" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Έδρασε πάλι το παρακράτος της αριστεράς: Έκαψαν το Κερατσίνι και αφέθηκαν ελεύθεροι!

Έδρασε πάλι το παρακράτος της αριστεράς: Έκαψαν το Κερατσίνι και αφέθηκαν ελεύθεροι!

Βόμβες μολότοφ, κατεστραμμένα καταστήματα και οχήματα, ένα λεωφορείο το οποίο οι αντιφασίστες επιχείρησαν να κάψουν παρότι ήταν γεμάτο με κόσμο, δρόμοι που θυμίζουν Δαμασκό, είναι τα αποτελέσματα της «φιλειρηνικής» πορείας που οργάνωσαν κόμματα της Αριστεράς και αριστερίστικες συμμορίες αντιφασιστών χθες στο Κερατσίνι.


Η πορεία μίσους κατά της Χρυσής Αυγής και τρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού από τους παρακρατικούς της Αριστεράς υπό την σκέπη κοινοβουλευτικών κομμάτων ξεκίνησε από το Κερατσίνι, με στόχο να καταλήξει στον Κορυδαλλό. Ως συνήθως, χαρακτηρίστηκε από μεγάλης έκτασης επεισόδια και καταστροφές περιουσιών συμπατριωτών μας, υπό την προκλητική ανοχή της αστυνομίας του Κικίλια. Του υπουργού δηλαδή, ο οποίος δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει αν δολοφονηθεί Χρυσαυγίτης, διότι «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες», προσθέτοντας το αμίμητο «ας αλλάξουν κόμμα, για αν κοιμούνται ήσυχοι όπως οι υπόλοιποι πολίτες»!

Αυτό το πολιτικό ανδρείκελο λοιπόν, το οποίο είχε μια απολύτως αποτυχημένη καριέρα καλαθοσφαιριστή και ακολούθως παρίστανε τον γεωπολιτικό αναλυτή γλείφοντας τους σιωνιστές για να ξεκινήσει πολιτική καριέρα, επέτρεψε στους αλήτες των μαρξιστικών συμμοριών να λεηλατήσουν τα πάντα στο πέρασμά τους, υπό την διακριτική συνοδεία των αστυνομικών δυνάμεων. Για περισσότερες από τρεις ώρες, επιδόθηκαν σε ένα όργιο πλιάτσικου και λαφυραγώγησης, φτάνοντας στο σημείο να επιχειρήσουν -δίχως ευτυχώς να τα καταφέρουν- να πυρπολήσουν γεμάτο από κόσμο αστικό λεωφορείο, στο οποίο προκάλεσαν σοβαρές ζημιές. Ο οδηγός του, πρόλαβε να ανοίξει τις πόρτες ούτως ώστε να απεγκλωβιστούν οι έντρομοι επιβάτες, αποτρέποντας την πρόθεση των αριστεριστών να δολοφονήσουν. Τραυμάτισαν μάλιστα με σπασμένο τζάμι μια γυναίκα, η οποία είχε το θάρρος να διαμαρτυρηθεί για τα αίσχη που λάμβαναν χώρα, με την αστυνομία της Χούντας να παρατηρεί δίχως να παρεμβαίνει.


Στη συνέχεια, οι μαρξιστές «θεματοφύλακες της συνταγματικής νομιμότητας και της δημοκρατίας» επιχείρησαν να πλιατσικολογήσουν εκκλησία, στα πρότυπα των συμμοριτών προγόνων τους στα μισά του περασμένου αιώνα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επενέβησαν τα ΜΑΤ και οι παρακρατικοί τράπηκαν σε φυγή.

Στη συγκέντρωση και πορεία κυριάρχησαν «φιλειρηνικά», «δημοκρατικά» συνθήματα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί πως προτρέπουν σε βία, όπως τα «τσακίστε τους φασίστες», «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Μελιγαλάς» και συναφείς φαιδρότητες. Τα ίδια αυτά παρακρατικά σκυλιά είναι που κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για «τραμπουκισμούς» και «συνεργασία με την αστυνομία».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα «αντικειμενικά» μέσα ενημέρωσης έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, κάνοντας λόγο για μικρής έκτασης επεισόδια. Εάν τυχόν είχαν συμβεί τα μισά απ' όσα συνέβησαν χθες σε πορεία της Χρυσής Αυγής, τότε πολιτικοί και δημοσιογραφικοί απατεώνες θα χαλούσαν τον κόσμο, παρουσιάζοντάς το ως σαφή απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος!


Η αστυνομία προχώρησε σε εβδομήντα περίπου προσαγωγές. Οι «επαναστάτες», γόνοι καθεστωτικών και υψηλόβαθμων δημοσίων υπαλλήλων, φιλοξενήθηκαν το βράδυ στη ΓΑΔΑ και το πρωί αφέθηκαν άπαντες ελεύθεροι, για να συνεχίσουν το παρακρατικό τους έργο στην επόμενη ευκαιρίαΦήμες ότι οι παρακρατικοί έλαβαν τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Β. Κικίλια, για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί.

ΥΓ. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου