" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑΣ… ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ… ΚΑΛΟ – ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

1508814Τα αυξανόμενα περιστατικά κανιβαλισμού στην Ουγκάντα (που έχουν υποχρεώσει την κυβέρνηση της χώρας να επιβάλλει αυστηρή απαγόρευση της κυκλοφορίας τη νύχτα…), παρακίνησαν την Vocativ να στείλει τον Αμερικανό σκηνοθέτη Μάθιου Γκολντμαν στην χώρα για να μιλήσει ο ίδιος με τους κανίβαλους και να μεταφέρει τις εμπειρίες τους στους… πολυπολιτισμικούς δυτικούς

Ο Baboola είπε στον Γκολντμαν ότι μυήθηκε στον κανιβαλισμό από έναν συγγενή του, ο οποίος του εκμυστηρεύθηκε ότι το ανθρώπινο κρέας ήταν… «καλό». Ωστόσο, ο ίδιος υποστήριξε ότι δε σκοτώνει τα θύματά του, αλλά τρώει μόνο… πεθαμένους. Μάλιστα, υποστήριξε ότι είναι πολύ διαδεδομένη μεταξύ των κανιβάλων η άποψη ότι είναι καλύτερα να τρώνε τα θύματά τους όταν έχουν μόλις πεθάνει (προφανώς είναι πιο… φρέσκιοι!).

Πρόταση ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: να βρουν τρόπους οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», να μαζέψουν στην Ελλάδα τους κανίβαλους, για να μας διδάξουν… πολυπολιτισμό. Ευχόμαστε βέβαια να τους φάνε πρώτους αυτούς οι κανίβαλοι, αλλά είναι κομματάκι δύσκολο, καθώς αυτοί… δεν τρώγονται με τίποτα!



1 σχόλιο: