" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ»


1623220_664603810245467_1557313524_n

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος.

Καλύτερα να μασάει ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρά να μιλάει. Δυστυχώς όμως, και μασάει και μιλάει!
Σε μια ακόμα συνέντευξη που έδωσε ο λαλίστατος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της νουδούλας, στα  Παραπολιτικά 90,1, είπε τα εξής εξωφρενικά:

«Πριν από δυο χρόνια παίρναμε τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Είπα ότι εγώ θα το πάρω γιατί το χρειάζομαι. Το βίντεο εκείνο ανέβηκε στο διαδίκτυο και έκανε 1 εκατ. θεάσεις. Πολλοί ήταν εκείνοι που με έβριζαν. Την ίδια μέρα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είπαν ότι δεν θα τα πάρουν τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Εγώ πήρα ένα Opel Insignia και οι χρυσαυγίτες πήραν Volvo και Mercedes. Ποιόν από τους δυο τύπους πολιτικών προτιμάτε; Αυτόν που σας λέει την αλήθεια, ή αυτόν που σας λέει παραμύθια;».

Ιδού γιατί ο ξακουστός Μπουμπούκος λέει παραμύθια:

1ον) Η μάρκα και ο κυβισμός του αυτοκινήτου που παίρνει ο κάθε βουλευτής, δεν είναι θέμα επιλογής του καθενός, αλλά θέμα… τύχης. Γιατί γίνεται κλήρωση. Ας αφήσει λοιπόν τα περί Volvo, Mercedes και τα τοιαύτα ο κουτοπόνηρος Μπουμπούκος.

1
2ον) Πράγματι, αρχικά υπήρχε η σκέψη να μην πάρουν αυτοκίνητα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, τα αυτοκίνητα είχαν έτσι κι αλλιώς αγοραστεί για 300 βουλευτές, οπότε είτε τα έπαιρναν είτε δεν τα έπαιρναν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο ελληνικός λαός τα είχε ήδη πληρώσει ανεπιστρεπτί!

2

3ον) Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο μισθό, δίνουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του στο Κίνημα, για τις κοινωνικές δράσεις υπέρ των εχόντων ανάγκη συμπατριωτών μας – αυτών που έχει εξαθλιώσει ο Μπουμπούκος και η παρέα του. Αυτός έχει δώσει ποτέ έστω κι ένα ευρώ υπέρ του ελληνικού λαού;

Αλλού, λοιπόν, τα παραμύθια του. Ο ελληνικός λαός ξύπνησε και δε μασάει πλέον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου