" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ! ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ! ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!


Το κεφάλι σκυμμένο,απόδειξη υποταγής,προσκυνήματος στον αφέντη. Το χέρι απλωμένο προς την κατεύθυνση του : "Περάστε Πολυχρονεμένε μου Πασά, όλα δικά σας" !!!

Τέτοια κατάντια, τέτοια υποταγή ούτε να είμαστε τίποτα κακομοίρηδες
ζητιάνοι,δούλοι,υποτακτικοί χειρίστου είδους στα βάθη της Αφρικής του περασμένου αιώνα !!! 

Σ'αυτή την χώρα που πέρασε τα μύρια όσα επί 400 χρόνια οθωμανικής σκλαβιἀς, σ'αυτή την χώρα που περήφανοι Έλληνες έδωσαν μέχρι και την ζωή τους να αποτινάξουν τον τούρκο από τον σβέρκο τους, έρχονται οι μπάσταρδοι πολιτικάντηδες να πέσουν στα τέσσερα και να προσκυνήσουν τον νεοθωμανό, τον τουρκαλά που έχει το θράσος ( επειδή γνωρίζει με τι δουλικά έχει να κάνει, με τι σόι κλανιάρηδες υποτακτικούς) να έρχεται επισκέπτης και να κάνει αυτός κουμάντο ποιόν θα δει, που θα τον συναντήσει και κυρίως τι θα πει με ύφος ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ !!! 

Καλά να πάθουμε τέτοιοι ρεζίληδες που είμαστε, τέτοιοι ΑΧΡΗΣΤΟΙ που πάμε και ψηφίζουμε σαν εκείνα τα φοβισμένα ανθρωπίδια που το μόνο που τους νοιάζει είναι να μπαίνει στο σπίτι ένα πιάτο φαΐ και μέχρι εκεί ! !  ! 

Καλά να πάθουμε που ενώ καθόμαστε και παρακολουθούμε τα παρακρατικά απλυταριά να καίνε τις περιουσίες του κοσμάκη ( αντί να πάνε να κάψουν τις βιλάρες των δοσιλόγων προδοτών) οι εξουσιαστές ( αυτούς που τάχα μάχονται οι "αγωνιστές" αναρχικοί ) περνούν τους προϋπολογισμούς και τα νέα μνημόνια χωρίς να πάρουμε χαμπάρι ! Αλλά κυρίως ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ και ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ στον βρωμότουρκο που ήρθε, μίλησε, ΝΙΚΗΣΕ !!! 

Άχ, μας τελειώσανε πια οι ήρωες, μας τελειώσανε και οι Έλληνες ! Και τώρα τι θα κάνουμε πια χωρίς ελπίδα ; ...

Ἑλλάς Αἰώνιον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου