" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΙΝΟΠΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ EMBRAER ΤΗΣ Π.Α. ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΗ «7ΑΡΑ» BMW


60a0c5926d4af3f3c96a0d5757d827bc_XL

Οι φόροι διαδέχονται ο ένας τον άλλο για όλο το λαό ενώ οι υπουργοί της κυβέρνησης συνεχώς μιλούν για αναγκαίες περικοπές, προκειμένου η χώρα να πάρει το δρόμο της ανάπτυξης. Περικοπές ωστόσο που αφορούν μόνο τους πολίτες, αφού οι ίδιοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν προνόμια που κάποιοι από εμάς δεν θα μπορούσαμε ποτέ μας να φανταστούμε.

Πρώτος και καλύτερος ο Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος ποτέ στο παρελθόν δεν φοβόταν να προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα με τις επιλογές τους. Παλιότερα, όταν όλοι οι υπουργοί καλούνταν να μετακινούνται με αυτοκίνητα μικρού κυβισμού, ο ίδιος παρέλαβε μια αλεξίσφαιρη BMW που κόστιζε περίπου 700.000 ευρώ στο κράτος.

Φέτος, πέρασε και στα VIP αεροσκάφη, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ  εφημερίδας, ο κ. Βενιζέλος επέλεξε να μετακινείται με πολυτελές Learjet για τα συνέδρεια και τις διακοπές τους, αντί να μπει σε συμβατικό αεροπλάνο, κανόνισε να πεταχτεί από τη Σκιάθο στις Βρυξέλλες με Embraer της πολεμικής αεροπορίας. Μάλιστα, μετά το πέρας της έκτακτης σύσκεψης, το «Εμπραέρ» τον επέστρεψε στο νησί, προκειμένου να συνεχίσει τις διακοπές του.

Σε μια εποχή που η πλειοψηφία των Ελλήνων παρακαλάνε για μια δουλειά, ο κ. Βενιζέλος προσθέτει συνεχώς δαπάνες στα κρατικά έξοδα. Δαπάνες τις οποίες πληρώνει ο λαός με το αίμα του…

Πηγή: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου