" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα προδοσία Σαμαρά: Έμεινε άγαλμα, όταν στην συνέντευξη Τύπου προσφώνησαν τα Σκόπια ως “Μακεδονία” - ΒΙΝΤΕΟ


Δεν είναι πρώτη και δυστυχώς ούτε η τελευταία (μέχρι να καταρρεύσει πλήρως η Χούντα Σαμαρά) που ο προδότης πρωθυπουργός ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας.


Ο... "Μακεδονομάχος" Σαμαράς που έριξε το 1992 την κυβέρνηση Μητσοτάκη δήθεν για το όνομα της Μακεδονίας και που δηλώνει εθνικά υπερήφανος για τις αρχαιολογικές ανακαλύψεις στην Αμφίπολη, μένει για πολλοστή φορά στήλη άλατος όταν προσφωνείται το γειτονικό ψευδοκράτος των Σκοπίων με το όνομα "Μακεδονία".


Η σημερινή θλιβερή εικόνα του καταρρέοντα πρωθυπουργού με τα τραυλίσματα, τις άστοχες απαντήσεις και τα σαρδάμ στην συνέντευξη Τύπου με την αρχιτοκογλύφο Μέρκελ, ύστερα από τις πάμπολλες σφαλιάρες που δέχτηκε, ολοκληρώθηκε με μια ακόμη εθνική προδοσία.

Στην τελευταία ερώτηση η δημοσιογράφος της Deutsche Welle λέει χαρακτηριστικά απευθυνόμενη στην Μέρκελ: "Μετά την συνάντηση κορυφής στα Βαλκάνια πριν από έναν μήνα είναι η πρώτη σας συνάντηση με τον πρωθυπουργό Σαμαρά. Συζητήσατε για την διένεξη περί του ονόματος με την "Μακεδονία";


Ο προδότης Σαμαράς παρόλο που ακούει να αποκαλούν τα Σκόπια ως "Μακεδονία" σε επίσημη συνέντευξη Τύπου δεν βγάζει άχνα! Η Μέρκελ αποφεύγει την ερώτηση λέγοντας πως δεν συζητήθηκε κάτι τέτοιο, καθώς το θέμα της συνάντησης ήταν διμερή θέματα και η κατάσταση της Ελλάδος, ενώ ο Σαμαράς έχοντας χάσει πλήρως το έδαφος κάτω από τα πόδια του ψέλλισε: "Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω κι εγώ".


Μήπως κ. Σαμαρά οφείλατε να προσθέσετε πως το γειτονικό κράτος δεν αναγνωρίζεται ως "Μακεδονία" και πως η Μακεδονία είναι μόνο στην Ελλάδα; Σύντομα ο ελληνικός λαός κι αυτός δεν θα έχει τίποτα περισσότερο να προσθέσει, αλλά θα αφαιρέσει εσάς και την θλιβερή σας κλίκα από την διακυβέρνηση του τόπου.

Διαβάστε επίσης: Το ΝΑΤΟ αναγνώρισε τα Σκόπια ως “Μακεδονία”! Σιωπή από τους Σαμαροβενιζέλους - ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ της εθνικής προδοσίας: Η μνημονιακή χούντα αναγνωρίζει το ψευδοκράτος των Σκοπίων ως “Δημοκρατία της Μακεδονίας”

ἀπό : Χρυσή Αὐγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου