" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Παρέλαση με τον ύμνο των εθνοπροδοτών, σφαγέων του ΕΑΜ έκανε ο συριζαίος Δήμαρχος Χαλανδρίου - ΒΙΝΤΕΟ


Μετά τις προσβολές στην μνήμη των Ιερών Νεκρών του 40' από τους κυβερνώντες Σαμαρά, Βενιζέλο, οι οποίοι επεχείρησαν να μετατρέψουν μία Εθνική Επέτειο σε πρόσκληση εθνοπροδοσία, ήτοι πρόσκληση σε στήριξη της προδοτικής συγκυβέρνησης, ήρθε και η κομμουνιστική πρόκληση - προσβολή.

Ο γνωστός συριζαίος Δήμαρχος Χαλανδρίου, Ρούσσος προσπάθησε να χύσει το κομμουνιστικό δηλητήριο στην Ελληνική Νεολαία. Έτσι αντί για τα εμβατήρια του Ελληνικού Στρατού, επέλεξε να βάλει ως μουσική, το σοβιετικού ρυθμού, εμβατήριο της «Σουλτάνας» Βελουχιώτη και των υπόλοιπων σφαγέων του Ελληνισμού.

Έτσι προσπάθησε να υποβάλλει την Ελληνική Νεολαία στα «ιδανικά» της εθνοπροδοσίας, της γονυκλισίας στον ξένο παράγοντα και της απανθρωπιάς, που πρεσβεύει ο ύμνος του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, που προκάλεσε πολλαπλάσιες πληγές στην Ελληνική Κοινωνία από ότι η κανονική κατοχή, κατά τον Συμμοριτοπόλεμο.


Και όχι μόνο αυτό, αλλά η επίκληση του συγκεκριμένου ύμνου είναι και ανιστόρητη, πέραν των άλλων, αφού οι κομμουνιστές εκείνη την εποχή όχι μόνο δεν πολέμησαν ενάντια στους επίδοξους κατακτητές της Πατρίδας μας, αλλά υπονόμευσαν και την προσπάθεια των υπολοίπων Ελλήνων.

Θυμίζουμε την σχετική επιστολή Ζαχαριάδη: «Ενάντια στη θέληση του λαού ο Μεταξάς έκανε και κάνει τον πόλεμο ενάντια στην Ιταλία σα μια επιχείρηση αντιλαϊκή-πλουτοκρατική-καταχτητική-φασιστική-ιμπεριαλιστική. Ο λαός είναι αποφασιστικά ενάντια σ' ένα τέτοιο πόλεμο.  ...Έξω απ' αυτά, η Ελλάδα δεν έχει καμμία θέση στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ανάμεσα στην Αγγλία και Ιταλία-Γερμανία» (πηγή: «Ν. Ζαχαριάδη-Συλλογή Έργων», έκδοση Κ.Ε. του ΚΚΕ).

Οι σφαγείς του Ελληνισμού θα έπρεπε να κρύβονται στο άκουσμα των εμβατηρίων της 28ης Οκτωβρίου και όχι να τους δίνεται η επιλογή να την προσβάλλουν βάζοντας τα σοβιετικού ρυθμού εμβατήριά τους. Θα διενεργηθεί άραγε ΕΔΕ για αυτή την καταφανέστατη προσβολή της Εθνικής Μνήμης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου