" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟ: “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ “ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ” ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ


αρχείο λήψης

Μια επιστολή-καταγγελία έφτασε στο mail του Εθνικισμού. Παραλήπτες της επιστολής ήταν κα Κωνσταντοπούλου, ο κ.κ. Καμμένος, ο κ. Νικολόπουλος και ο κ. Τσίπρας. Αν και η επιστολή εστάλλει εδώ και λίγες μέρες, δεν την είδαμε πουθενά να την αναφέρουν οι παραλήπτες του … (αντι) συνταγματικού τόξου, αποδεικνύοντας πως “κόρακας – κοράκου – Βενιζέλου ή Γκουτζαμάνη – μάτι δεν βγάζει”. Εμείς όμως που τολμάμε – με το γνωστό κόστος των διώξεων- να βρισκόμαστε δίπλα στις καταγγελίες  των Πολιτών, παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο.


Γράφει ο Παντελής Γιαμαρέλλος.


Σας υποβάλλω ως συνημμένο έγγραφο σε ηλεκτρονική μορφή αντίγραφο της καταγγελίας/αναφοράς που υπέβαλα στις 2/10/2014 υπόψη του Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Κουτρομάνου και η οποία αφού έλαβε αρ. πρωτ/λου 769/6-10-2014 τελικά ετέθη στο αρχείο «λόγω αναρμοδιότητος».


Η καταγγελία/αναφορά μου αυτή, σε διαφορετική μορφή, έχει επίσης υποβληθεί υπόψη του Εθνικού Συντονιστή της Αρχής κατά της διαφθοράς κ. Ι. Τέντε, της Προέδρου της Ενωσης Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων κας Βασιλικής Θάνου και του κ. Ρακιντζή με την ιδιότητά του ως Επιθεωρητή Δημοσίας Διοικήσεως και λόγω της κλήσης που δέχθηκε για να καταθέσει στοιχεία ενώπιον του αντεισαγγελέως Αρείου Πάγου κ. Δασούλα για υποθέσεις παρανόμων ενεργειών δικαστικών με σκοπό την «διακριτική μεταχείριση» επωνύμων.


ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε καμμία περίπτωση η καταγγελία/αναφορά μου αυτή δεν έχει τύχει περαιτέρω ουσιαστικών ενεργειών μέχρι στιγμής ενώ ΟΛΟΙ δηλώνουν «αναρμόδιοι» χωρίς να την διαβιβάζουν καν, όπως υπάρχει υποχρέωση από το Σύνταγμα, τον Νόμο, τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Διοικητικών Διαδικασιών, στην αρμοδία Αρχή υπηρεσιακώς.


Η καταγγελία/αναφορά μου αυτή αφορά ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ενέργειες της Προϊσταμένης Εισαγγελίας Αρείου Πάγου Ευτ. Γκουτζαμάνη και του Αντεισαγγελέα Γεωργίου Παντελή οι οποίοι κατά παράβαση των οριζομένων από το Σύνταγμα και τον Νόμο δεν έχουν ζητήσει άμεσα  την άρση ασυλίας του Ευ. Βενιζέλου για αυτόφωρο διαρκές Κακούργημα το οποίο ομολόγησε αυτοβούλως και οικειοθελώς από το κεντρικό βήμα της Βουλής απευθυνόμενος στην Ολομέλεια αυτής στις 17/1/2013.


Αντιθέτως, και κατά παράβαση του άρθρου 1 του νόμου περί ευθύνης υπουργών (αφού στις 17/1/2013 ο Ευ. Βενιζέλος ΔΕΝ ΗΤΑΝ υπουργός ή μέλος Κυβερνήσεως) αλλά και του αρ. 86 του Συντάγματος διεβίβασαν την υφισταμένη δικογραφία στην Βουλή.

Σημειώνω ότι και στην Βουλή η δικογραφία ανακοινώθηκε αντίθετα από όσα το άρθρο 153 του ΚτΒ ορίζει.


Μάλιστα μετά την επισήμανση από μέρους μου του θέματος αυτού το τμήμα Νομοθετικού Εργου της Βουλής επέστρεψε την δικογραφία στον Αρειο Πάγο με αίτημα παροχής διευκρινήσεων και τελικά επεστράφη για δεύτερη φορά η δικογραφία με την αιτιολόγηση της εφαρμογής των όσων το άρθρο 86 του Συντάγματος ορίζει, ενώ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.  Υπάρχει δηλαδή πλέον αποδεδειγμένος δόλος από πλευράς δικαστικών υπαλλήλων για την μη εφαρμογή των προβλεπομένων διαδικασιών (δηλαδή την αποστολή της δικογραφίας στην Βουλή και την «παράλειψη» υποβολής αιτήματος άρσης της ασυλίας του Ευ. Βενιζέλου για αδίκημα το οποίο είναι αυτοφώρου διαρκούς κακουργηματικού χαρακτήρα όπως και για πλήθος άλλων κακουργηματικών ή πλημμεληματικών ενεργειών).


Εχω ήδη υποβάλλει πληροφορίες σχετικές με το πιό πάνω θέμα και σε άλλα πολιτικά κόμματα και μέσα ενημέρωσης. (Σ.Σ. Εθνικισμός: Mην ψάχνετε! Δεν θα την βρείτε. Δεν την έχει δημοσιεύσει κανείς από τα αργυρώνητα μέσα που ο συμπολίτης μας εμπιστεύεται και έχει αποστείλλει την καταγγελία του.)


Θεωρώ ότι ιδίως μετά τις καταγγελίες και δηλώσεις της κας Κωνσταντοπούλου για «Δικαιοσύνη δύο ταχυτήτων» η περίπτωση και της «ειδικής μεταχείρισης» της δικογραφίας κατά Ευ. Βενιζέλου αποτελεί σαφή απόδειξη των ισχυρισμών της.


Μπορώ να θέσω ΑΜΕΣΑ στην διάθεσή σας ΟΛΑ τα αποδεικτικά των πιό πάνω αναφερομένων πραγματικών γεγονότων (όπως και το ότι η αναφορά μου είχε «περίεργως εξαφανισθεί» από την ΓΑΔΑ και έκανε 24 ημέρες να εμφανισθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών όπου και έλαβε αριθμό εισερχομένου εγγράφου μόνον μετά από τις επίμονες ενέργειες και έρευνες του υποδιευθυντή αυτής κ. Πιέρου, αλλά και το γεγονός ότι για 12 μήνες η αναφορά μου βρισκόταν «θαμμένη»  στο συρτάρι εισαγγελέως Αρείου Πάγου ο οποίος έλαβε ευνοϊκή μετάθεση και τελικά βγήκε από το «συρτάρι» όταν την ανέλαβε άλλος συνάδελφός του και τελικά διεβιβάσθη στον Αρ. Πάγου όπου είχε την «τύχη» που εξετέθη ανωτέρω…..)




Υπενθυμίζω ότι με βάση τα ισχύοντα από την στιγμή που ο αρχηγός κόμματος (όπως αυτή την στιγμή είναι ο Ευ. Βενιζέλος) κατηγορείται για Κακούργημα (και αυτό γίνεται αφού όταν αυτοβούλως ομολόγησε αυτό ήταν απλός βουλευτής και δεν «καλύπτεται» από τον ν. Περί ευθύνης υπουργών) τότε υπάρχει και θέμα διακοπής της χρηματοδότησης του κόμματός του.


Και φυσικά το σοβαρό αντίκτυπο που σίγουρα έχει στην Ελληνική κοινωνία και την πολιτική σκηνή το να υποβληθεί, όπως ΕΠΡΕΠΕ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, αίτημα άρσης της ασυλίας του για το αυτόφωρο και διαρκές αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας και των παραβάσεων του νόμου περί Κρατικών Απορρήτων (για τις δηλώσεις του ότι έχει στα χέρια του ψηφιακά αντίγραφα του αμυντικού σχεδιασμού της Χώρας) αλλά και των προπαρασκευαστικών κλπ ενεργειών για τέλεση Πραξικοπήματος σε περίπτωση εκλογής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


Είμαι στην διάθεσή σας για την αποστολή όλων των αποδεικτικών, εγγράφων και αριθμών πρωτοκόλλου υποβολής αυτών ή των «απαντήσεων» και «αντιδράσεων» των Αρχών στις οποίες έχω ήδη αποτανθεί για την διευθέτηση του θέματος και την διερεύνηση των ευθυνών και επιβολή των προβλεπομένων ποινών προς τον Ευ. Βενιζέλο μετά από την δίκαιη δίκη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου