ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Δικογραφίες κατά υπουργών απειλούν να τινάξουν την κυβέρνηση!

«Φοβού τα έγγραφα»
 

Ποιοι νυν και πρώην υπουργοί φοβούνται αποκαλύψεις για την δραστηριότητά τους με έγγραφα που κυκλοφορούν στα χέρια κάποιων που ετοιμάζονται να τους ξεσκεπάσουν.

Βαγγέλης Βενιζέλος, ο πρώτος και καλύτερος ! Κυκλοφορεί δικογραφία του στην βουλή για να κατατεθεί στο αρμόδιο τμήμα όπως επιβάλει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Πολλοί συνάδελφοί του θέλουν να ξέρουν γι αυτήν την δικογραφία κι ενεργούν προς αυτήν την κατεύθυνση. 
 
Κρύφτηκε καλά στα συρτάρια της βουλής αυτό το διάστημα αλλά λόγω του ότι κάποιος το σφύριξε και στην βουλευτή των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή ξαναήρθε στην επιφάνεια με την αίτηση της βουλευτού να της δοθεί ο φάκελος.
 

Στην αρχή όλοι οι αρμόδιοι αρνήθηκαν να δώσουν τον φάκελο και μετά από πολλές πιέσεις της είπαν να κάνει επίσημη αίτηση στον πρόεδρο της Βουλής για να τον παραλάβει και να κάνει τον έλεγχο που θέλει. Αν δει τον φάκελο ποτέ θα το θεωρήσουμε μεγάλη επιτυχία κάτι που αποκλείεται να γίνει κατά την γνώμη μας.

Νίκος Δένδιας, στην ίδια κατάσταση βρίσκεται με τον Ευάγγελο Βενιζέλο . Η δικογραφία του που λέγεται ότι έχει σχηματιστεί έχει φτάσει κι αυτή στην βουλή μετά βαΐων και κλάδων αλλά βρίσκεται κλεισμένη κι αυτή σε κάποιο από τα συρτάρια της βουλής μαζί με αυτήν του Βενιζέλου.

Ο φάκελος της υπόθεσης Μανιάτη με το φρενάρισμα του υπουργού για μεγάλη επένδυση στη Θράκη με το ζεόλιθο από την οποία έχασε το ελληνικό δημόσιο τεράστια ποσά ,είναι ακόμη στο συρτάρι στη βουλή. Έφτασε στη βουλή μετά από πολλά ταξίδια στα διάφορα δικαστήρια, πρωτοδικεία κ.λπ. αλλά όλοι ένιψαν χείρας και τον έστειλαν στην βουλή όπως επιβάλει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.
Αλλά μένει κι αυτός αναξιοποίητος.



Μεγάλο άγχος και πονοκέφαλο έχει ο Σαμαράς για τον πρόεδρο της Βουλής κύριο Μεϊμαράκη για τον οποίο αναμένεται να ξεσπάσει σκάνδαλο για την δράση του και οι πληροφορίες λένε ότι θα αναγκαστεί ο ίδιος να παραιτηθεί από πρόεδρος της Βουλής με την εμφάνιση ενός και μόνο εγγράφου.

 Όμως μαζί με 3 επιχειρηματίες επίσης γνωστούς μεταξύ των οποίων και ο κύριος Καρούζος, ο πρώην υπουργός κύριος Βουλγαράκης έχει και αυτός τον πονοκέφαλό του αφού σε περιοχή του Παρνασσού αγόρασε δασικές εκτάσεις οι οποίες με ειδικό ψήφισμα αμέσως μετά την αγορά αυτή αποχαρακτηρίστηκαν κι έγιναν κανονικά οικόπεδα. Αυτό βεβαίως συνέβη την περίοδο που ήταν υφυπουργός Περιβάλλοντος αφού μπόρεσε να τακτοποιήσει την περιουσία του με συγκεκριμένο νόμο. Αργότερα περίπου το 2012 αυτά τα ακίνητα τα πούλησε επικαλούμενος την οικονομική κρίση.

Σε αναμονή λοιπόν των εγγράφων που αναμένεται να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

 hellasforce