οικονομικό κάτω κόσμο».
Ο Economist γράφει συγκεκριμένα:

«Στην ελληνική μυθολογία ο Κέρβερος ήταν ένας σκύλος με τρία κεφάλια που φρουρούσε τις πύλες του Aδη. Στη σύγχρονη πολιτική η τρόικα είναι το τέρας με τα τρία κεφάλια που παγιδεύει τη χώρα σε έναν οικονομικό κάτω κόσμο. Στο υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας, ακόμη και οι καθαρίστριες φωνάζουν "δολοφόνοι" όταν οι επικεφαλής της τρόικας επισκέπτονται την Αθήνα. Στη Λισαβόνα αντίστοιχα πανό διαδηλωτών αναγράφουν υβριστικά συνθήματα εναντίον τους. Υπάρχει πλέον, μάλιστα, ένας πορτογαλικός νεολογισμός, "entroikado" που σημαίνει κάποιος που έχει υποστεί οικονομικό σοδομισμό».
Το εν λόγω άρθρο του Economist, συνοδεύεται από εντυπωσιακό σκίτσο του Πίτερ Σρανκ, στο οποίο απεικονίζεται ο Κέρβερος μπροστά σε μία πύλη, όπου αναγράφεται «λιτότητα» ενώ στον τοίχο δεξιά «έξοδος», και δύο φοβισμένοι άνθρωποι κοιτούν διστακτικά αναζητώντας τρόπο διαφυγής.
«Ως φρουρός των πιστωτών, η τρόικα δεν υπάρχει περίπτωση να αγαπηθεί ποτέ. Το τρίο ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ εισήγαγε το πρώτο μνημόνιο στην Ελλάδα τον Μάιο του 2010. Από τότε βρίσκεται στην ‘καρδιά’ των διασώσεων της Ιρλανδίας, Πορτογαλίας, και πιο πρόσφατα της Κύπρου. Ο ρόλος της ωστόσο αμφισβητείται όλο και περισσότερο. Είναι το τέρας που ξεσκίζει τη σάρκα των χωρών που υποτίθεται ότι σώζει; Και ποιος τελικά ελέγχει αυτό το τέρας;», συνεχίζει το αλληγορικό άρθρο.
«Η τρόικα έχει επικριθεί πιο πικρόχολα στην Ελλάδα και υπάρχει λόγος για αυτό. Η απόδοση έχει πέσει περίπου κατά ένα τέταρτο από την έναρξη της κρίσης και το 27% του πληθυσμού είναι άνεργο. Αν και η Ελλάδα πέτυχε ένα πρωτογενές πλεόνασμα, βρίσκεται ξανά στα χαρακώματα με τους πιστωτές της να καθυστερούν την εκταμίευση της επόμενης δόσης. Η χρονική συγκυρία της διαμάχης είναι κομβική. Η Ελλάδα έχει την προεδρία της ΕΕ και η αποδυναμωμένη κυβέρνησή της κινδυνεύει με ήττα από τα αντιμνημονιακά κόμματα στις εκλογές του Μαΐου. Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς, ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα έχει προκληθεί από τη διαμάχη μεταξύ ΔΝΤ και Κομισιόν. Η Ελλάδα, όπως λέει, έχει παγιδευτεί μεταξύ των δύο ελεφάντων», τονίζει ο Economist.
Το δημοσίευμα συνεχίζει με αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, σύμφωνα με το περιοδικό, «λέει στην τρόικα να μην υποβάλει τόσο πιεστικά τις απαιτήσεις της καθώς ενισχύεται το αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που προηγείται στις δημοσκοπήσεις...» ενώ καταλήγει: «Αν οι Ευρωπαίοι θέλουν πράγματι να κρατήσουν εκτός εξουσίας τον ΣΥΡΙΖΑ, η καλύτερη απάντηση είναι μία γρήγορη ελάφρυνση χρέους».
 
stoxos.gr

AYTH EINAI H NEO...ΛΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΘΕΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!! ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ!!!

« Να παλέψουμε για τη διεύρυνση των όρων διεκδίκησης ασύλου και τη νομιμοποίηση όλων των μεταναστών και μεταναστριών που ζουν στη χώρα μας»…

Αυτά αναφέρονται , μεταξύ άλλων, στο ψήφισμα που θυροκόλλησαν οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το χθεσινό ντου στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη.

Το συγκεκριμένο ψήφισμα , μάλιστα, αφού προηγουμένως έχει καταγγείλει τις πολιτικές της Κυβέρνησης για τη θωράκιση των συνόρων, όπως ο φράχτης του Έβρου, ζητά επιπρόσθετα και την κατάργηση της Frontex.

Χαρακτηριστική, άλλωστε, είναι η παρότρυνση με την οποία καταλήγει: «Να βάλουμε στη θέση των συνόρων την αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς».

Μένει να δούμε τώρα αν θα ξεκαθαρίσει τη θέση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συμφωνεί ή διαφωνεί με τις θέσεις της νεολαίας του;

parapolitika.gr

stoxos.gr/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ; ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ


Ουδείς γνωρίζει μετά βεβαιότητας τον εκλογικό συνδυασμό που θα κατεβάσει-ακόμα και μέσα από τη φυλακή όπως κατ’επανάληψη έχει πει-ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την “Χρυσή Αυγή”, Ηλίας Κασιδιάρης. Όπως επίσης ουδείς γνωρίζει μετά βεβαιότητας εαν στον εκλογικό συνδυασμό θα υπάρξουν θέσεις για πολύ αναγνωρίσιμα πρόσωπα.
Πάντως πληροφορίες που ουδείς τις επιβεβαιώνει αυτές τις ώρες, μιας και η προοπτική των δημοτικών εκλογών ακόμα αποτελεί “σκοτεινό όνειρο” αφού οι πολιτικές εξελίξεις είναι αβέβαιες, λένε ότι υπάρχουν σκέψεις για κάθοδο του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη στο Δήμο Αθηναίων(με προοπτική την αντιδημαρχία)εκτός εαν οι “εθνικιστικές αυτοδιοικητικοί”, σκεφτούν κάτι πιο έξυπνο ομολογουμένως και πιθανόν πολιτικά σατανικό: Να κατεβάσουν τον Νότη Σφακιανάκη παν-δήμαρχο στα Νότια Προάστια. Εκεί που υπάρχει αβεβαιότητα, διαπλοκή, σκάνδαλα και διαφθορά σε τοπικό επίπεδο. Θα δείξει… 
makeleio.gr

31 Ιανουαρίου 1996 η προδοσία των Ιμίων






Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ !!!


Κατά την διάρκεια των εγκαινείων της 25ης Agrotica στο Διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας και ο πρόεδρος της ΔΕΘ Helexpo κ. Τζίκας, αλλά και άλλοι που παρακολουθούσαν την εκδήλωση, με αμηχανία και μερικοί με κάποια ειρωνικά γελάκια, έβλεπαν τον Μπουτάρη να το έχει ρίξει για τα καλά στον ύπνο !!!
Μάλιστα ήταν τόσος βαθύς ο ύπνος του που το μόνο που ήταν ικανό να τον ξυπνήσει ήταν τα χειροκροτήματα μετά το τέλος της ομιλίας της εκδήλωσης....

ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΣΤΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΡΑΓΕ ΤΙ;


ceb8ceb1cebbceb1cf83cf83cebfceb4ceb1cebdceb5ceb9ceb1-cf81ceb5cf83cf84ceb7cf83-ceb4ceb7cebccebfcf83ceb9cebfceb3cf81ceb1cf86cebfceb9-2

Υπάρχουν κάποιοι MEGALOδημοσιογράφοι που πήραν θαλασσοδάνεια από τον Ρέστη; Μήπως ήρθε η ώρα κ. “έλα Ελένη, ο Αντώνης είμαι” να μας εξηγήσετε; 

 Υπάρχουν και άλλοι όμως και κυρίως υπάρχουν ονόματα που 
ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!
 
Ο ένας εμπλέκεται και στο σκάνδαλο της συμμορίας Κυριακίδη που όλως τυχαίως τον έχουν λησμονήσει οι αρχές, το πολιτικό σύστημα και η …κυριούλα του δικαστικού ρεπορτάζ (γιατί άραγε).
 
Ο άλλος, (το Ολυμπία τον έχει αποκαλύψει εδώ και έναν μήνα) είναι το απαραίτητο Lead του “χρεοκοπημένου” Κωστόπουλου, που το Mega… συνεχίζει να βάζει κάθε πρωΐ στα σπίτια των Ελλήνων πολιτών. Προφανώς για να έχει μετά την δικαιολογία των “διεφθαρμένων Ελλήνων”, αφού… τα πρότυπα που προβάλλει, τέτοιους δημιουργούν.
 
Η έρευνα του Hot Doc είναι εξαιρετική, γροθιά στο μαχαίρι. Πάρτε οπωσδήποτε το τεύχος για να δείτε το σκοτεινό παρασκήνιο που είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικό ακόμα και από τα ίδια τα ονόματα.
 
 
Η τσίπα έχει χαθεί από τον εσμό των ελληνόφωνων “βαρώνων” της ενημέρωσης. Όχι, δεν θα τους αποκαλέσουμε “μαφία”. Η μαφία ίσως είχε μια κάποια τσίπα…
 

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ... ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΥΓΝΩΜΗ" ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ


Αναταραχή στις τάξεις του Λιμενικού προκάλεσε η συγνώμη που εξέφρασε ο αρχηγός του Σώματος, Δημήτρης Μπαντιάς, στη Βουλή για το τραγικό ναυάγιο στο Φαρμακονήσι. Η Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών του ΛΣ (ΠΕΑΛΣ) δήλωσε απορημένη και έκπληκτη από αυτή την κίνηση και ζήτησε εξηγήσεις.

Κατά την ενημέρωση των βουλευτών την Τετάρτη, ο κ. Μπαντιάς δίχως να μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση από τη φωνή του ζήτησε συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων και τον ελληνικό λαό για τη δύσκολη θέση στην οποία έφερε τη χώρα.

«Σας μεταφέρουμε την έκπληξη, την απορία και τον προβληματισμό που διακατέχει τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ από την στιγμή που έλαβαν γνώση των χθεσινών (σ.σ. Τετάρτη) δηλώσεών σας ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής αναφορικά με το περιστατικό του Φαρμακονησίου», αναφέρει η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ενωσης Αξιωματικών του Ναυτικού, όπου σημειώνεται πως τα στελέχη της αισθάνθηκαν έκπληξη γιατί είδαν τον αρχηγό του σώματος να απολογείται.

Παράλληλα, εκφράζουν απορία «γιατί δεν αντιλαμβανόμαστε ποια είναι η "κατάσταση" στην οποία αναφέρεστε και προβληματισμό για την σκοπιμότητα αυτής της δήλωσης». Ακόμη αναφέρουν πως θα αντιλαμβάνονταν την ανάγκη να εκφραστεί η οδύνη όλων των στελεχών για την απώλεια συνανθρώπων, αλλά δεν αντιλαμβάνονται «τους λόγους της συγνώμης "μας" και ζητούμε να δοθούν διευκρινίσεις».
 

Βίντεο ντοκουμέντο!! Όταν τα έλεγε ο Σοφιανόπουλος ήταν γραφικός…; Επιβεβαιώνονται οι έρευνες για πετρέλαιο σε Ιόνιο και Κρήτη!

epivevaionetai-to-petrelaio-sto-ionio

“Κατηγορώ ευθέως το ελληνικό κράτος γιατί προδίδει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό διότι τίποτε δεν έκανε από το 1979 . Δεν έκανε τίποτε απολύτως, μόνο ψέματα λένε στον κόσμο”

Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των ειδικών ότι οι πιθανότητες να βρεθεί πετρέλαιο στο Ιόνιο είναι μεγάλες, όπως ακριβώς συνέβη σε περιοχές της Αλβανίας και της Νότιας Ιταλίας, που διαθέτουν γεωλογικές δομές «καρμπόν» των ελληνικών και όπου έχουν ήδη βρεθεί υδρογονάνθρακες.
Όταν το έλεγε ο Σοφιανόπουλος ήταν “γραφικός”:
Κατηγορώ ευθέως το ελληνικό κράτος γιατί προδίδει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό διότι τίποτε δεν έκανε από το 1979 . Δεν έκανε τίποτε απολύτως, μόνο ψέματα λένε στον κόσμο



μακελειό

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Η ανοιχτή κοινωνία του Σόρος επιβάλει «πορτοκαλή επανάσταση» στην Ουκρανία


Η νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας το φθινόπωρο του 2013 αποφάσισε να απορρίψει την συμφωνία ένταξής της στην Ε.Ε. και αντ’ αυτού δήλωσε ότι τα οικονομικά συμφέροντα της χώρας εξυπηρετούνται περισσότερο και καλύτερα δια της συμμαχίας της με την Ρωσία. Αντιδρώντας η ΕΕ, και κυρίως η Γερμανία, προχώρησε στην υποκίνηση οργανωμένων αντιδράσεων και διαδηλώσεων με στόχο την εκδίωξη από την εξουσία της ρωσόφιλης ουκρανικής κυβέρνησης.

Στην Ουκρανία, όπως εξ άλλου συμβαίνει και σε πολλές άλλες χώρες, μεγάλη μερίδα του λαού χειραγωγείται από ξένα κέντρα αποφάσεων. Μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, οι περιβάλλοντες την Ρωσία χώρες αποτελούν εστίες δυτικών προσπαθειών αποσταθεροποίησης. Το όχημα για αυτές τις προσπάθειες αποσταθεροποίησης είναι τα δήθεν αυθόρμητα ξεσπάσματα αγανάκτησης και λαϊκού θυμού που βλέπουμε να διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία.


Οι πρόσφατες «επαναστάσεις» υπό διάφορα χρώματα της ίριδας στην Ουκρανία, αλλά και σε άλλες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, δεν είχαν ως στόχο την εξυπηρέτηση λαϊκών αγώνων και προσδοκιών, αλλά ήταν μια προσπάθεια να αποσπαστούν αυτές οι χώρες από την ρωσική σφαίρα επιρροής και να ενταχθούν στην ζώνη επιρροής της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Οι «επαναστάσεις» αυτές χρηματοδοτούνται από ιδρύματα που ανήκουν σε γνωστούς σιωνιστές όπως οι Rockefeller και George Soros. Όπως είχε δηλώσει ο Soros: «Τα ιδρύματά μου βοήθησαν στην αλλαγή κυβερνήσεων στην Σλοβακία (1998), Κροατία (1999) και Γιουγκοσλαβία (2000) κινητοποιώντας τις κοινωνίες των αντίστοιχων χωρών για να απομακρυνθούν από την εξουσία οι Vladimir Meciar, Franco Tudman και Slobodan Milosevic. Αυτά είναι μόνο λίγα από τα επιτεύγματα των ιδρυμάτων μου. Ο ρόλος των ιδρυμάτων μου είναι να βοηθήσουν στην μετάβαση από τις κλειστές κοινωνίες στις ανοικτές». Τα ιδρύματα «Open Society Foundations» του Soros είναι πρωτεργάτες στην αποσταθεροποίηση εθνικών κυβερνήσεων που εναντιώνονται στην πολυπολιτισμικότητα και εισροή λαθρομεταναστών από ισλαμικές χώρες.


φωτό

Τα ιδρύματα του Soros δηλώνουν στα ιδρυτικά τους καταστατικά ότι ο στόχος τους είναι οι «ανοικτές κοινωνίες» και για την εκπλήρωση αυτού του στόχου χρηματοδοτούν οργανώσεις ΜΚΟ τοπικής εμβέλειας που δύνανται να επιφέρουν αλλαγές προς αυτή την κατεύθυνση ανεκτικών κοινωνιών.  Τα αναφερόμενα περί «ανοικτών κοινωνιών» και «ανεκτικών κοινωνιών» των ιδρυμάτων του Soros εμπεριέχουν αναμφισβήτητα την προσπάθεια και το τεκμήριο ανατροπής νόμιμα εκλεγμένων κυβερνήσεων. Αυτό που εννοούν οι Αμερικανοσιωνιστές με την επιγραφή ή τίτλο «ανεκτική δημοκρατία και κοινωνία» το βλέπουμε και το ζούμε στην μνημονιακή Ελλάδα αλλά και σε άλλες υποτελείς χώρες που βρίσκονται στα χέρια ή στα νύχια αυτής της μαφίας των ιδρυμάτων Soros. Ο στόχος της «ανοικτής κοινωνίας» δεν είναι η κοινωνία να είναι ανοικτή προς τα έσω, αλλά ανοικτή προς τα έξω, δηλαδή ανοικτή σε κάθε είδους επιρροή που προέρχεται από σιωνιστικά συμφέροντα.

Βίκτωρ Γιουτσένκο

Στους φίλους και συμπαραστάτες των ιδρυμάτων Soros ανήκουν νυν και πρώην κυβερνητικά στελέχη των ΗΠΑ, όπως π.χ. η πρώην υπουργός Εξωτερικών Madeleine Albright. Στις 17 Φεβρουαρίου 2002 η Albright σε εκδήλωση των ιδρυμάτων Soros στο Κίεβο ζήτησε από τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους ΜΚΟ να αντισταθούν στην φιλορωσική πολιτική της τότε ουκρανικής κυβέρνησης. Για να επιτευχθεί και πρακτικά αυτό διοχετεύτηκαν κεφάλαια ύψους 5,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις αντικυβερνητικές ΜΚΟ ώστε να ξεκινήσει η λεγόμενη «πορτοκαλί επανάσταση» της μαριονέτας των ΗΠΑ και Γερμανίας Γιουστσένκο, που κατάφερε να αναρριχηθεί για λίγο διάστημα στην εξουσία της Ουκρανίας.

Οι «επαναστάτες» της Ουκρανίας είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που ορίζει η ίδια η λέξη. Στην πραγματικότητα πρόκειται για επαναστάτες φιλοδυτικής νομενκλατούρας που χρηματοδοτούνται και οργανώνονται από τον Soros. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι και ο Λένιν δεν έφτιαξε το «επαναστατικό» του προφίλ δουλεύοντας ως κολίγος ή χύνοντας ποτάμια ιδρώτα στην φάμπρικα, αλλά ταξιδεύοντας πρώτη θέση σε ειδικό τρένο από την Ελβετία στην τότε Ρωσία με χρηματοδότη κάποιον αντίστοιχο Soros που δεν ήταν άλλος από τις μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας του Kaiser Wilhelm II, ο οποίος ήλπιζε έτσι να αποσταθεροποιήσει την τότε αντίπαλο Ρωσία.


Τις τελευταίες ημέρες βομβαρδιζόμαστε με ειδήσεις για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα Κίεβο της Ουκρανίας. Το Κίεβο είναι η φωλιά των ΜΚΟ και των δυτικών μυστικών υπηρεσιών που αποσκοπούν στην αποσταθεροποίηση της εκλεγμένης φιλορωσικής ουκρανικής κυβέρνησης

Μερικές από τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Soros είναι η «US-Ukraine Foundation» (USUF), που όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της σκοπός της είναι να υποστηρίξει την δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα , την ειρήνη και την ευημερία στην χώρα αυτή. Χρηματοδότες αυτής της ΜΚΟ, πέραν του Soros είναι οι εταιρίες Coca Cola, Exxon Mobil, Raytheon και η εφημερίδα Washington Times. Μια άλλη ΜΚΟ που χρηματοδοτείται επίσης από τον Soros είναι και η «Eurasia Foundation» που έχει ως συγχρηματοδότες τις εταιρίες Exxon Mobil, Coca Cola, Microsoft, Philip Morris, Chevron, Western Union κ.α. 
Η ΜΚΟ «Foundation for Effective Governance»  με επίσης έντονη αντικυβερνητική δράση χρηματοδοτείται από το American Chamber of Commerce, την McKinsey and Co και την Price Waterhouse Coopers κ.α. Πέραν αυτών των ΜΚΟ υπάρχουν και πολλές άλλες που χρηματοδοτούνται από τα ιδρύματα Konrad Adenauer, Friedrich Ebert και Friedrich Neumann που ανήκουν στα γερμανικά κόμματα εξουσίας.
  
Merkel- Klitschko

 
Ο ηγέτης των αντικυβερνητικών διαδηλωτών Vitali Klitschko έχει εκπαιδευτεί στο ίδρυμα Konrad Adenauer των Χριστιανοδημοκρατών της Γερμανίας και το κόμμα του UDAR (Ουκρανική Δημοκρατική Ένωση για Μεταρρυθμίσεις) έχει στο πρόγραμμά του την ένταξη της χώρας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Ο Vitali Klitschko λοιπόν οργανώνει τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις με την βοήθεια ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από ιδρύματα του Soros και άλλων πολυεθνικών εταιριών της ΕΕ και των ΗΠΑ. Το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσον οι μεταρρυθμίσεις που ευαγγελίζεται η ουκρανική αντιπολίτευση μπορούν να ονομάζονται ή να είναι δημοκρατικές όταν χρηματοδοτούνται και οργανώνονται από το εξωτερικό και τους σιωνιστές.
  
Αλλά ούτως ή άλλως η ΕΕ και οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται τότε μόνο για την δημοκρατία, όταν αυτή εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, τα οποία στην περίπτωση της Ουκρανίας είναι η απομάκρυνση της χώρας αυτής από την σφαίρα επιρροής της Ρωσίας. Ως προς τις γεωπολιτικές τάσεις επιρροής η Ε.Ε. όλο και περισσότερο ομοιάζει  στην πρώην ΕΣΣΔ και πιθανότατα θα έχει το ίδιο τέλος όπως το πρότυπό της.

Επικοινωνιακό σόου Σαμαρά πάνω από τα ερείπια της Κεφαλονιάς

Επικοινωνιακό σόου Σαμαρά πάνω από τα ερείπια της Κεφαλονιάς
Σε μια κακοστημένη παράσταση δήθεν έγνοιας και φροντίδας για τους σεισμόπληκτους προχώρησε ο δοτός πρωθυπουργός του Μνημονίου Αντώνης Σαμαράς. Οι αποτυχημένοι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου επέβαλαν στον Σαμαρά να ρίξει έναν υπνάκο στο Αργοστόλι στον δρόμο από τις Βρυξέλλες.

Σήμερα το πρωί μαζί με τον μετρ των σόου Σίμο Κεδίκογλου (εξάλλου θυμάται το νησί από τότε που έκαναν τις εκπομπές με τη Ρούλα Κορομηλά) πήγαν μια βόλτα στο Ληξούρι, όπου πέρασαν από το γηροκομείο, το Λύκειο και το δημαρχείο. Σύμφωνα μάλιστα με τα παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού ένας κάτοικος του νησιού είπε στον Σαμαρά «Δεν είμαι "δικός" σας, αλλά μπράβο σας που ήρθατε», ενώ μια ηλικιωμένη τον αγκάλιασε και τον φίλησε! Τόσος ήταν ο ενθουσιασμός στους σεισμόπληκτους που δεν έχουν ρεύμα και νερό εδώ και δύο μέρες και έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού...

Βέβαια, ο πρωθυπουργός του μνημονίου μοίρασε στα γρήγορα υποσχέσεις και πέταξε κατευθείαν για Αθήνα, καθώς το μεσημέρι έχει ραντεβού με τον Βρούτση στο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τους έως τώρα ελέγχους των μηχανικών, ζημιές παρουσιάζει το 50% των περίπου 300 σπιτιών που έχουν ελεγχθεί σε Ληξούρι και Αργοστόλι. Σε αυτούς ο Σαμαράς αρκέστηκε να δώσει το ιλιγγιώδες ποσό των... 586 ευρώ, ένα επίδομα με το οποίο θα μπορέσουν να ξαναχτίσουν το σπίτι τους και να λύσουν όλα τα προβλήματα που δημιούργησε ο Εγκέλαδος!

Ο υπεύθυνος της δυστυχίας του ελληνικού λαού νομίζει ότι απευθύνεται σε χαχόλους, αλλά σύντομα θα καταλάβει πως ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Ό,τι και να κάνουν, ο Μάιος έρχεται

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ " ΦΕΥΓΕΙ" ( ή τον ¨φεύγουν" ; ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ... ( Βίντεο για το Εθνικό Καθεστώς του Ι.Μεταξά)

φωτό
Άραγε είναι που, οι προδότες σ' αυτή την χώρα μας περισσεύουν σε βαθμό πολύ επικίνδυνο ή αυτό που κυρίως φταίει είναι η έλλειψη ιστορικής γνώσης και γενικότερα η παιδεία; Μάλλον θα έδινα μεγάλο προβάδισμα στη δεύτερη υπόθεση καθ' ότι δεν μπορώ να πιστέψω πως Έλληνες θα ήταν δυνατόν να επιθυμούν το κακό της Πατρίδος τους !  Σε μια παρόμοια περίπτωση θα τοποθετούσα και την εδώ και 70 και πλέον χρόνια επικρατούσα άποψη περί του προσώπου του Ιωάννου Μεταξά! Δήλα δη ο " στιγματισμός" του ως δικτάτορα με ότι μπορεί να αφήνει να υπονοηθεί ένας παρόμοιος χαρακτηρισμός!  Επ' ευκαιρία της επετείου του θανάτου του ( ή δολοφονίας του; ) την 29η Ιανουαρίου 1941, ας ανατρέξουμε λίγο στο ποιός ήταν ΑΛΗΘΙΝΑ ο Μεταξάς και τι πρόσφερε στην Ελλάδα μας. 
φωτό
Έχουν φυσικά κατά καιρούς αναφερθεί, (από ελαχίστους βεβαίως αφού η " Δημοκρατία" των τσακαλιών και υαίνων της ελληνικής πολιτικής, δεν την συμφέρει να αναδεικνύεται το έργο ενός "δικτάτορα" το οποίο ωφέλησε ΤΑ ΜΑΛΑ την ελληνική κοινωνία και το ελληνικό κράτος γενικότερα), το έργο το οποίο προσέφερε, σε καιρούς πραγματικά πολύ δύσκολους, σε καιρούς που η Ελλάς κυριολεκτικά είχε καταστεί " καμμένο έδαφος" από κάθε άποψη! 

 Η προσφορά του μέσα σε τέσσερα μόλις χρόνια στον εργατικό τομέα ( καθιέρωση οκταώρου, δημιουργία ΙΚΑ, γενικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας, υποχρεωτική διαιτησία με την δημιουργία Υπηρεσίας Οργανισμού και Διαιτησίας, αναγνώριση 1300 σωματείων και 41 Εργατουπαλληλικών Κέντρων, καθιέρωση της Κυριακάτικης αργίας- εκεί όπου δεν υπήρχε πριν- δεκαπενθήμερη άδεια μετά πλήρους αποδοχής,προστασία ανηλίκων. Μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από εργατικά ατυχήματα, με επιθεωρήσεις εργασίας, προστασία υγείας - βιβλιάρια υγείας- ίδρυση ταμείων Πρόνοιας, επικουρικά και συνταξιοδοτικά, αυξήθηκε ο αριθμός των ασφαλισμένων από 583.389 σε 3.575.864 , δημιουργία Εργατικής Εστίας, Κέντρο Εργαζόμενης Γυναίκας, ιδρύθηκαν οι Λέσχες εργαζομένου κοριτσιού και εργαζομένου παιδιού, προωθήθηκε ο εργατικός αθλητισμός ιδρύθηκε το Εργατικ'ο Θέατρο στον Πειραιά. ) στην Παιδεία: δημιουργήθηκαν 1739 νέα σχολεία, Πρότυπα σχολεία, διορίστηκαν 5000 νέοι δάσκαλοι και καθηγητές, συστήθηκαν Αστικά Πρακτικά σχολεία, η Χαροκόπειος Οικονομική Σχολή, διδασκαλεία Νηπιαγωγών, μέσες γεωργικές και εμπορικές σχολές, υιοθετήθηκε ο θεσμός των σχολικών εκδρομών με κρατική χρηματοδότηση, δημιουργήθθηκε θέση Επιθεωρητή ιδιωτικής εκπαίδευσης, διατέθηκαν βιβλιοθήκες ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, δημιούργησε τα Ταμεία Εκπαιδευτικής Πρόνοιας και Ανεγέρσεως Εκπαιδευτηρίων, ολοκληρώθηκαν η ανέγερση των Αρχαιολιγικών Μουσείων Αθηνών, Δελφών, Ηρακλείου.


 Δημιούργησε τον Ανώτατο Πολεοδομικό Οργανισμό, την Λαχαναγορά, πολλά έργα οδοποιΐας, ύδρευσης, ηλεκτροφωτισμού, υδραυθλικά, αθλητικά, διαμόρφωσε πλατείες, κάλυψε τον Ιλισό, έγιναν εκατοντάδες χιλιάδες δενδροφυτεύσεις. Χάρισε δάνεια και μείωσε τόκους στους αγρότες -νόμος Α.Ν. 677/1937- , ενίσχυσε τους καπνοπαραγωγούς, διένειμε 480000 στρέματα σε ακτήμονες, θέσπισε μέτρα για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας, προστάτεψε την σταφίδα και την ελειοπαραγωγή. Ίδρυσε το Ταμείο Αρδευτικών έργων. Οι καλλιεργημένες εκτάσεις αυξήθηκαν από 12.452.980 στρέμματα σε 25.841.000 προωθήθηκε η συνεταιριστική οργάνωση και το 1938 συστλαθηκε η Εθνική Συνομοσπονδία Γεωργικών Συνεταιρισμών Ελλάδος, επίσης οι Οίκοι του Αγρότου. Το 1938 εγκαινιάστηκε ο Σταθμός Εθνικού Ιδρύματος Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Δημιουργήθηκε η " Εταιρία Προστασίας Αποφυλακιζομένων Καταδίκων, ιδρύθηκαν δικαστήρια Ανηλίκων και συντάχθηκε ο Αστικός Κώδικας. Η δημιουργία των ΤΤΤ ( Ταχυδρομική, Τηλεφωνική, Τηλεγραφική ) με ίδρυση σταθμών ασυρμάτου και στο πιό απομακρυσμένο νησί.


Μάλιστα σε τέσσερα χρόνια πραγματοποιήθηκε η Αναγέννηση της χώρας και φυσικά ένα από τα σπουδαιότερα έργα του ήταν η αναδιοργάνωση του Ελληνικού Στρατού , με την δημιουργία της περίφημης Γραμμής Μεταξά ( η κατάληψη των οχυρών, παρά την κύκλωσή τους εξ' αιτίας της Γιουγκοσλαβικής κατάρρευσης, στοίχησε την ζωή σε 15000 γερμανούς) !!! Στρατός, Αεροπορία, Ναυτικό ενισχύθηκαν από σύγρονα όπλα και πλοία, αεροπλάνα και αντιαεροπορικά πυροβόλα, αντιαρματικά.
Και φυσικά όλα αυτά ήταν ο Πρόδρομος της χρυσής σελίδας στην Ελληνική Ιστορία του " ΟΧΙ" και του Έπους του '40 ! Ήταν η Ελλάδα που είχε ετοιμαστεί να αντιμετωπίσει δύο αυτοκρατορίες ( Ιταλική και Γερμανική) και να κάνει ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ να υποκλίνεται μπροστά της ! 
Η αποφράδα ημέρα 29η Ιανουαρίου 1941, στέρησε όχι απλά την Ελλάδα από έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΓΕΤΗ αλλά και την ελληνική ιστορία από έναν μεγαλύτερο άθλο, σίγουρα... Πολλά λέγονται για τον τρόπο με τον οποίο " έφυγε" ο Ιωάννης Μεταξάς, μετά από ένα : παραμυγδαλικό απόστημα... Πολλά που είχαν σχέση με Άγγλους " γιατρούς", καλογερους που επισκέπτονταν το νοσοκομείο, ενέσεις "περίεργες" που γίνονταν την καίρεια στιγμή και επέφεραν τον θάνατο λίγο προ της εκπνοής της διωρίας του ενός μηνός που είχε ορίσει ο Μεταξάς στην πρόταση του ναυάρχου Φον Κανάρη...
Τελειώνω την αφιέρωση αυτή με τα λόγια της εφημερίδος "Βραδυνή"


" Ο Ιωάννης Μεταξάς παρέδωσε το Πνεύμα την χαραυγήν. Το Έθνος πενθεί την απώλειαν του Μεγάλου Αρχηγού. Σύσσωμος η Ελλάς ορκίζεται παρά το φέρετρον να συνεχίσει το έργον του" 
" Η ένοπλος δύναμις του ηρωϊκώς μαχομένου Ελληνικού Λαού θα αναπληρώσει την μεγάλη Εθνική απώλειαν. Το πνεύμα του εκλιπόντος θα μας οδηγεί πάντοτε εις την σύμπνοιαν. Αποτίοντες τιμήν προς την μνήμη του, θα συνεχίσωμεν μέχρι τέλους τον θρίαμβον εις το μέτωπον. ο Ιωάννης Μεταξάς ήτο δια την Χώραν το πάν. Το ευτύχημα είναι ότι επέζησε να επιτελέσει το ήμισυ του παντός. Η νίκη πτερυγίζει υπεράνω της σορού του Κυβερνήτου". 
Και ο Γεώργιος Βλάχος της  "Καθημερινής" είχε γράψει: " Ο Ιωάννης Μεταξάς έχει απέναντι της αθανασίας κερδίσει την μάχην του, είπε το " ΟΧΙ" έγινε Γιάννης- τι του μένει; Να γίνει άγαλμα. Θα γίνει λοιπόν. Αλλ' όχι όπως ηυχήθημεν άλλοτε από μάρμαρον Πεντελικόν. θα γίνει από ορείχαλκον, που θα αποδώσουν ταπεινωμένα, αιχμάλωτα, τα εχθρικά πυροβόλα αυτά που τον εξύπνησαν εις τας τρείς το πρωΐ...είναι ο άνθρωπος που εις τέσσερα έτη κατώρθωσε να την αναπλάση, εις δε μιαν ώρα την ΕΣΩΣΕ " 
Ο δε Βρετανός υπουργός Χάρολντ Νίκολσον έγραψε: 
" Η απώλεια της Ελλάδος από τον θάνατο του Ιωάννου Μεταξά είναι σοβαρό πλήγμα όχι μόνον για την ίδια, αλλά και για την συμμαχική υπόθεση., ο Μεταξάς που ανέλαβε το 1936 την διακυβέρνηση της διαιρεμένης χώρας του, κατώρθωσε μέσα σε λίγα χρόνια να της εμπνεύσει πεποίθηση στις ελληνικέ παραδόσεις και να την καταστήσει ισχυρή και ικανή να αντιμετωπίσει με το έθνος ενωμένο πίσω του, την μεγαλύτερη δοκιμασία στην οποία βρέθηκε ποτέ η Ελλάδα. Εμείς οι Άγγλοι υποκλινόμαστε με σεβασμό ενώπιον της μνήμης του μεγάλου άντρα που εξέλειπε".

Δεν ξέρω πόσο ειλικρινής είναι ο σεβασμός του άγγλου ή υποκριτικός, αυτό που έχει σημασία είναι πως τα λόγια αυτά τα κατέγραψε η Ιστορία ως λόγια σεβασμού και εκτίμησης σε έναν Μεγάλο άντρα ! Σε έναν Ηγέτη τον οποίο ο αείμνηστος Γεώργιος Βλάχος ήταν σίγουρος πως θα του γίνονταν το άγαλμα, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης της πατρίδος όμως δυστυχώς όχι μόνο άγαλμα δεν έγινε αλλά μερίμνησαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι θολοκουλτουριάρηδες να έχει εδραιωθεί πλέον ως εντύπωση ο Ιωάννης Μεταξάς ως ένας απλά και μόνον δικτάτορας ...Αλλά είπαμε οι Προδότες περισσεύουν σε τούτο τον τόπο...


Άς είναι ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ του πραγματικού ΗΓΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ !!!

Βλάχου Λία

φωτό2 , φωτό3 , φωτό4
φωτό5

 
Οι πληροφορίες του παραπάνω κειμένου έχουν αντληθεί από το τετράτομο έργο του Καθηγητή και Ιστορικού συγγραφέα Κων/νου Μπαρμπή με τίτλο : " Τσακάλια και Ύαινες της ελληνικής πολιτικής" , τόμος τρίτος (1922- 1949).

 

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

«Μην μολύνετε το εβραϊκό αίμα με γκοΐμ»

Η οργάνωση Λεχάβα ("Οργανισμός Lehava για την Πρόληψης της Αφομοίωση στους Αγίους Τόπους") απηύθυνε έκκληση προς τον πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου να επέμβει στη σχέση που έχει ο γιος του Yair με μια Νορβηγίδα ‘goyim’ (μη Εβραία) και να τον «φέρει στον σωστό δρόμο».
Λέει η ιστοσελίδα Jewish Press:
 
Ο Γιαίρ Νετανιάχου έχει σχέση με την Sandra Leikange, συμφοιτήτριά του, στο Διεπιστημονικό Κέντρο Herzliya στο Τελ Αβίβ.

Επικαλούμενη τον αείμνηστο πατέρα του Ισραηλινού πρωθυπουργού Ben Tzion ως τον «Εβραίο και σιωνιστή ο οποίος ανέθρεψε τα παιδιά του με τις εβραϊκές αξίες», ο ηγέτης της οργάνωσης Benzi Gopstein (φωτο) έγραψε σε επιστολή του : «Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι κάποιος σαν εσάς θα αφήσει την αφομοίωση να μπει από την μπροστινή πόρτα. Οι επιπτώσεις των δράσεων του γιου σας είναι εκτεταμένες ... Τι είδους παράδειγμα δίνει ο γιος του πρωθυπουργού του εβραϊκού κράτους που επενδύει εκατομμύρια δολάρια για να αποτρέψει την αφομοίωση στους Εβραίους της Διασποράς, όταν η αφομοίωση συμβαίνει μέσα στο σπίτι του ;»

Ο Gopstein ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του Νετανιάχου «θα στριφογύριζε στον τάφο του για τις ενέργειες του εγγονού του» και είπε ότι ακόμη και αν η μη Εβραία φίλη του προσηλυτιζόταν στον ιουδαϊσμό, δεν θα ήταν από ειλικρίνεια.
Ο Yair Νετανιάχου στην πραγματικότητα, ακολουθεί το παράδειγμα του πατέρα του. Η δεύτερη σύζυγος του Πρωθυπουργού Νετανιάχου, Fleur Cate, ήταν Βρετανίδα που ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό. Χώρισαν μετά από τρία χρόνια.

Ο Yair είναι ο γιος της τρίτης και νυν συζύγου του Netanyau, Σάρας.

Προφανώς, αν η φιλία του Yair με την ξανθιά Νορβηγίδα φίλη του καταλήξει σε γάμο, θα πρέπει να ασπαστεί τον ιουδαϊσμό, και κατά πάσα πιθανότητα, τον ορθόδοξο ιουδαϊσμό.

Αυτό θα ήταν μια ενδιαφέρουσα δοκιμασία για τους ραβίνους. Ο εβραϊκός νόμος περί μεταστροφής απαιτεί εκείνος που θα μεταστραφεί στον ιουδαϊσμό να δείξει την ειλικρίνειά του και την ικανότητα και την επιθυμία του να ζήσει σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο.
Η ίδια αυτή οργάνωση, άλλωστε, προ ετών είχε καλέσει το μοντέλο Μπαρ Ρεφαέλι να χωρίσει τον ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο για τον ίδιο λόγο, ενώ πρόσφατα της έστειλε γράμμα με το οποίο την παρακαλεί να «μην μολύνει το εβραϊκό της αίμα».
Αναφέρει η Haaretz :

Σε επιστολή της προς την Refaeli, ο ακροδεξιός Baruch Marzel έγραψε για λογαριασμό της εθνικιστικής ομάδας Lehava, η οποία έχει ως στόχο την καταπολέμηση της αφομοίωσης μεταξύ των Εβραίων: «Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι γεννήθηκες Εβραία. Η γιαγιά σου και η γιαγιά της δεν ονειρεύτηκαν ότι ένας από τους απογόνους τους μια ημέρα θα καταργήσει τις μελλοντικές γενιές της οικογένειας από τον εβραϊκό λαό», αναφέρει η επιστολή. «Η αφομοίωση πάντα ήταν ένας από τους εχθρούς του εβραϊκού λαού».

‘Lehava’ στα εβραϊκά σημαίνει «φλόγα», αλλά είναι επίσης ένα αρκτικόλεξο για την «Πρόληψη Αφομοίωσης στους Αγίους Τόπους». Σύμφωνα με σελίδα της στο Facebook, έχει ως στόχο να παράσχει βοήθεια στις Εβραίες στις σχέσεις τους με τους μη Εβραίους και ιδιαίτερα τους Άραβες.

Ο Marzel έγραψε στην Refaeli ότι «δεν έχω τίποτα εναντίον του κ. Ντι Κάπριο, ο οποίος δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός». Αλλά προέτρεψε την Refaeli : «Έλα στα συγκαλά σου, κοίταξε προς τα εμπρός αλλά και πίσω - και όχι μόνο το παρόν. Μην παντρευτείς τον Leonardo DiCaprio, μην βλάψεις τις μελλοντικές γενιές».

Η οργάνωση είχε κατακρίνει επίσης το γάμο του Mark Zuckerberg με την Priscilla Chan.

Σε επιστολή του προς τον δημιουργό του facebook, ο Benzi Gopstein έγραψε : «Η Γκόλντα Μέιρ, η οποία ήταν πρωθυπουργός του Ισραήλ, δήλωσε ότι κάθε Εβραίος που αφομοιώνει είναι ουσιαστικά ένας συνεταίρος στο έργο των Ναζί, δεδομένου ότι μέσω της αφομοίωσης εσείς οι ίδιοι εξοντώνετε την συνέχιση του εβραϊκού λαού. Η αφομοίωση φέρνει την εξόντωση των Εβραίων στο έβδομο εκατομμύριο!»
Το καλοκαίρι του 2011, μέλη της Lehava μοίρασαν δεκάδες φυλλάδια σε Εβραίες στις παραλίες Bat Yam, Ashkelon, Ασντόντ, Καισάρεια και Eilat, ζητώντας τους να διατηρήσουν την Εβραϊκή καταγωγή τους και να μην ενδώσουν στις εκκλήσεις μη Εβραίων ανδρών.

Για κάποιους ηχούν παράξενα ή και αστεία όλα αυτά. Για άλλους είναι απλώς "υπερβολές" από λίγους «φανατικούς».

Είναι έτσι όμως;

Όπως έγραψε σε πρόσφατο άρθρο του με τίτλο «Η ιεράρχηση του ανθρώπινου είδους», ο Eli Ben Dahan, ο ισραηλινός αναπληρωτής υπουργός θρησκευτικών υποθέσεων και πρώην γενικός διευθυντής του Ανώτατου Ραβινικού Δικαστηρίου του Ισραήλ οι «εθνικοί» (γκοΐμ) βρίσκονται στον πάτο της λίστας τους ανθρώπινου είδους (για αυτό δήλωσε ότι ακόμα και οι ομοφυλόφιλοι Εβραίοι έχουν «ανώτερες ψυχές» από τους "εθνικούς").

Μιλώντας για την ομοφυλοφιλία και τον Ιουδαϊσμό, ο Dahan παρουσίασε την “ιεραρχία” του ανθρωπίνου είδους, σύμφωνα με τον ιουδαϊκό νόμο, ως ακολούθως:

«1. Οι Εβραίοι που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με Εβραίες.

2. Οι Εβραίοι που είναι νόθοι.

3. Οι Εβραίες που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με Εβραίους.

4. Οι Εβραίοι που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με μη - Εβραίες.

5. Οι Εβραίοι ομοφυλόφιλοι που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με Εβραίους.

6. Οι Εβραίες λεσβίες που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με Εβραίες.

7. Οι Εβραίοι ομοφυλόφιλοι που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με μη – Εβραίους.

8. Οι Εβραίες λεσβίες που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με μη – Εβραίες.
———————————————————————
9. Άντρες Γκοΐμ.

10. Γυναίκες Γκοΐμ».
Το άρθρο συνεχίζει και επισημαίνει :

«Σημειώστε το γεγονός ότι κάτω από τη γραμμή είναι μόνο "γκοΐμ". Δεν υπάρχει ανάγκη ή λόγος να τους χωρίσουμε σε υποκατηγορίες».

Αφήστε για λίγο την φαντασία σας και σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν ακούγονταν σε άλλο κράτος τέτοιου είδους δηλώσεις…
 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ... Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...!!!


"Και δεν μπορώ, όταν βλέπω να υπονομεύονται οι αξίες και οι αρχές του πολιτισμού μας, η Θρησκεία μας,η οικογένειά μας, η παιδεία μας το Έθνος μας, όταν τα βλέπω αυτά να ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΩ ΕΣΤΩ ΚΙ'ΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΟΜΙΛΩ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ! "...

 ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ...

 

Πάγωσαν οι ελληνορωσικές σχέσεις: ανύπαρκτος ο Σαμαράς για τον Πούτιν

Πάγωσαν οι ελληνορωσικές σχέσεις: ανύπαρκτος ο Σαμαράς για τον Πούτιν
Πάγο" έβαλε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, σε όλα τα επίπεδα. Τόσο στα καθαρά ελληνορωσικά όσο και σε αυτά που αφορούν τις σχέσεις Ρωσίας-ΕΕ, αφού η συνάντηση γίνεται με την Ελλάδα προεδρεύουσα της Ευρώπης.
Για την Ουκρανία ο Β.Πούτιν ήταν σαφής: Υπάρχει νόμιμα εκλεγμένη δημοκρατική κυβέρνηση και οποιαδήποτε προσπάθεια ανατροπής της με εμπλοκή της ΕΕ συνεπάγεται σε παραβίαση της διεθνούς νομιμότητας και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για καταστάσεις στην Ευρώπη που δεν συμφέρουν πάνω απ'όλα την ΕΕ.
Τυπικός, αν όχι ψυχρός, στην μεταξύ τους συνάντηση, σχεδόν 2 χρόνια μετά την τελευταία συνάντησή τους στην Μόσχα, ο Β.Πούτιν έχει πλέον κατανοήσει ότι ο Α.Σαμαράς δεν είναι ο άνθρωπος που θα δώσει ώθηση στις ελληνορωσικές σχέσεις αφού επέλεξε τον ρόλο του διαχειριστή της τρόικα και όχι της προώθησης των καθαρών ελληνικών συμφερόντων.
"Σπάζοντας" το πρωτόκολλο πριν από δύο χρόνια ο Β.Πούτιν αν και πρωθυπουργός της Ρωσίας δέχθηκε να συναντήσει τον Α.Σαμαρά πιστεύοντας τον Κ.Καραμανλή που είχε κλείσει το ραντεβού, ότι "Ο Αντώνης μπορεί να γίνει ένας ειλικρινής συνομιλητής σας και να αναπτύξει τις σχέσεις των δύο χωρών".
Όλα έγιναν αντίθετα...
Έχοντας φτάσει στο ναδίρ οι ελληνορωσικές σχέσεις μετά το φιάσκο σε ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ και την δήλωση τον περασμένο καλοκαίρι του Β. Πούτιν περί χώρας προβληματικής για επενδύσεις, έγινε προσπάθεια βελτίωσής τους με την υπογραφή της ελληνορωσικής αμυντικής συμφωνίας μεταξύ του Δ..Αβραμόπουλου και του Σ.Σοϊγκού, αλλά και την βολή των S-300PMU1 στις 13 Δεκεμβρίου στην Κρήτη και αμέσως μετά ήρθε το θέμα Κάντα για να ρίξει πάλι βαριά την σκιά του στις ελληνορωσικές σχέσεις.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Β.Πούτιν δέχθηκε και πάλι πρόσκληση να επισκεφθεί την Ελλάδα (σχετική επιστολή του Κ.Παπούλια επέδωσε ο Α.Σαμαράς στον Ρώσο πρόεδρο) αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα δεχθεί να ανταποκριθεί και σε αυτή την τρίτη κατά σειρά πρόσκληση. Πιθανότερο είναι να αποδεχθεί την πρόσκληση του δημάρχου της Σπάρτης και να επισκεφθεί την πόλη και τους τάφους των Παλαιολόγων.
Χθες ο στενός συνεργάτης του Β.Πούτιν και ισχυρός άνδρας της ρωσικής πολεμικής βιομηχανίας Ανατόλι Ισάικιν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Κόμμερσαντ" δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το πώς βλέπει το Κρεμίνο την υπόθεση Κάντα (θεωρούν ότι από πίσω βρίσκονται οι Αμερικανοί) σε ότι αφορά τα όσα είπε για τις αγορές των ρωσικών συστημάτων OSA/AK και Κornet-E:
"Οποιαδήποτε αναφορά για εμπλοκή της εταιρείας μας σε αυτά τα σκάνδαλα που δήθεν συνδέονται με τη διαφθορά κρατικών αξιωματούχων, φυσικά και κάνουν κακό στην εικόνα όχι μόνο της εταιρίας αλλά και στην εικόνα ολόκληρης της Ρωσίας. Τα σκάνδαλα αυτά δεν είναι τωρινά και εμφανίζονται από καιρού σε καιρό, ακολουθώντας κάθε φορά ένα συγκεκριμένο μοτίβο.
Όταν διαπιστωθεί ότι υπάρχει σημαντική συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και μίας ΝΑΤΟικής χώρας στον τομέα της στρατιωτικο-τεχνικής συνεργασίας μια τέτοια αντίδραση είναι πάντα αναμενόμενη. Με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να εμφανίσουν τους ρωσικούς εξαγωγικούς φορείς ότι εμπλέκονται σε διάφορα σκάνδαλα.
Αυτό είναι κατά κύριο λόγο αποτέλεσμα του ανταγωνισμού της αγοράς. Έχουν προσπαθήσει και παλαιότερα και πιστεύω ότι το ίδιο συμβαίνει. Ξεχνούν ότι oi συγκεκριμένες συμβάσεις πώλησης ρωσικού υλικού ήσαν καθαρά διακρατικές και με απόλυτη διαφάνεια.
Πιο πρόσφατα, αναλάβαμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα να προετοιμάσει για βολή το σύστημα S-300, η οποία κατέληξε στο να αποδειχθεί η αξιοπιστία του συστήματος καθώς κατά την βολή που ακολούθησε χρειάσθηκε ένα και μόνο βλήμα για να καταρριφθεί ο στόχος. Και αυτό παρά το γεγονός ότι το σύστημα δεν λειτούργησε για 15 χρόνια.
Παρατηρώντας κανείς τα γεγονότα διαπιστώνει ότι την επόμενη ημέρα της ιστορικής αυτής επιτυχίας των S-300 εμφανίσθηκαν στον Τύπο αναφορές για εμπλοκή ρωσικών εταιριών σε σκάνδαλα διαφθοράς στην Ελλάδα.
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι όλα αυτά μεθοδεύονται από τις δυνάμεις εκείνες που θέλουν την επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ των δύο αδελφών λαών και ουδόλως τους αφορά η συνεργασία στα πλαίσια της αμοιβαίας ισότητας και της ανάπτυξης φιλικών σχέσεων μεταξύ των χωρών μας". 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
Χρυσή Αυγή

ΠΑΓΚΑΛΟΣ : ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!!! ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΣΟ ΚΥΝΙΚΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!!

http://1.bp.blogspot.com/_p8SQzbRDhRQ/TTkdnaPUqVI/AAAAAAAABwU/4tgffnYzGKE/s400/b-pagkalos-sisyfos.JPG 

ΠΑΓΚΑΛΟΣ!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!!!ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΣΟ ΚΥΝΙΚΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!!




Τσίπρας: Η παραβίαση του Συντάγματος δικαιολογείται εν μέρει από τις έκτακτες περιστάσεις!

Τι ακριβώς θέλει να πει μέσα από μία δήλωση - κόλαφο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και -κατά τα φαινόμενα των δημοσκοπήσεων- αυριανός πρωθυπουργός της χώρας;
Είναι δυνατόν να αποδέχεται την παραβίαση του Συντάγματος, πριν καν καταλάβει θέση εξουσίας και διαχείρισης της χώρας;
Γνωρίζει ο Αλέξης Τσίπρας πως πρώτος ο πρωθυπουργός μίας χώρας οφείλει -είναι υποχρεωμένος- να σέβεται και να ακολουθεί ΠΛΗΡΩΣ τις επιταγές του Συντάγματος;
Αν, δικαιολογείται η παραβίαση του Συντάγματος σε έκτακτες περιστάσεις, μήπως θα έπρεπε να μας ανακοινώσει και τις περιστάσεις που διευκολύνουν την παραβίαση, δηλαδή την κατάργηση του νόμου και την εφαρμογή εξουσίας υπεράνω και κατά του νόμου;
"...Θα ήθελα τέλος να επισημάνω τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε μια παρατεταμένη και διαρκή παραβίαση του συντάγματος και των διαδικασιών που ορίζονται από το σύνταγμα σε σχέση με τη διαδικασία λήψης απόφασης. Αυτό δικαιολογείται εν μέρει από τις έκτακτες περιστάσεις. Κατά την άποψή μας όμως αυτή η παρατεταμένη παραβίαση του συντάγματος και των διαδικασιών που ορίζει συνιστά στο βαθμό που πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται κατ΄ εντολή των δανειστών και των εταίρων μας συνιστά παραβίαση του σκληρού πυρήνα της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της χώρας..."
Δείτε το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην εισαγγελέα Διαφθοράς και το ΣτΕ...
Μετά από αυτό, πολλοί ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσουν την ό,ποια άποψη είχαν για τον κύριο Τσίπρα (και τον κύκλο του) περί εκφραστή της δημοκρατίας, υπερασπιστή του Συντάγματος, της χώρας και των πολιτών. Γιατί, αν μη τι άλλο, αυτή η δήλωση από μόνη της είναι προάγγελος κατάχρησης της εξουσίας. Και δεν θα υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία αργότερα, αφού η δήλωση έγινε πολύ πριν την οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία. Γιατί, όπως έχουμε ήδη μάθει -με τον χειρότερο τρόπο-, "μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται"...