" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ο "αδελφικός" χαιρετισμός Σαμαρά-Μέρκελ (φωτό)

Και ξαφνικά όλα τα κυβερνητικά κανάλια, που δεν πληρώνουν μια στο κράτος και λειτουργούν σε βάρος του φορολογούμενου, διακόπτουν τη ροή του προγράμματος τους για να κάνουν απευθείας αναμετάδοση από τη συνάντηση Μέρκελ - Σαμαρά, μια σχέση πλήρους υποταγής αλλά και... "αδελφότητας!" 
Picture
«Διαπιστώνουμε πολύ θετικές προόδους στην Ελλάδα και είμαστε σίγουροι ότι τα επόμενα βήματα θα ολοκληρωθούν σύντομα. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα ανακάμψει η οικονομία της χώρας. Ειδικά για τους ανθρώπους στην Ελλάδα, ξέρω πόσο δύσκολοι είναι οι καιροί, τα πρώτα δείγματα επιτυχίας γίνονται πλέον ορατά και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε περαιτέρω τη χώρα», δήλωσε η Μέρκελ, που επιθυμεί την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας, όσο ο λύκος επιθυμεί την ανεξαρτησία των αμνών! 
Όσο για τον Σαμαρά, είπε μια από τα ίδια: "Εχουν γίνει πολλά, αλλά δεν τελειώσαμε θα γίνουν κι άλλα -δώστε μου χρόνο να τους ισοπεδώσω και να σας τους παραδώσω έτοιμους Κινεζικοποιημένους για να κάνετε την ανάπτυξή σας!" - σε ελεύθερη αλλά σωστή μετάφραση.
Αλλά... μέσα στη μούρη μας, ρε παιδιά; Στήνεστε και φωτογραφίζεστε με τις "μυστικές" χειραψίες που μόνο μυστικές δεν είναι πια; Και μες στη μούρη μας; 
 
Picture 
 
 
 
"Jachin and Boaz είναι οι δυο πυλώνες του ναού του Σολομώντα. Έχει εξέχουσα θέσει στις τεκτονικές στοές. Στην καμπαλά αντιστοιχεί στις 2 σφαίρες chesed=έλεος και geburah=δύναμη. επίσης ο πυλώνας jachim αντιπροσωπεύει την αρσενική πολικότητα του σύμπαντος κατά την αλχημεία ο ήλιος και boaz η θηλυκή πολικότητα η σελήνη. Ένας τεκτονικός μύθος μας λέει οτι ο Πυθαγόρας ανακάλυψε τους πυλώνες και με την βοήθεια του Ερμή του τρισμέγιστου προσπάθησαν να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά της γεωμετρίας. Βέβαια οι πυλώνες είναι συμβολισμοί". {πληροφορίες από τεκτονικό σάιτ)

Η "μυστική" μασονική χειραψία ονομάζεται Jachin, και ο αδελφός τέκτονας πιέζει τον αντίχειρα στη δεύτερη κλείδωση του χεριού του αδελφού του. Χειρονομία αναγνώρισης μεταξύ τους, αλλά και για όσους γνωρίζουν.

Τώρα θα μου πείτε, σε έπιασε το συνωμοσιολογικό σου πάλι; Καλά η Μέρκελ είναι γνωστοί με τις πυραμιδούλες που κάνει με τα χεράκια της, αλλά η χειραψία του Σαμαρά μπορεί και να έτυχε!

Έτυχε; Ή πέτυχε;


Πέτυχε, μπρε! Πέτυχε!!! Όπως πετυχαίνουν και οι πυραμιδούλες της!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου